Развод заради прекаляване с алкохола

• 12 386
  • 493
  •   1
Отговори
# 240
Без деца ама хич не е като с деца. Никак даже. Която няма деца, сама ще го види един ден.

С 4 деца сме и не мога да разбера драмата
Не можеш , Рей , защото не си обсебена от децата си, имаш богат социален живот и не си контолиращо-обсебваща Wink
Пък аз , будалата, обратно на авторката пращам ММ да ходи да се види с приятелите си, да пийнат , да си поприказват.

За да има общо с темата трябва да добавиш "И няма проблем, че се връща пиян".

# 241
Едва ли ходи бомбок на работа- след бутилка твърдо като пийне на сутринта вода и пак да почне да залита... Това е несериозно. Човека сигурно изпива 4-5 бири или 3-4 ракии, понаквасва се, но другия ден е сравнително ок. Драмата е друга, както пишем от началото на темата. За мен не е живот това, просто авторката си е контролираща и обсебваща, и дори да спре с пиенето, ще има нови ограничения и заплахи. Вариантите са два- или спира драматичния театър и си гледат живота и семейството, или ще си получи развода, въпреки че реално не го иска, а го използва като средство за постигане на целите. Третия вариант да го смачка и да и играе по гайдата- щом до сега не е станал, малко ме съмнява да стане.

# 242
  • София
Личен опит - и нямам проблем, че се връща пиян.
И той - че се връщам пияна Relaxed

# 243
В темата няма нито 1 жена, която да е споделила че нейният мъж прави така и тя е доволна. И аз не пиша от личен опит. Пише всеки каквото си представя за себе си Simple Smile
Е тъй де, тъй, аз не бях доволна, затова сега въпросният просто не ми е мъж. Нашите го наричаха Иванчо Бирата, ама бирата му беше старт и у дома. Установено още преди да почнем 7-8 месеца съвместен живот.
Ама тука 3 години преди брака - не е пиел ли, как?

# 244
От темата и аз разбрах, че повечето жени одобряват напиването на мъжа си с приятели, стига да е веднъж на 2 месеца. Може след напиването и на другата вечер да си допие до късно и да се прибере, когато жената вече е нахранила и изкъпала децата и ги е сложила да спят Simple Smile Все пак така няма децата да видят залитащия си баща Simple Smile Всичко е на 6 и аз излизам от спора Simple Smile

# 245
И какво като се връща пиян, ако все пак е на собствен ход? Вече ако е на талпа, падал ставал, оповръщан, на 4 крака си е грозна гледка, ама май не става точно за това въпрос?

# 246
Ми те са се разбрали така - да не пие много, да не пие вкъщи и да не го виждат пил. Тъй че пие навън , не пие много (резултатът след пиенето е различен) и се прибира по време, когато спят. Ама договорката вече не устройва авторката - на мен това ми е интересно защо.

# 247
  • София
Скрит текст:
Е то това излизане да не мисли авторката,че е планирано от 20 дена, че да я увед оми. Най-вероятно през деня са се разбрали... та това е едно тъпо излизане вие го изкарвате не знам какво. Децата какво? Аз като бях дете сме ходили по почивки с други семейства, били сме доста деца и възрастни и те сядаха на маса, мъжете си пиеха и то не малко нищо не ни е станало на нас.    П. С децата ще пострадат повече от контролираща и обсебваща майка отколкото от татко, който си позволява да пие с приятели веднъж месечно без да пречи на никого.

Не, ама и да каже "излизам" и точка, и да не каже горе-долу кога и дали ще се прибере, също не е редно. Мен това би ме издразнило.
Скрит текст:
За пиенето, ако за авторката е такава драма (има хора наистина имат непоносимост), да си беше взела заклет трезвеник. Пост фактум да иска да го промени, си е тъпотия. А в случая, обекивно не изглежда като мъжът да е пияница, а просто да има нужда от разпускане с приятели, и то доста рядко.
Хахаха Ти сериозно ли?! да не е на 12, че да обявява кога ще се прибере? Или да излезе и да си гледа през 5 мин часа, че да не закъснее? А ако изчисли времето за прибиране, но има трафик и се забави какво правим? Това е несериозно изискване към възрастен индивид.

# 248
Нищо, просто не всяка жена се радва на това Simple Smile Ама дай да я заклеймим.

Ms.Gorgeous, вие нямате деца и ако ще все пияни да сте денонощно, друго е.

# 249
  • Далечният изток
Като се каже "нейният мъж", не разбираме нейна собственост или нейна играчка, или нейният пластелин, който жената да си моделира, нали? Тя какво, решила е да превъзпитава един възрастен индивид? И то по свой образ и подобие... Ама този мъж колкото е съпруг, толкова е и личност. Извинявай, те са съпрузи, те са семейство, тя не е учителка или възпитателка, да удря през ръцете с показалката при всяко провинение.
Щом не е ОК с това положение, да си подава молбата за развод, какво е тръгнала да заплашва и да манипулира... Пита в темата - аз луда ли съм или съм права, взе си мненията, които не й опонират и всичко е точно. Да подава молбата за развод и да живее в идеализирания си свят.

# 250
И за децата има гледачи, писано е.
Ма четете ги тези теми, то тука има толкова детайли, че не разбирам защо е нужно И да си измисляте драми.
Последно да се развежда ли? Този няма  изгледи да спре.

# 251
  • София
Аз в описанията на авторката не виждам пиян мъж. Пийнал да, но не и пиян.

# 252
  • София
Ми те са се разбрали така - да не пие много, да не пие вкъщи и да не го виждат пил. Тъй че пие навън , не пие много (резултатът след пиенето е различен) и се прибира по време, когато спят. Ама договорката вече не устройва авторката - на мен това ми е интересно защо.
Е как защо, защото е драма куин. Измислила си е драмичка, ама мъжът чинно се подчинява на заповедите и вече не й е интересно, няма за какво да драмтизира. Но аз съм убедена, че ще намери друг "проблем" и отновно ще го закълве за нещо. Горките й деца - един ден те ще са й на мушка.

# 253
  • София
Не, не е друго, Бианка.
Аз не държа някого на повод, както и мен не ме държат.
И не, не се търкалям пияна заляна нон стоп и не, не бих търпяла подобен.

И каквото му е забранено и позволено го прави - деца пиян не го виждат, нито реално тя.

# 254
Оф , това ми е любомито - като има деца е друго. Ами тези, дето контролират, и с деца и без са си все същите, стига самото сдобиване с деца да не е отключило някакъв бъг в системата.

Общи условия

Активация на акаунт