да благодаря на всички за поздравите първо
, а след това да предам и аз нашите на астралните ни близнаци, специални на Пиер-Павел, че ни е и "градски" да сме здрави и да спинкаме много, че да имат мамите време за форума

честит ДЕН и на Бъни; само любов да получава от тримата си верни мъже

Траян днес, като за голям мъж
принципно и ние не сме по спането, дано днес дава старта на следващите по-спокойни и сънни месеци
с храненето сме все на същия хал - когато му дойде музата, но забелязвам, че денем започна да прави по-големи паузи, а от вчера пък нощем взе да се буди по-често (май този път сме в "нощен скок"
пробвах два пъти да му "пробутам" и замразена кърма, изпапа си я, но вкуса на биберона не му се харесва май; същата работа и със залагалката - аз я пъхам в устата му, той, със скоростта на светлината, обратно... лъжем си се един друг

по въпроса с нервите и съмненията добри майки ли сме и по-различни ли са децата ни от връстниците си, да ви кажа, че напоследък (понеже моите съмнения са две нали - Мая и Траян
) чета една книга, която си свалих ето от тук http://www.izvorite.com/downloud/downloud6.htm, Изкуството да бъдеш родител на д-р Фицхю Додсън, и ми е много приятно да установя как написаното там ме кара да се чувствам по-спокойна и уверена в редица ситуации; пробвайте я, ако ви остават време и желание за четене и "самоопознаване" 
пп. виждам, някои мамита все още липсват; да им кажа само, че без тях не е същия нашият си отчетен подфорум и се надявам скоро да се завърнат тук

. 

и без това ние със тати се залюбихме във Варна(учихме във Техническия Университет) 
Абе тези хора деца нямали ли са?
А нашата леля /сестрата на мъж ми/ най-редовно пита ревящата си племенница: Какво,лельо? Гладничка ли си?...Еее,добре,че е тя да ме подсети да си нахраня детето...Полудявам направо 

Но ако сте само на мляко,може да е понастинал бебока 
Ако все пак нямаш време,и аз мога да се нагърбя с тази отговорност,но мене хич ме няма и трябва да ми се обясни като в първи клас.
А и както обичам да си поспивам до късно,току виж сме си останали без темичка
и само дето не ме уби!Разреваха ми детето а като се опитах да го успокоя тя-оооооо много лошо си го свикнала на ръце!!!Иначе ни отложи ваксината за др.седмица защото сме настинали.И сега Дари само се стряска и не може да заспи след тази консултация!!!