вдруги ден ще кръщаваме малкия нали е Димитровден,но тръгваме утре сутринта.Вдруг град ще сме,а и софрица трябва да приготвяме

и да не пишете много ей
че после нямате изчитанеи ще ни липсвате мнооооооооооооооооого
Айде лека и безревлива

трябва детенцето да е , ако не голичко, то поне с голи ръчички, вратле , крачета и главичка, за да го помажат.След това се забърсва детето в нова хавлиика, купена от кръстника и се облича в нови дрешки, купени също от кръстника.Кръстника на София и подари бижу, защото по традиция трябвало да закичи детето.Свещенника дава и отрязаната косичка.Аз я прибрах в нейната кутия заедно с остатъка от свещите.
.След това го отпразнувахме в едно заведение.
. За матрачета обикновено от дунапрен само от по-дебелият 70/140 струва 45 лв. Искам да ви разкажа какво се е случило с 1 мама на бебе родено края на юни. Започнало да се дърпа от гърдата и да реве а е лакомо момченце тя се стреснала и отишла при педиатърката а тя и казала да не се притеснява че се отбива и постепенно сигурно ще мине на изкуствено мляко
представяте ли си голямо успокоение. След като отишла на частно и казали че може да е от скоро битата ваксина а аз доколкото съм чела във форумът на тази възраст са и първите кърмачески стачки(така че 1 на ум да не се стряскаме ако се случи). След 1 ден всичко се оправило само стресът и останал.
Каза, че е недопустимо, детето може да получи алертгия а и мехлем не се слага на толкова малки бебета. Идваше ми да отида при педито и
.Червеното гърло е от секретите, защото Ева не може да диша през носа и изсъхва лигавицата, не че е изстинала. Каза да спрем да даваме каквото и да било, докато не излезнат резултатите от новите изследвания. Утре ще отида да си взема всички документи и се омитам от там.Та като отида сега пак да и правят промевки ще питам и за каналчетата и за ваксината, може ли да се бие, при условие че не са минали стафилококите.

а пък тук временцето за края на октомври е направо прекрасно - 24 градуса и слънце 

Моето свеки и тя така казваше-студено му било 

Оправи ми мрачното настроение сутринта
А ти много хубаво ще направиш да се махнеш от това "компетентно медицинско лице" наричащо се педиатър.все по-често се натъквам на такива докита, кво става в тая държава 
Благодаря за разяснението на Фиона.

, та на моменти ми е доста забавен

Вие май сте в скок.Увеличава си папуто мъника.Споко 

С нови номера сме