)! В крайна сметка тука сме си заедно от началото и така трябва да си остане. Това си е темата на юлските мами и и ти си една от нас! Помисли си малко, ако искаш направи една почивка от нас
и после се връщай! Наде, Максин, Иве и за вас се отнася. Сега не ме карайте да ви пращам по пощата всеки ден по едно лично съобщение докато не ви писне!
Ако съм пропуснала някой и за него се отнася!
Ние днес бяхме на ваксина и сме малко кисели сега. Следя за Т,за сега няма. И аз не съм чувала,че след ваксина не бива да се къпе. Така ли е? Педито не е казвала такова нещо.
Да,първо давах сокчета,домашно приготвени. После и купешки-на Ганчев, та и до сега. И аз съм чувала,че е добре с готови пюрета да се започне /по-горе бяха изяснени причините/ и така направих. Сега си правя и в къщи. Набавям плодове,варя до омекване,което е по-твърдо,смесвам всичко /и водата от варенето даже/ и пасирам. Сипвам в бурканчета и във фризера. Това е моята технология.

Това чудо терлиците не можах да го възприема аз. Тука имам една жена, която идва да ми помага с домакинството и тя все ми вика: "Ама ти твоите деца без терлици ги изгледа!" Сякаш някакво геройство или особено постижение съм направила
А аз й обяснявам, че навън слагаме обувки и на нея й е много забавно. Баба ми също все повтаря - къде са му терлиците на това дете? А тя ме засипа с терлици и аз всичките ги раздадох, замо едни оставих за пред нея като дойде ги слагам

както вече ти казах ние отложихме ваксина заради това.както частното педи така и докторката в ХЕИ каза че не трябва да се поемат рискове и да се бие друга ваксина докато не изтече гнойта.
Бабите започнаха да ги плетат още като бях в третия месец.
има розови,сини въочще зсякакви.не смятам да ги слагам.
маже би само ако знам че ще идват или ние ако ходим нагости ще иначе ще има приказки 
То човек малко да има
ама навреме да му дойде
не само че не мога да гледам насилие,а само като чуя че нещо лошо се е случило започвам яко да рева.предполагам че е от хормоните,но май няма тенденция за оправяне.незнам дали сте гледали в събота предаването на Мартин Карбовски по Нова.ревах през цялото време
дори не ми дойде на ъкъла да спра твто.какви
майки има само 

. Това ми се случва за първи път, ама съм толкова доволна. Сега си маха краката на шезлонга, а аз си пия кафето и драсвам това. 
Препоръчани теми