Октомврийското ни ембрионче е сега щастливо ЮЛСКО биберонче!

• 11 091
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
По принцип годността на пюретата е 48 часа след отваряне на бурканчето при условие че се отсипе предварително т.е. не се бърка с наплюнчена лъжичка
така е,
и на нас не ни казват никаква гимнастика така че ако иска може да сподели.сега Павката е в мен и не мога да пиша много.
за нещастие Павел не иска да стои сам и все иска някой да го забавлява

# 91
  • Варна
Добро утро от нас с Димитракито  bouquet
Fiona,пиши как се развиват при вас нещата.ако трябва отиди на частно да видят малката.тези педита са направо за убиване #2gunfire.аз затова ходя при две,едната по здравната каса,а другата на частно.не че имам много пари,особенно в момента,но за детето съм готова на всичко.другото педи ми каза само да не го мокря,а това че трябва да изтече гнойта и всичко там трябва да е стирилно не.да се чудиш как може всички да са учили едно и също а пък накрая............. #Cussing out
даже ваксините ще жодим да ги бием в ХЕИ,че да ни е по-спокойно.знам ли в кабинетите как ги съхраняват.
Гимнастика ние май не правим някаква определена.татито като почне да го мачка и малкия умира от кеф.размачква му крачета,ръчички въобще всичко.
вчера да ви се оплача малкия спа цял ден.направо откачих ние искаше да яде.от 11ч сутринта да вечерта до към 21ч беше изял едва 100мл #Crazy #Crazy #Crazy.стоеше играеше си гукаше,смееше се,а ако му бутна цицата в устата започва да пищи.махна цицата хили се.и АМ не искаше,направо полудях,естествено започнах да мисля че има нещо.презнощта се буди 100 пъти цокне малко и заспива.сега в 9.30 изяде 120мл със зор.ще видим как ще е днес и ако е пак така ще звъня на педито.на някой да се е случвало такова нещо?????? newsm78
Ренито, виждам че си тук HugЛипсваше ми

# 92
pipi, не е единствен Павката.И Марти е така все иска да го полюшквм и потупвам или просто компания и песнички.Ама нали за това са ни сладки мушмуроците Laughing
Ще се радвам някой да сподели за гимнастиката.

# 93
jorjito  Hug 

# 94
ДОБРО УТРО И ОТ НАС

Да ви се похваля - моето мишленце днес става на 3 месеца и по случая искам да ви почерпя виртуално:
 Wine Glass  party023 Misc Baby Bottle Popcorn morning cook cook newsm64
Кой каквото си хареса да заповяда hahaha

Вчера заведохме Деничка на ортопед и за щастие всичко е наред правиха и ехограф за по-сигурно и няма никакъв проблем  Laughing.

Аз пък имам друг проблем - много й е суха кожичката. Мажа я с олиото на Johnson's с алое, но явно нещо не й понася. Можете ли да ми препоръчате някое, което сте използвали и сте доволни от него?

Снощи за първи път Дени спа в чувалче, ей, направо се родих. Тя иначе се върти като шугава, най-редовно я намирам с крака в/у възглавничката и е вечно отвита, а снощи нямаше нищо такова. Много е удобно да знаете smile3521

Ние също вече сме с терлички и плетени пуловерчета, защото иначе ръчичките й са вечни ледени.

От днес смятам да давам пюре и не ми е ясно трябва ли да спра сокчетата, или да й давам и сок newsm78 дайте съвет моля  bouquet

Толкова за сега целувки на всички

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 11:38 от galiq_82

# 95
Добро утро!
Честито на всички празнуващи вчера  и днес месечинки   bouquet
Ема вчера на обяд просто ми разказа играта.Не знам какво й стана,но много плака,дори не е и плач ами рев до посиняване и това в продължение на 1-1:30 ч.успокояваше се за малко и пак на ново  #Crazy Вечерта след баня пак същото,но за по-кратко.
Ема я мажа с преварен зехтин,къпя я с гела на Бюбхен.До сйкоро използвах Джонсън и не съм доволна,м,ного изсушава кожичката,или поне тази на Ема.Относно Мустела не съм казала нищо лошо,тъй като не съм я пробвала,казах че може да се пробва защото съм чувала добри отзиви за нея.
mgizdova,и на Ема й се бяха цепнали ушенцата,аз я намазах със зехтина и до вечерта беше минало,но не беше много подсеченото,може и на вас да помогне  Peace
Памперси ползвала съм и на Памперс и на Либеро,от Либеро съм по-доволна и сега съм с тях  Peace
Относно чувствителността,да,станала съм по-чувствителна....Дори вчера бях на ръба да се разплача:Срещам една съседка,и тя ме пита "даваш ли вече пюре?",а аз"не,скоро няма да давам,чак след 6-ти месец!"...тя ме гледа с ей такива очи  Shocked и пак ми казва"ооо,ама те пюретата са много полезни,как така педито не ви е казало,трябва да даваш....започни с еди какво си..."на което аз й отговорих,че знам че са полезни и няма да лиша Ема от тях,но ще ги опита на по-късен етап.Опитах се да й обясня защо мисля така,но с дебелоглав човек не се получава,в смисал дори не ме изслушваше,а настоя да ме заведе до Фантастико,за да ми покаже с какво пюре да започна от днес  #Crazy .Дори ми каза,че съм закъсняла и че трябвало от 2-ри месец да започна.Аз й казах,че няма пюре за 2 месечно бебе,но тя и това не го чу...Е както и да е мина ми,аз минах през Фантастико да напазарувам,и специялно внимание обърнах на пюретата....ами не срещнах пюре,на което да пише под 4-ри месеца.Най-малката възраст беше 4-ри месеца.(Това не го казвам,за да се заформя пак някакъв спор  Naughty ,споделям какво ми се случи вчера и бях много ядосана от факта.Просто не ми се беше случвало някой да ми казва "Ти трябва да го направиш точнно така и точно сега" и то от човек който едва познавам)
Приела съм възгледите на всички Ви за гледане на деца,това са си вашите деца и вие знаете най-добре какво да правите с тях  Hug  Peace
НАН,ти повдигна ли малко гръбчета на люлката,че аз съвсем малко го повдигнах и мисля,че й е добре на Ема  Thinking
Фиона,месечинките на Ема ги празнуваме с биричка(тя всеки ден си ни е в менюто  Embarassed )по-специялно й купувам дрешка,от това има нужда.
И моята педи нищо не ми казва,нито масаж,нито гимнастика,абе нищо,но ще я сменя аз нея  #2gunfire
Айде стига съм писала,сигурно съм пропуснала някой въпрос,но по-късно ще се включа пак..

Чао ние излизаме на разходка.

# 96
Здравейте момичета! Докато изчета всичко - стари теми, нови теми, заключени теми - леле,  Shocked
Честито на всички бебчета, които порастват днес с още 1 месец! Да са живи и здрави!
Относно памперсите - ползваме Либеро и съм много доволна, не сме имали досега зачервена кожа или пъпчици по дупето, всеки пък при смяна мажа бебка с Бочко или Мустела за под пелени и съм доволна. Преди съм ползвала и Памперс, и Хепи, и Молфикс, но от Либеро съм най-доволна до сега. Вътрешността на памперса остава суха, независимо че е пълен и тежък.

ВИе каква гимнастика правите, аз и мързам нагоре-надолу крачета и ръчички, ама нещо по-специално прави ли се? И преди бях питала, ама не получих отговор затова пак досаждам, ще ме извините.
Общо взето и аз правя такава гимнастика, плюс допълнително упражнение "каране на колело" и "тупаница" - тупаш с крачетата бързичко на масата за повиване. Също я изправям и отпускам за кратко тежестта й върху крачетата и разбира се, поставям я по корем,  newsm32 за да се обръща сама по гръб. Ами май това е.
За козметиката - ползвам Бюбхем сега, доволна съм, има хубав аромат. За Джонсън съм чувала, че може да предизвика алергична реакция у по-мънички бебета, защото съдържа яйчен жълтък, затова не се препоръчва за бебенца на възръстта на нашите, може би на по-късен етап.Преди това имахме Мустела и от нея бях доволна. После смятам да купя нещо друго, изобщо съм решила да изпробвам повечето марки козметика.
Лек ден на всички!

# 97
Рени, какво прави Галко? Хайде, че и на мен ми липсваш.   bouquet

# 98
  • Варна
Честити месечинки на
Пламена на мама Narina
Деница на мама galiq_82    ura Tada

Да са много здравички

galiq_82,аз използвам олиото но Бюбхен,супер е Hug
Попова Hugтъкмо се чудех къде изчезнахте с Ема  bouquet

# 99
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добро утро!
Честити месечинки!
Влизам набързо. Смъквала съм от Интернет информация за масажи и гимнастика, придружена със снимки. Който иска, мога да му я пратя на е-мейл като Word-файл. Пишете ми на лични.
Спорен ден!

# 100
Здравейте и от мен!Аз изобщо не съм редовна,не пиша,а само ви чета CrazyКакви дебати само бяхте заформили,не ми се мисли,радвам се,че нещата ще се оправят и се надявам другите мами да се връщат по-бързичко тук! Praynig
А сега и по въпростите:mgizdova ,за ушенцата-и нашите се бяха цепнали доста,и аз мажех с кремче и все й стоеше беличко отзад и не се оправяше,та се съгласих на един бабешки съвет:сутрин на гладно си плюнчех пръсчето и мажех ушенцата.След два дни нищо й нямаше на момата PeaceИ вече всичко е наред!
Памперсите ми вече не са Памперс-обринахме се от тях.Ползвахме Либеро,много съм доволна,но ни идваха скъпичко и ги спряхме.Адски съм доволна сега от други памперси-Кан бебе се казват,но изобщо не ми протичат,а и дъпето на Тея си е сухичко и няма пъпки.А и са на перфектна цена.
Козматиката ми е всичко на Бюбхен,много съм доволна и от аромат,и от качество.От Джонсън и ние се бяхме обринали! ooooh!
За пюрета и сокчета нямам никакви наблюдения още,тъй като бебка е само на кърма.Но наистина тези,които се продават по магазините пише,че са от 4-ти месец.
За това,дали си плачкам повечко и дали съм по-чувствителна:може би...Но по-изнервена-ДА.То не е мрънкане,то не е викане на най-близките ми хора.Ужасна съм и май само аз съм такава от всички мами newsm78
Гимнастика и аз не правя,само си я масажирам след баня бебката...Тя и без това си прави огромна гимнастика на краченца и ръчички-много сме активни! Wink
Честити месечинки на всички бебчета-да са здрави,послушни,щастливи!
Стига съм ви досаждала,ама се надявам да се включа и друг път,а не да прескачам цели темички!  bouquet

# 101
Привет момичета!
Честити месечинки на порастналите вече мъничета!
Вече втори ден сме приковани в къщи и вече като, че ли издивявам. Знам, че трябва да се излиза на разходка, но тук два дни е мъгливо и съм чувала, че не бива да се изнасят бебчета при такова време. Но си има предимства стоенето в къщи. Отдавна не се бях застопорявала около печката Joy. То не бе супа, то не бяха яденетя, че и десерт направих. Баткото много се зарадва на сладкиша. То добре, че Венци днес беше спокоен - иначе и ние си искаме вниманието. Има дни, когато не ми дава да изляза от стаята:(. Все се шегувам, че цял живот ще е носен на ръще от жените Wink-първо мама, после снахата и така......
Попова - провери да не би да я болят ушенцата. Венци беше така, но с капки се успокои още същия ден. Ако не знаеш как се проверява ми пиши на лични.
Галя 82 - аз пък съм доволна от олиото Джонсън, но моето е гел. Явно си зависи от самото дете и от типа кожа.
Желая ви приятен и спокоен ден на всички  bouquet

# 102
  • somewhere over the rainbow
И аз май съм по-чувствителна...особено ако чуя или гледам някакво нещастие на дете. Cry Приемам го някакси...лично. А преди чак толкоз не ми пукаше. Ето нали ви казах ,че влизах във форума "Родители,преживели загуба" /кой ли ме набута там?!/ и много плаках,а после прегръщах и целувах беба половин час. Много стресиращо ми повлия. Ако беше преди да забременея-да,щеше да ми стане гадно,ама чак да рева...И предаването на Карбовски гледах-ужас,стана ми жал за тая женица...живота я е направил безчувствена,но съм сигурна,че страда по свой начин Sad И не,Пингвина, не се харесвам такава. Когато човек е по-чувствителен,става по-уязвим. "Айде стига с тези слабости"-казва един мой приятел. Стига,стига,ама няма начин. Жените,като станат майки,стават едновременно по-силни и по-слаби Thinking
Абе аз като казах,че излизаме с терлички,нямах впредвид плетени /тях си ги носим успешно у дома/. Имах впредвид едни,дето не са точно терлици де,ама майка ми така им вика. Едни като ботушки от плат,дето се подвиват отгоре...абе сигурна съм,че всички сте ги виждали Peace Иначе с обувчици е по-гот - признавам Embarassed
Офф,тая ваксина не я приехме като предната. Снощи вдигна Т-38С и дадох Нурофен...предпочитам свещички,ама нямахме. Рано сутринта,към 4,30 се събуди да яде и пак имаше Т. Пак дадох Нурофен-а и сега вече няма Flutter Вече е весела /снощи беше страшно крива/ и излязоха с баба на разходка. Времето е чудесно-циганско лято Sunglasses

# 103
Пак съм аз. Hug
mgizdova, те момичетата по-горе са ти казали,че пюрето е с трайност 48 часа от отварянето му. Това прави 3 приема в най-добрия случай. Ама аз честно никога не съм давала 1 лъжица,не ми се ще да дразня лъва hahaha Почнах с 3-4 лъжички...и така. galiq_82 не мисля,че трябва да спираш сокчетата,аз поне не ги спрях. Дая си обича еднакво и сок и пюре. Иначе ше ме извинявате,ама на Ганчев плодовите пюрета са "За над 3 месеца". За другите марки незнам,ама аз и нямам възможност да купувам от тях.
Гимнастика специална не правим-само повдигане на ръцете и краката,повдигане до седнало положение...и това е. Но и наш тати много я мачка беба,като се прибере от работа Heart Eyes
galiq, то си има бебенца с по-суха кожа и май никаква козметика не помга /така съм чувала/. Пробвай с преварен зехтин,а в краен случай с мас. Не мирише като Мустела Sick,ама 100 % кожата се оправя.
Попова,люлката не съм я вдигала,ама ето ти ми даде идея Hug
И аз забелязах,че Ренка се губи newsm78 Прилича ми на бойкот...Айде че ни липсвате с Галко Hug

# 104
Ааа,Попова ми даде и друга идея с онази снимчица на двете й любими същества. Мисля да отворя едно албумче за снимки на таткото с бебо. Все пак и татковците имат огроомна заслуга за нашето щастие,та заслужават да ги покажем,к'ви са ни 'убави Heart Eyes Няма само ние да се киприм по сайтовете я Joy Ще се казва "Татко и аз". Ако имате против-казвайте,че след 10-ина мин го правя Hug

Общи условия

Активация на акаунт