и на нас не ни казват никаква гимнастика така че ако иска може да сподели.сега Павката е в мен и не мога да пиша много.
за нещастие Павел не иска да стои сам и все иска някой да го забавлява

.аз затова ходя при две,едната по здравната каса,а другата на частно.не че имам много пари,особенно в момента,но за детето съм готова на всичко.другото педи ми каза само да не го мокря,а това че трябва да изтече гнойта и всичко там трябва да е стирилно не.да се чудиш как може всички да са учили едно и също а пък накрая............. 
.стоеше играеше си гукаше,смееше се,а ако му бутна цицата в устата започва да пищи.махна цицата хили се.и АМ не искаше,направо полудях,естествено започнах да мисля че има нещо.презнощта се буди 100 пъти цокне малко и заспива.сега в 9.30 изяде 120мл със зор.ще видим как ще е днес и ако е пак така ще звъня на педито.на някой да се е случвало такова нещо?????? 
Липсваше ми
morning

дайте съвет моля 
Вечерта след баня пак същото,но за по-кратко.

.Дори ми каза,че съм закъсняла и че трябвало от 2-ри месец да започна.Аз й казах,че няма пюре за 2 месечно бебе,но тя и това не го чу...Е както и да е мина ми,аз минах през Фантастико да напазарувам,и специялно внимание обърнах на пюретата....ами не срещнах пюре,на което да пише под 4-ри месеца.Най-малката възраст беше 4-ри месеца.(Това не го казвам,за да се заформя пак някакъв спор
,споделям какво ми се случи вчера и бях много ядосана от факта.Просто не ми се беше случвало някой да ми казва "Ти трябва да го направиш точнно така и точно сега" и то от човек който едва познавам)
за да се обръща сама по гръб. Ами май това е.
Какви дебати само бяхте заформили,не ми се мисли,радвам се,че нещата ще се оправят и се надявам другите мами да се връщат по-бързичко тук! 
И вече всичко е наред!

. То не бе супа, то не бяха яденетя, че и десерт направих. Баткото много се зарадва на сладкиша. То добре, че Венци днес беше спокоен - иначе и ние си искаме вниманието. Има дни, когато не ми дава да изляза от стаята:(. Все се шегувам, че цял живот ще е носен на ръще от жените
-първо мама, после снахата и така......
Приемам го някакси...лично. А преди чак толкоз не ми пукаше. Ето нали ви казах ,че влизах във форума "Родители,преживели загуба" /кой ли ме набута там?!/ и много плаках,а после прегръщах и целувах беба половин час. Много стресиращо ми повлия. Ако беше преди да забременея-да,щеше да ми стане гадно,ама чак да рева...И предаването на Карбовски гледах-ужас,стана ми жал за тая женица...живота я е направил безчувствена,но съм сигурна,че страда по свой начин
И не,Пингвина, не се харесвам такава. Когато човек е по-чувствителен,става по-уязвим. "Айде стига с тези слабости"-казва един мой приятел. Стига,стига,ама няма начин. Жените,като станат майки,стават едновременно по-силни и по-слаби 
Иначе с обувчици е по-гот - признавам
Вече е весела /снощи беше страшно крива/ и излязоха с баба на разходка. Времето е чудесно-циганско лято

Почнах с 3-4 лъжички...и така. galiq_82 не мисля,че трябва да спираш сокчетата,аз поне не ги спрях. Дая си обича еднакво и сок и пюре. Иначе ше ме извинявате,ама на Ганчев плодовите пюрета са "За над 3 месеца". За другите марки незнам,ама аз и нямам възможност да купувам от тях.
,ама 100 % кожата се оправя.
Прилича ми на бойкот...Айде че ни липсвате с Галко
Няма само ние да се киприм по сайтовете я
Ще се казва "Татко и аз". Ако имате против-казвайте,че след 10-ина мин го правя
Препоръчани теми