Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 898
  • 801
  •   1
Отговори
# 210
  • на брега на морето
Щипалката, приятелката ми маникюристка ми е казвала, че може. Да оставиш ноктите с база и да правиш останалото по- късно. Но аз никога не съм пробвала. Правя винаги от базата до топ. Най- много декорации върху топа мога да направя друг ден, дори след 2-3 дена и пак да покрия с топ. Според мен си намери време и направи от база до топ наведнъж. Ако е в 1 цвят става по- бързо. Ако са 2-3 цвята, и разни непокривни- това бави малко повече, защото завиваш и развиваш шишенца.

# 211
Може единия ден едната ръка, на другия ден другата 😀 това с базата не виждам как ще стане при положение, че повечето са с лепкав слой, трябва да се махне. Има едни, които са едновременно база и топ, с тях би трябвало да стане.

# 212
  • Варна
Танита, аз бих ти препоръчала един гел в бутилка Nai_s. Укрепва чудесно ноктите, сваля се лесно с киснене и може да се ползва като база. Аз съм много доволна от него, за меки и тънки нокти е идеален.
Има го в manicurezone.

Топ Gelish е top-of-the-top. От ebay купуваме на прилична цена.

Scarlett, страхотен маникюр. Кое е млечното бяло? А зеленото фолио ли е?

# 213
  • Light of Zartha
Млечното бяло е opal jelly на born pretty, а зеленото сама го правих. Аз смесих синьо, жълто и бяло, като накрая просто добавих още бели "нишки". Нямах зелено иначе, а ми хрумна да опитам и така. Grinning гледам, че тези маникюри ги правят с фолио, но аз моето не го открих и смесих малко топ с пигмент накрая.

# 214
Танита, аз бих ти препоръчала един гел в бутилка Nai_s. Укрепва чудесно ноктите, сваля се лесно с киснене и може да се ползва като база. Аз съм много доволна от него, за меки и тънки нокти е идеален.
Има го в manicurezone.

Топ Gelish е top-of-the-top. От ebay купуваме на прилична цена.

Scarlett, страхотен маникюр. Кое е млечното бяло? А зеленото фолио ли е?

Благодаря, а може ли линк към проверен продавач. След брекзит и историите с ДДС от 1 юли имате ли опит?

# 215
Колко горе долу излиза доставката до офис но Еконт на поръчка през BeautyMall? Искам да поръчам няколко цвята и база на клареса.
За сега съм позвала Гелиш база и Индиго, като Индиго ми харесва много повече.  Имам и новата на Индиго за педикюр: страхотна е, мога само да препоръчам.
От цветовете: пробвах и СоссоД и Венелина, но най ми намесват на Борн Прити и на Блускай. Как са Клареса гел лаковете? С кои други бихте ги сравнили?

# 216
  • Стара Загора
3лв е до Спиди. Имах 10% отстъпка от Beautymall след направена поръчка, но е бил до 20.07 Cold Sweat

# 217
Здравейте! Някой има ли опит със CND CREATIVE VINYLUX?

# 218
Здравейте! Някой има ли опит със CND CREATIVE VINYLUX?

Аз мисля, че това е обикновения им лак - не се пече. Пробвала съм - на моите нокти не ми хареса нито блясък, нито трайност.

# 219
Момичета малко тъп въпрос но наистина не ми остава време напоследък,и май ще започвам лека по лека маникюра, искам да попитам може ли примерно единия ден да си сложа само база и на другия ден да довърша или не е добре да се прекъсва процеса . хахах
Редовно правя точно така. С каучукова база правя укрепване на нокътната плоча. На следващия ден минавам с фина пила, почиствам с обезмаслител и продължавам с лакирането. Даже понякога пропускам пиленето, но почиствам винаги. Да си призная, ходила съм и по два дена само с база.

# 220
  • Варна
Само по база не съм ходила защото си ползвам белеща,но по рейнфорс,с който правя укрепване си ходя редовно.
Когато реша да лакирам минавам със скрабфрешер и си действам нататък.

# 221
благодаря ви момичета, а за изграждане какво ми трябва? и от кои продукти сте доволни? и трудно ли е

# 222
  • София
Момичета от Варна, помагайте.....Къде мога да си купя бял гел лак, покривен и бюджетен. Че сред целия панаир, който съм помъкнала, съм забравила бял, за под ваденките Sad

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 15:14 от va_ni

# 223
Виж в магазините на ManicureZone - Claresa и LikLak - Hi Hybrid.

# 224
Мацки,идвам да ви благодаря за препоръките за базата на Клареса! От 17.07. до днес ми издържа без проблеми. Вече поизрастна и ме дразни,та днес ще го махам и понеделник-вторник ще се лакирам пак за морето! Педикюра ми е същия цвят,със същите калинки.

Общи условия

Активация на акаунт