Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 877
  • 801
  •   1
Отговори
# 150
  • на брега на морето
Аз често съм се лакирала на къси нокти без свободен край ( или 1 мм свободен край). Лакът пак си държи. Според мен е ок. На къси нокти също се получава красив гел лак.Blush

# 151
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз пък постоянно съм с много къси нокти Simple Smile Сега, някак си неусетно са дълги и ми пречат Simple Smile Миналата година по това време бях и с френски с късите ноктета - не повече от 1-2 мм са били Simple Smile Беше готино Simple Smile

Скрит текст:

# 152
  • на брега на морето
Почти безобидна, да, много е готино и с къси нокти.Hug И аз обичам. Моите са по- дълги сега от липса на време. Повече време имам зимата. За да са къси при всяко следващо лакиране трябва да се режат, изравняват и оформят, а на мен тази част ми е най- досадна и трудоемка. Така че израстват до една определена дължина, и като почнат да се чупят, ги отрязвам и отново.

# 153
Ето го и моя маникюр от днес.

# 154
С какво направи омбрето?

# 155
С четка за омбре смесих двата цвята. И пробвах една нова техника, която гледах от рускини в Инстаграм - след преливането омбрето се поръсва с безцветна акрилна пудра и така се пече. Не съм сигурна дали съм фен на тази техника - става дебело и леко неравно, но след минаване с буфер пила отгоре и топ лак стана учудващо добре.

# 156
Аз си продължавам с изчистените цветове. Розовото е на Прити 1327.Не е покривно, но има лек пигмент, който не се личи на снимката. Харесва ми на живо, но под него съм сложила и слой бял лак. Най-накрая и аз мога да похваля топа на Нес. Полигела обаче ми е станал много лигав. Дали е от жегата? Да го слагам ли в хладилник за малко преди да работя с него? Кожичките не ми ги гледайте 😂

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 18:58 от Part_Of_Me

# 157
Аз си продължавам с изчистените цветове. Розовото е на Прити 1327.Не е покривно, но има лек пигмент, който не се личи на снимката. Харесва ми на живо, но под него съм сложила и слой бял лак. Най-накрая и аз мога да похваля топа на Нес. Полигела обаче ми е станал много лигав. Дали е от жегата? Да го слагам ли в хладилник за малко преди да работя с него? Кожичките не ми ги гледайте 😂

Аууу, много красив маникюр Heart Eyes откакто се помня се опитвам да направя точно тази форма и дължина, но пусти две леви ръце Joy До сега никой маникюр не може хващал окото , но твоя не удари в сърцето Heart Eyes Браво ! Декорацията рисувана ли е?

# 158
И аз харесвам топът на Нес, но последния път го слагах върху цвят Клареса и стана на дупки, отдръпна се на места, изпечен стоеше като вода върху стъкло - на места само. С топът на Гелиш всичко е ОК.

# 159
Venislava Todorova , благодаря 😊 Аз пък само с тази форма май се справям оле мале. Декорациите са 3D лепенки. Мислех, че са обикновени, но уви не са. Падна едно изравняване с рейнфорс после, че ме дразни като стоят неравни ноктите.

# 160
Ето един опит за вълнички от мен.

# 161
Момичета, последните два маникюра с изграждане ли са?

# 162
Моят да.

# 163
  • София
Моят да.
А цената каква е?

# 164
Моят да.
А цената каква е?
Коя цена? Аз съм си правила изграждането сама с полигел.

Общи условия

Активация на акаунт