Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 44 734
  • 801
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
va_ni Големия елитис  под Делта планет мол гледах са заредили някакви гел лакове. Цена 6-7лв. Иначе Лик лак на центъра пресечката след Хепи.

# 226
  • София
Виж в магазините на ManicureZone - Claresa и LikLak - Hi Hybrid.

Благодаря! Simple Smile

# 227
Само по база не съм ходила защото си ползвам белеща,но по рейнфорс,с който правя укрепване си ходя редовно.
Когато реша да лакирам минавам със скрабфрешер и си действам нататък.
Коя белеща, моля да споделиш.
Или някой да сподели за база, която се маха лесно - без чегъртане. Веналиса не става за белене, но се маха с тампонче след 2-3 минути. И ноктите са супер.  Търся база, която наистина е щадяща при сваляне. Моля, за съвет! 😘

# 228
  • Варна
Белеща ползвам на IBDgel и се сваля прилично. Ако някой някъде мерне белещата на Алесандро,за която скоро се писа да свирка.

# 229
  • София
va_ni Големия елитис  под Делта планет мол гледах са заредили някакви гел лакове. Цена 6-7лв. Иначе Лик лак на центъра пресечката след Хепи.

Благодаря, Принцеске! Flowers Four Leaf Clover

# 230
  • Стара Загора
Да питам тези които си правят педикюр с гел лак колко често го сменяте?
Педикюрът ми е на 3 седмици, а ноктите ми са израснали с 1-2мм и е като нов все още.

# 231
Аз и с обикновен лак го сменям след дори повече от месец.

# 232
На около 3 седмици или месец подновявам педикюр. Не толкова заради лака, а заради ноктите. Сега за плажа ще сменя десетдневен.

# 233
  • на брега на морето
На 3 седмици сменям гел лака на педикюра заради ноктите. Да са хубави. Иначе и моят педикюр е като току- що направен докрая, на краката растат по- бавно от на ръцете. А и на педикюра избутвам кожички и т.н. Махам лака на 3 седмици, почиствам кожички с ремувър, режа ноктите до дъно и лакирам пак. Не дръжте повече от месец гел лака на педикюра дори да ви изглежда добре. Рискувате лошо състояние на ноктите ви после. Педикюр не педикюр- и там трябва да се грижите за ноктите си, както и за ръцете.

# 234
Здравейте, дами! Нова съм тук, изчетох всичко от първа страница и цялата тема, поздравления за прекрасните творения на всички!
Аз съм съвсем начинаеща в гел лака, нямам никакво оборудване все още, но съм много навита да си набавя. Само веднъж съм била с гел лак, който ми се наложи да махам сама вкъщи и резултата не беше добър за ноктите. Не смятам да купувам Ел пила засега, затова ще се радвам на препоръки за качествени, лесни за премахване бази. Набелязала съм си клареса като марка, но ако имате други предложения -отворена съм да ги чуя. За цветовете не се притеснявам и да са по-нисък клас, тъй като няма да попадат директно върху нокътя. За печка съм се спряла на sun5. Също така не знам за праймър - ноктите ми са сравнително здрави. Нужно ли е да използвам, или мога простп да дезинфекцирам със спирт и направо база? Извинявам се за дългия пост, ще съм много благодарна на препоръки 🌹

# 235
  • на брега на морето
За базата не мога да съм от полза, щото съм ползвала само индиго протеиновата, а момичетата от темата писаха, че в Бг не се продава без сертификат. Да, можеш само със спирт преди базата. Ако не ти държи- можеш да си купиш праймър. Аз дълго време карах така( години) без праймър преди базата. Сега слагам само по ръба(свободния край) ултрабонд на Гелиш преди базата. Сън 5 е ок лампа. Успех!:hugs:

# 236
    За базата не мога да съм от полза, щото съм ползвала само индиго протеиновата, а момичетата от темата писаха, че в Бг не се продава без сертификат. Да, можеш само със спирт преди базата. Ако не ти държи- можеш да си купиш праймър. Аз дълго време карах така( години) без праймър преди базата. Сега слагам само по ръба(свободния край) ултрабонд на Гелиш преди базата. Сън 5 е ок лампа. Успех!:hugs:
    Благодаря много!

# 237
    Sun X5 Max или Plus са по-добър вариант за лампа. Сън 5 няма лампички на тавана, има само 24 лампи и е възможно да не изпича много добре в точките, където няма диоди.

# 238
    • Стара Загора
    Моята е Sun x5 max и септември става на 1 година.

# 239
    Sun X5 Max или Plus са по-добър вариант за лампа. Сън 5 няма лампички на тавана, има само 24 лампи и е възможно да не изпича много добре в точките, където няма диоди.
    https://beautymall.bg/kombinirana-uv-led-lampa-sun55-48w.html
    Тази е, която ме интересува. На снимките в сайта изглежда, сякаш има лампички и отгоре, нямам представа. Ще погледна и другите предложения, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт