Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 44 761
  • 801
  •   1
Отговори
# 630
Купих си гореописания гел, който уж се сваля с накисване. Голяма мъка... гелът се размеква и после трябва да се остърже, не ми допада, но в интерес на истината нямах поражения по ноктите.

# 631
Продуктите на МиксКоко са боклуци според мен.
Показвала съм какви дупки и балончета стават с тяхна база и топ. В продължение на една седмица всеки ден поправях и търсих причината - потроших си нервите с тях.

# 632
И на мен все още ми е трудно да свалям с лявата ръка. За справка 10мин свалях на лявата 30 на дясната. Май моят топ лак на Клареса е решил да се смили над мен ...лакирах вчера едната ръка с него и алелуя , няма дупки ,няма нищо. Не е кой знае какво, затова няма да показвам. И все още търся хубаво покривно бордо, не като моите желета.... Та приемам предложения

# 633
Момичета, а някой ползвал ли е изграждащия гел на Клареса да даде малко инфо?

# 634
Аз съм го ползвала веднъж, но не ми харесва консистенцията - много е гъст за моя вкус. И мирише силно и неприятно. Така си стои вече няколко месеца пълно бурканчето вкъщи. Не мисля и скоро да го ползвам пак Confused

# 635
какво мислите за продуктите на Малинка

# 636
Аз съм го ползвала веднъж, но не ми харесва консистенцията - много е гъст за моя вкус. И мирише силно и неприятно. Така си стои вече няколко месеца пълно бурканчето вкъщи. Не мисля и скоро да го ползвам пак Confused
А държи ли добре върху нокъта иши отваря тук там? Кой цвят взе?

# 637
# 638
В групата е коментирана преди относно малкия брой лампи, ако не се лъжа.

Аз я ползвам вече две години и нямам проблем. Но ако поръчвах сега може би бих избрала някой по нов модел.

# 639
Тази лампа няма крушки на тавана, и ако не вкараш ръката достатъчно навътре, може да не изпича добре. На доста сходна цена в олх има Sun X5 Plus или Sun X, и двете с по 36 крушки, по-добре вземи някоя от тях.

# 640
  • София
Май отдавна не съм се включвала, да покажа един много красив, но труден за снимане, малинов цвят Simple Smile
Kinetics Epicure Wine с топ Гелиш.

# 641
  • Mostly in my mind
Тези, които поставяте гел за укрепване на нокътя - с пила и накисване става ли да се маха или си трябва ел. пила?
Маникюристка ми е казвала, че за укрепване, ако не искам гел, мога да слагам 2 слоя база.

# 642
  • София
Май отдавна не съм се включвала, да покажа един много красив, но труден за снимане, малинов цвят Simple Smile
Kinetics Epicure Wine с топ Гелиш.

Страхотни- и форма и цвят. Бихте ли споделили тайната при лакирането как почиствате кожата или по скоро как не се цапате с лака. Аз съм с толкова къси нокти и не смея да се лакирам,че сигурно ще се омажа цялата Laughing

# 643
  • София

Страхотни- и форма и цвят. Бихте ли споделили тайната при лакирането как почиствате кожата или по скоро как не се цапате с лака. Аз съм с толкова къси нокти и не смея да се лакирам,че сигурно ще се омажа цялата Laughing
Благодаря! Тайната е 20+ години лакиране, истината е, че много рядко се цапам, а ако пипна нещо, го махам с бамбукова пръчица.
Първият слой лакирам на 1мм от кутикулата, а на втория стигам до края.

# 644
  • Варна
При мен гела на Nai_s се сваля много лесно с разтваряне. Друг е въпросът, че е по-мек и еластичен от твърдите гелове. Няма пълно щастие.

Общи условия

Активация на акаунт