Всичко за всички марки гел лакове -37 тема

• 43 848
  • 801
  •   1
Отговори
# 705
  • На плажа
Котка,пигмента русалка се нанася директно върху лепкавия слой на лака,търкаш хубаво,докато полепне навсякъде и с една четка тип ветрило премахваш излишния прах.Така не би трябвало да е грапава повърхноста след топа.Ако искаш ,сложи втори слой топ лак и готово.

# 706
Хмм не мисля,че върху лепкав слой ще стане добре пигмента. Аз го слагам върху топ без лепкав слой и после още един път топ.

# 707
  • Стара Загора
Аз го слагам върху лепкавия слой на цветния лак и отгоре топ.
Утре заминаваме на почивка с горещи басейни и се двоумя дали да се лакирам, но на гол нокът много ще ми омекнат ноктите от горещата вода или ако се лакирам дали няма да падне много бързо гел лака.

# 708
Пигмент се слага върху топ без лепкав слой или се маха лепкавия слой,а след това отново топ лак.

# 709
Във връзка с последната дискусия искам да кажа, че въобще не знам какво е лепкав слой. Трябва ли да си пипам базата след печене за да се уверя, че лепне или не? 😬 И какво ако лепне, нали отгоре има други пластове?

# 710
Софт,ние пишем за топ. Те могат да са с лепкав слой или без. Ако е с лепкав,след изпичането се минава със спирт или течност за премахването му.
Базата си лепка,може и при нея да се махне лепкавото,но може и да си лакираш направо върху него. Аз не я пипам базата,лакирам си директно.

# 711
 А топа ти ако е с лепкав слой веднага ще го усетиш, че трябва да го избършеш.
И аз преди ползвах все без лепкав и не знаех, но после взех такъв с лепкав.

# 712
Ясно. Аз топа винаги го минавам със спирт. Чела съм много обаче и за махане на лепкав слой от база.

# 713
  • На плажа
Относно пигментите-има такива,които се слагат върху топ без лепкав слой.Те са с метален завършек-гладки,без видими едри частици.
 Ето тук,на синия нокът е метален пигмент,върху топ без лепкав слой -
Върху лепкавия слой на лака се слагат такива пигменти,които са като ситен брокат-така да го кажа.Те не изглеждат супер гладки,а с дребни частици.Ще потърся снимки.
Тук е пигмент русалка,върху лепкавия слой на лака

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 21:13 от Дaни

# 714
  • на брега на морето
Дани, всичките ми харесват, особено последният - той е разкош! Heart Eyes Много харесвам русалка върху бледосиньо( мляко с мента). И върху розово е нежно.

# 715
  • На плажа
Благодаря ти Мелина,това лято русалката беше хит...особено върху розово и мента Simple Smile

# 716
А неоновите пигменти как се нанасят? Върху топ без лепкав слой или? Купих няколко преди време, но още не съм ги пробвала.

# 717
Върху лепкав слой - трябва да залепнат за нещо.
За мен е пипкаво и ме изнервя 😀 повечето КИ неща са без лепкав и все се пускам в приключение с какво да мина върху рисунката та да стане лепкаво…като не ползвам ултрабонд 🤷🏻♀

# 718
  • Стара Загора
В този дъждовен ден един nude маникюр от мен. С Claresa Nude 117, малко лилавее много е красив цвета. Това е първият цвят, който си купих миналия ноември.

Слагам ултрабонд на Коди по свободния край и 14 дни държи маникюра, база Base Base на Claresa и Diamond Top Claresa.

Втори месец чакам от Али IBDgel топа, че този е на свършване вече.

# 719

Втори месец чакам от Али IBDgel топа, че този е на свършване вече.

Имаш ли базата на IBD? Аз си я получих, но още не съм я отворила. Доволна ли си от базата? А как е топа? Каучуков ли е? Имаше доста добри мнения за тази марка тук, че е Най-добрата на китайския пазар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт