Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 4

• 84 665
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моят се премести в Ломоносов. Май не е много доволен, всъщност, като че ли на нищо не би се зарадвал 🙄 приема училището като пречка да тренира баскетбол и да си почива през останалото време. 😄

# 466
  • София
Моят се премести в Ломоносов. Май не е много доволен, всъщност, като че ли на нищо не би се зарадвал 🙄 приема училището като пречка да тренира баскетбол и да си почива през останалото време. 😄

В коя паралелка?

# 467
  • София

В коя паралелка?
Изчислителна и организационна техника. По мерак му беше Кинотехниката, ама не успя.

# 468
Дъщеря ми остава в 134-то, чуждоезиковата паралелка.
Ще се радвам да видя и други за там.
Има и тема за училището, в която ще е полезно да си пишем!

Ние сме приети в същата паралелка Simple Smile

# 469
  • София
Приятелско дете не успя да се премести от Кинотехника в Медицинска техника, а го деляха само 3т. Същевременно, в СМГ НЕ бала пада с поне 9т.

# 470
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята се премести в желано училище в желана паралелка - 138-мо ае/коре, туризъм (зорът беше за корейския). На първо класиране не й стигаха 2т

# 471
  • София
Моята се премести в желано училище в желана паралелка - 138-мо ае/коре, туризъм (зорът беше за корейския). На първо класиране не й стигаха 2т

Супер, позравления.

Не знам какво толкова отнема да публикуват баловете?!

# 472
Дъщеря ми се класира за 22ро - АЕ с НЕ. Доволна е много.

# 473
Ние сме в 127, хуманитарни науки с ИЕ. Мечтаното училище с мечтания профил!

В един клас ще са ни децата! Приятно ми е! Simple Smile

Няма промяна при нас - една и съща паралелка в двете класирания. Детето е доволно, аз също.

# 474
# 475
  • София
Здравейте! Следя темата, но не съм писала досега. За отчета - момче, прието на второ класиране КТТ в Ломоносов, бал 336. Моля за информация, ако има записали се на първо класиране в училището, каква е тази справка за личен картон, която пише, че се попълва при записването. От наша страна трябва ли да се носи нещо друго освен свидетелството, бележката от НВО, медицинското и снимка? Благодаря предварително!

# 476
  • София
Здравейте! Следя темата, но не съм писала досега. За отчета - момче, прието на второ класиране КТТ в Ломоносов, бал 336. Моля за информация, ако има записали се на първо класиране в училището, каква е тази справка за личен картон, която пише, че се попълва при записването. От наша страна трябва ли да се носи нещо друго освен свидетелството, бележката от НВО, медицинското и снимка? Благодаря предварително!
Картона е с данни за ученика, така ми обясниха по телефона. Освен избороеното на сайта като документи, друго не искали. Даже и детето може да не присъства.

# 477
Здравейте, момичета! Честито на всички, които са удовлетворени от класирането и успех на тези, които ще имат шанс на 3то класиране. Не успявам да видя документи за записване в сайта на 157 ГИЧЕ. Помагайте!

# 478
  • sofia
Айде честито! Как сме ги наредили с теб в едни й същи училища и големите, и малките Satisfied
Учебници мога да предложа, да знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Миналата година началото на август бяха качили списък с учебниците, а не като НГПИ на 14.09

Приятелско дете не успя да се премести от Кинотехника в Медицинска техника, а го деляха само 3т. Същевременно, в СМГ НЕ бала пада с поне 9т.
Миналата година кинотехниката беше с по-висок бал от медицинската (ако не съм се объркала, че директно го записах на първо класиране и после не съм следила).

# 479
  • София
Здравейте, момичета! Честито на всички, които са удовлетворени от класирането и успех на тези, които ще имат шанс на 3то класиране. Не успявам да видя документи за записване в сайта на 157 ГИЧЕ. Помагайте!
Ние се записахме след 1во класиране, само оригиналът на свидетелството за 7ми клас ви трябва за записването. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт