Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 628
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Имате ли идея къде има разнообразие от различни по размер калъфки? Търся за възглавница 145х40 см.

# 361
  • Майничка
За такъв размер по-добре си харесайте плат и дайте на шивачка да ушие.

# 362
Къде мога да поръчам възглавници за диван? Сегашните са с парчета дунапрен, но много се смачкват. И ми се иска да взема нещо по стабилно за гърба.

# 363
Къде в Пловдив мога да си купя голям куфар за пътуване?

# 364
  • Пловдив
В Халите на първия етаж имаше преди магазин за куфари.

# 365
  • Пловдив
Тази седмица има в Кауфланд

# 366
  • до най-прекрасния мъж
Къде мога да поръчам възглавници за диван? Сегашните са с парчета дунапрен, но много се смачкват. И ми се иска да взема нещо по стабилно за гърба.
Ако ти се занимава, купувала съм чувал с нарязан дунапрен за възглавниците на един диван, който преправях вкъщи. Моите възглавници са яко натъпкани с дунапрен, тежки и плътни са и не се мачкат. Според мен, може просто да ги донапълниш по твой вкус за да не купуваш нови.
Иначе, по мебелните магазини може да се пита за такъв тип услуга.

# 367
  • Бг

До миналата седмица имаше намалени в Метро, сега нямам идея дали са все още намалени. Иначе аз съм взимала от Джъмбо, противно на очакванията се оказа здрав куфар, 4-5 години експлоатация. За съжаление, миналата година услужих на приятелка, и не знам как и с какво са го тъпкали, но ми го върнаха със две счупени дръжки. Като при изтеглящата дръжка, за да не забележа, бяха навряли един молив, като стопер. Тъпо, но факт.

# 368
Как са като качество кауфландските куфари,пускани ли са и преди ?

# 369
  • Пловдив
Как са като качество кауфландските куфари,пускани ли са и преди ?
Аз си взех такъв миналата година. Върши ми работа. За сега е пътувал в чужбина през летища, в кола не го броя за път, здрав е за сега. За тия пари ми се струва добър. Преди години си купих един доста голям от Кауфланд, влачила съм го по влакове. Подарих го на един приятел, който работи в чужбина, още го ползва.

# 370
От къде мога да поръчам да ни изработят голямо огледало по поръчка?

# 371
hintt, на Кап. Райчо 88, стъкларско ателие ОиН глас.

# 372
Здравейте. Къде ще ми препоръчате да занеса родопски одеала за пране?
Тепавица в с.Малево, намира се на ок 50 км от Пв  в посока Чепеларе.
Рових да видя за телефон  в нета, но нещо не излиза, преди време сме я ползвали, мястото е приятно, даваш си нещата за пране, а семейно си правите пикник и разходка из гората, над самата тепавица има и заведение, където може да си вземе човек нещо за хапване, ако не му се ходи из горите Wink

# 373
Annysy, благодаря за идеята, но нямам време да ходя на 50 км от Пловдив. Търся нещо в града.

# 374
  • Майничка
Annysy, благодаря за идеята, но нямам време да ходя на 50 км от Пловдив. Търся нещо в града.
Моите ги давам на химическо чистене. Последно бяха в малка пресечка на "Богомил", забравих й името, но е между "Аспарух" и "Родопи".

Общи условия

Активация на акаунт