Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 205
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
И пред КАТ съм паркирала. Не обръщаш внимание на хлапетата, които ще просят пари, подминаваш ги и толкова. Досега никога не сме имали проблем. 

# 646
Ако някой  има път до Пепко в Мола-руски,автогара Родопи или на Македония(тези са ми най-удобни),може ли да погледне тази кашпа дали е налична и колко бройки има?Да знам има ли смисъл да я търся в събота.
Видях я края на миналия месец в Мол Марково тепе,но нямаше как да ги нося и не взех ,бях на почивка и така и не стигнах повече до техен магазин
Благодаря !
Скрит текст:

Вчера бях в мола на Руски и на Македония - нямаше такава.

# 647
  • Пловдив
От бая време издирвах такава кашпа в това на бул България, на брезовско, в мол Плаза, в Тракия на Санито...нямаше, това преди няколко месеца

# 648
Благодаря Ви!
Тъпо... отново ги изпуснах.Април месец ги видях тук в една от темите  за цветята и така и не ги открих из магазините.Така се зарадвах ,че ги виждам отново онзи ден и така ме е яд ,че не можех да купя.
Нищо ще се надявам след 4-5 месеца пак да се появят или да има по-хубави

# 649
Здравейте,
Препоръчайте ми добър маникюрист в Кършияка. Който да не взима безумно скъпо по възможност. Благодаря много! 😘

# 650
  • Пловдив
На маникюр ходим в студио Будоар в близост до Пешеходния мост. Елена и Мариета са страхотни. Дори Мариета мисля, че се води сертифициран инструктор. Цените при Елена са 25лв за гел лак, а при Мариета 30лв. Контакти има в едно приложение Студио 24.bg. Много добре поставят гел лак и издържа 4 седмици без никакъв проблем, без да се лющи или поврежда.

# 651
  • Пловдив
Здравейте,
Препоръчайте ми добър маникюрист в Кършияка. Който да не взима безумно скъпо по възможност. Благодаря много! 😘

В Кършияка - Таня в салон MARINOS
Страхотно работи, бързо и качествено.
Маникюр с гел 35 лв
Маникюр с гел лак 30 лв

# 652
Каква е разликата, освен цената?

Маникюр с гел 35 лв
Маникюр с гел лак 30 лв

# 653
Да знаете от къде мога да купя кутийка с колофон?

# 654
Зависи за каква употреба ти е нужен. Ако е за запояване, на Руския пазар, сергиите най в дъното. Ако обаче ти трябва за лък на струнен музикален инструмент, тогава опитай в магазин Пианото. На бул. Руски, пресечката срещу входа на Бунарджик.

# 655
Мерси, за лък ми трябва.

# 656
Още един музикален магазин има и на Опълченска 24. Трябва ти такъв.

# 657
Утре ( събота), къде мога да намеря копирни услуги в района на жп гарата- " Иван Вазов"- началото на главната( някъде из този периметър)?

# 658
  • Пловдив
Каква е разликата, освен цената?

Маникюр с гел 35 лв
Маникюр с гел лак 30 лв
Единия маникюр има и гел за подсилване/удължаване, а другият е само с гел лак.

# 659
  • Пловдив
Утре ( събота), къде мога да намеря копирни услуги в района на жп гарата- " Иван Вазов"- началото на главната( някъде из този периметър)?
Около ректората на ПУ и ТУ. В някое фото може и да имат фотокопир.
Преди имаше копи център в дома на техниката, но не знам дали съществува все още.

Общи условия

Активация на акаунт