Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 229
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Къде да поръчам или купя готова сурова торта?

# 631
Слънчевата пекарна, five o'clock. Първата в близост до хотел Империал, втората до аптека Марица.

# 632
  • Пловдив
Трапезица, не отиват в митница. Алито си взима ДДС и дори наблюдавам, че пратките /повечето/ идват една идея по-бързо.

# 633
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив мога да запиша детето си на спортна гимнастика или катерене? Предпочитам Кършияка, но съм отворена и за други дестинации. Благодаря!

# 634
За маските за децата/учениците препоръчвам еднократни тип медицински - по лесно се диша. Вече година поръчвам онлайн от екстрапак - идват след ден.
Имат и детски и ученически

https://shop.bags.bg/A/g/PPE

# 635
Сега с новите условия не отива ли всичко на митница,без значение сумата ?
Не. Още с пускането на поръчка се начислява и плаща ддс-то. В пощата си идват, както и преди.
Сега пак чакам едни маски - като поръчка пусната на 20.08.2021 днес вече е в София и вероятно до ден-два ще си я получа.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 19:41 от Greene

# 636
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив мога да запиша детето си на спортна гимнастика или катерене? Предпочитам Кършияка, но съм отворена и за други дестинации. Благодаря!
ГК Спартак, до басейна Младост на гребната.

# 637
Къде има магазин за домакински потреби? Ще премествам кухнята и искам да си подменя някои неща, като буркан чета за подправки, кутия за кафе и т.н  и направя нова организация на шкафовете. Разгледах Джъмбо, Икеа, Юск.
Други идеи?

# 638
  • Майничка
Срещу двора на телевизията, малко след старата пицария Верди, е магазинът на Елеком.
На "Мария Луиза", след банката, има две магазинчета.
В Лекси също има доста неща.

# 639
В Пепко също има подобни неща. Бурканчетата за подправки например са им 1:1 с икейските и на 1/2 цена.

# 640
Къде има магазин за домакински потреби? Ще премествам кухнята и искам да си подменя някои неща, като буркан чета за подправки, кутия за кафе и т.н  и направя нова организация на шкафовете. Разгледах Джъмбо, Икеа, Юск.
Други идеи?
В бившия РУМ "Молдавия" в Кичук Париж имаше страхотен магазин. Скоро не съм ходила там. Надявам се, че все още съществува магазина.
В Практикер също има доста работи

# 641
  • под тепетата
Аз ползвам тези бурканчета за подправки и съм много доволна
https://www.alleop.bg/burkancheta-za-podpravki-na-stoyka-voltz-v … avka-siv-p91125/p

# 642
Ако някой  има път до Пепко в Мола-руски,автогара Родопи или на Македония(тези са ми най-удобни),може ли да погледне тази кашпа дали е налична и колко бройки има?Да знам има ли смисъл да я търся в събота.
Видях я края на миналия месец в Мол Марково тепе,но нямаше как да ги нося и не взех ,бях на почивка и така и не стигнах повече до техен магазин
Благодаря !
Скрит текст:

# 643
Има ли работно време руският пазар? Искам да погледна за пердета. Безопасно ли е паркирането, че се налага да ходя сама?

# 644
Към 15.30 часа започват да затварят магазинчетата. Безопасно е, влез и паркирай вътре в двора. Вчера ходих с малката дъщеря, няма нищо страшно. В неделя е лудница заради битака, не обичам да ходя тогава.

Общи условия

Активация на акаунт