Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 230
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
В първия пост са описани магазините за пердета в града. Но не сме актуализирали от доста години. Някои магазини затвориха, други нови вече има.  Та и това има да се свърши, преди новата тема по възможност.

# 616
Фото Дъга 2 на ул. Васил Левски 56. Може да пратите снимки по Вайбър. Много са мили и работят качествено.

Фото, което от днес за днес ще изкара снимки? Изпратени по имейл или чрез блутут?

# 617
Аь останах с впечатление, че се пита за работещо в неделя.

# 618
  • Пловдив
Не за конкретно работещо в неделя, а по принцип.

# 619
  • Майничка
Фотото в подлез Тримонциум също, даже мейлът им е написан на вратата.

# 620
Търся фирма за изработка на душ паравани за баня, не кабинка.
Някой ако може да препоръча и да не е прекалено скъпо.

# 621
  • Берлин
Нашия го направихме в Баня стил - проект и всичко от тях. Много съм доволна

# 622
Къде има детски маски за многократна употреба? За предпочитане в Тракия или центъра. Ще имам първокласничка и да се подготвя с повече бройки за смяна. А медицински детски продават ли някъде?

# 623
На моето дете многократните маски ги направи шивачка. Удобно е да има ластик, който тя да виси на врата. Въпреки, че с изискванията за тази учебна година, независимо, че са в началното училище, ще стоят и в час с тях. Не ми се мисли какво самозаразяване ще започне с бактериални хреми, синузити.... Иначе детски маски съм виждала в Лидъл.

# 624
  • Точно където трябва
Не ги ли отмениха за децата в ПГ и тези 1-4 клас?

# 625
  • Пловдив
В ДМ също съм виждала многократни, ако не се лъжа и в Кауфланд има детски.

# 626
Може и да са отменени, но така или иначе ще ми трябват за градския транспорт. Мога и да ушия но нямам подходящи материали, и свободно време в момента.
Аз предпочитам медицинските, но за нея ще търся с тези ластици зад главата за да не ги мушка по джобове, изпуска и губи. Ясно е  че ще се от работи и това, но да се подготвя поне.

# 627
Къде има детски маски за многократна употреба? За предпочитане в Тракия или центъра. Ще имам първокласничка и да се подготвя с повече бройки за смяна. А медицински детски продават ли някъде?
Детски медицински, а и за възрастни поръчвам с кутии по 100 бр от Алиекспрес. Излизат около 10-12 ст.Има в различни цветове. На ден слагам по 3 броя.

# 628
Детски медицински, а и за възрастни поръчвам с кутии по 100 бр от Алиекспрес. Излизат около 10-12 ст.Има в различни цветове. На ден слагам по 3 броя.
Сега с новите условия не отива ли всичко на митница,без значение сумата ?

# 629
Текстилни съм виждала в едно магазинче за детски дрехи в Аримага.
Медицински има на Агива в  Лили и ДМ. На други български фирми има в Лидл и Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт