Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 620
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
"Тодор Бурмов" се казва улицата, пада се срещу оградата на училище "Паисий Хилендарски"

# 376
В тепавицата преди гробищата на Рогошко шосе съм виждала да съхнат родопски одеала. Не знам дали работи още.

# 377
Имам още едно питане,търся ключар който да ми смени патрона на входната врата. Ако има някой в Кичука,ще е най добре. Благодаря предварително.

# 378
Не е кичука, но има един, който се на мира на кръстовището на Пещерско шосе и ул, Царевец (хирургиите). Точно зад дюнерите Алекс.

# 379
Ключарят на бул. Христо Ботев, на пресечката с Родопи, прави посещения на адрес в целия град.

# 380
Къде мога да даря кръв?

# 381
Къде мога да даря кръв?

Кръвния център в УМБАЛ Пловдив (бивша Окръжна болница).

# 382
  • Пловдив
Трябва ми хладилен техник....Ако може дайте координати.

# 383
  • в сърцата на децата <3
От горчив личен опит: звънни на оторизиран сервиз дори да не е в гаранция. Шансовете иначе само да ти вземат парите са над 90%

# 384
  • Пловдив
Къде мога да даря кръв?

Кръвния център в УМБАЛ Пловдив (бивша Окръжна болница).
+ УМБАЛ "Свети Георги" на "Пещерско шосе"

# 385
На този номер звъняхме преди две седмици +359895710292.
Обеща и дойде в същия ден(макар и с 2ч. закъснение  😄), в събота. Оправи ни хладилника и засега работи нормално.

# 386

088 4060466- ама не си спомням името на човека. Преди година и половина идва. Няма да си хваля хладилника, да не му е уроки.

# 387
  • Пловдив
Някъде около Южен или в района на Панаира дали има пиърсинг студио?

# 388
Не знам дали е за тук, но знаете ли местенце около Пловдив, с бунгала или караванки под наем на спокойно местенце сред природата на което да си направиш барбекю и въобще спокойствие.

# 389
Розовски вриз над с. Розово, общ. Брацигово. Има обособено място за палатки и каравани. Има и няколко вили. Може нещо да се дава под наем, не съм търсила, ние бяхме на еднодневна разходка.

П.п. Няма правописна грешка, името е вриз

Общи условия

Активация на акаунт