Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 203
  • 746
  •   2
Отговори
# 660
Копирният център в Дома на техниката на Гладстон работи И в неделя.

Благодаря за разяснението. Никога не са ми слагали само гел лак тогава. Четири седмици не мърда.

# 661
  • Майничка
Копирни услуги има и в книжарничката на подлеза на Понеделник пазар, откъм пощата. В събота са до 14ч., мисля.

# 662
  • Пловдив
Знаете ли някой който събира клони, защото имаме един двор тука до Пловдив, където ги поорязахме и искаме да ги махнем

# 663
  • Майничка
Комшии, дето да се топлят на дърва, няма ли?

# 664
  • под тепетата
Къде в Пловдив има богат избор на матраци. Едното място, което знам е до Вис Виталис. Ще водя трудно подвижен човек да си харесва и трябва да пробва. Искам да му спестя ходене. Насочила съм се към Нани  по-конкретно.

# 665
Нани конкретно в Тракия в РУМа отстрани, но матраците са на втория етаж и има доста стълби.
Скоро са отворили и във Водната палата, там не знам точно, не съм ходила.

# 666
Във Водната палата е обявено като дивани Нани и не знам дали ще има матраци. Но на Коматевско шосе със сигурност има шоурум и няма стълби, изложбената зала с матраците е на едно ниво с паркинга. Ако не се ориентирате за там, мога да дам линк към Гугъл мапс.

# 667
  • под тепетата
Благодаря ви! Тъкмо се зарадвах за Водната палата, пък , ако са само дивани...
 Clo, много ще съм благодарна за помощ, че шофьорът няма да е от Пловдив.

# 668
Здравейте
Бихте ли ме насочили към добър телевизионен техник?
Благодаря много!

# 669
Знаете ли някой който събира клони, защото имаме един двор тука до Пловдив, където ги поорязахме и искаме да ги махнем
И ние имаме един двор до Пловдив... Ама и голямо изградено огнище, защото всяка година има драки, щумки и клони за горене.. Точно клони за отопление няма да станат.
Или си купете/наемете клонотрошачка и мулчирайте двора..

# 670
  • Пловдив
Матраци има в Магазин Брава на ул. Победа. Също в един магазин малко преди митницата, от лявата страна (забравих името на магазина).

# 671
  • Euskal Herria
Матраци има и в Юск, но не са Нани.

# 672
Във Водната палата е обявено като дивани Нани и не знам дали ще има матраци. Но на Коматевско шосе със сигурност има шоурум и няма стълби, изложбената зала с матраците е на едно ниво с паркинга. Ако не се ориентирате за там, мога да дам линк към Гугъл мапс.
Къде по-точно на Коматевско шосе са тези матраци?

# 673
  • под тепетата
Благодаря ви за помощта!

# 674
И ние купихме на Нани от Брава. Доволни сме. Но магазинът на Победа е малък.

Матраци има в Магазин Брава на ул. Победа. Също в един магазин малко преди митницата, от лявата страна (забравих името на магазина).

Общи условия

Активация на акаунт