Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 183
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Аз винаги проверявам графика на ГТ в реално време на сайта и се доближава до реалността. Може да се търси по линия и спирка
http://transport.plovdiv.bg/desktop;jsessionid=BF78D8920E4A8AABEC1858E2854CCE2E/

# 691
  • Пловдив
Къде да видя маршрут и разписание/примерно дори/  на даден автобус от ГТ? Търсих в някъв сайт, ама нещо не се ориентирам...
Конкретно ми трябва да 25 и 44 в Тракия, вътрешен.
44 завива в обатна посока на Детски Свят към околовръстното, нали? Това като отива към гаража...

Аз ползвам приложението Moovit. Горе-долу е точно.

# 692
Да сте виждали във физически магазин подобни подаръчни торбички за саксийни?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 693
  • Пловдив
В Бершка като занесеш дрехи за рециклиране дават ли талон за отстъпка?

# 694
  • Майничка
Да сте виждали във физически магазин подобни подаръчни торбички за саксийни?
Скрит текст:
Скрит текст:
В магазина на Диги 84 имаше подобни миналата седмица (в сайта им се водят торбички за подаръци).

# 695
  • Пловдив
Clo,в цветарските магазини има подобни торбички.
В този пред църквата Иван Рилски в Кършияка със сигурност,  но не са прозрачни.

# 696
Clo,в цветарските магазини има подобни торбички.
В този пред църквата Иван Рилски в Кършияка със сигурност,  но не са прозрачни.
Благодаря!

# 697
Може ли да ми препоръчате учител по математика за 4 клас,по възможност в Кичука?!

# 698
Къде да видя маршрут и разписание/примерно дори/  на даден автобус от ГТ?
В google maps. Пишеш начална и крайна точка и като начин на придвижване избираш обществен транспорт. Доста е точно.

# 699
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате учител по математика за 4 клас,по възможност в Кичука?!
Мога да питам нашата начална госпожа, която се пенсионира и сега преподава в занималня. Препоръчвам я, в Кючука е.

# 700
  • Пловдив

Така зададен въпросът е трудно някой да препоръча. Уточнете дали Ви трябва учител за поддържащо ниво или за подготовка за изпит след 4 клас. В първият случай ще Ви свърши работа добър начален учител или вече пенсиониран такъв, във втория подготовката е специфична  и лично за мен добрите учители в града са много малко.

# 701
  • Пловдив
Напълно си права.

# 702
  • Пловдив
Момичета, откъде мога да намеря учебници втора ръка. Че моя хубостник и без това не е много по ученето и не ми се дават много пари. ОЛХ гледах, но все са от други градове и няма сметка да плащам доставки.

# 703
  • Пловдив
Има група във фейсбук "Учебници на половин цена-втора употреба, от ръце в ръце".

# 704
Момичета, откъде мога да намеря учебници втора ръка. Че моя хубостник и без това не е много по ученето и не ми се дават много пари. ОЛХ гледах, но все са от други градове и няма сметка да плащам доставки.
На колелото на гарата и в първата лява пресечка като тръгнеш от колелото по Иван Вазов. Но да те предупредя, че цените не са наполовина на запазените. Миналата година се отказах за определени учебници и купих нови на детето. Ако ще давам 80% процента от корична цена за някаква мекица - мерси съм...

Общи условия

Активация на акаунт