Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 75

• 47 931
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Не е по темата, но Джастев пък не ми дава да казвам, че мие чинии и пуска прахосмукачка. Joy
Пп Попи, Grinning.

# 706
Дали скоро прочетох тук в темата, че в ДМ има конски шампоан?

# 707
Дали скоро прочетох тук в темата, че в ДМ има конски шампоан?
Да, има този.Скоро го гледах, но не помня цената

# 708
  • Light of Zartha
Някой има ли представа къде горе долу може да стои? Не е при шампоаните, защото вчера търсих друг и прегледах всичко няколко пъти. Grinning в момента ходя в друг дм и разпределението е тотално различно и се въртя по половин час поне докато открия каквото ми трябва. Joy

# 709
Най-добре попитай магазинерките. В нашия ДМ съм ги виждала тези шампоани до касите.

# 710
Има го,в началото на шампоаните е.
Оле,моят мъж даже при жена фризьорка не ходи,че било гейско.Но простира,мие чинии и дупета и готви .😁

# 711
  • София
Някой има ли представа къде горе долу може да стои? Не е при шампоаните, защото вчера търсих друг и прегледах всичко няколко пъти. Grinning в момента ходя в друг дм и разпределението е тотално различно и се въртя по половин час поне докато открия каквото ми трябва. Joy

Може би при нещата за домашни любимци да се намира. Там, където са гранулите, паучовете... По-добре питай продавачките в магазина.

# 712

В този ДМ, в който го гледах /във Варна/ шампоана беше при боите за коси, на най-горния рафт

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 11:29 от bubanka

# 713
  • Варна
При шампоаните си стои,но те обикновено са разделени на сектори-масовите марки,техни си диемски,"по-луксозни"... просто разгледайте.
П.П Черните точки не изчезват от миене с гел+маски .
Имам трима мъже /е,двама от които синове/ и тримата не дават и пищят на умряло Grin

# 714
  • София
Не изчезват, но правилната козметика помага да не се появяват . Козметиката по начало си е превенция, не лек .

# 715
  • София
Баща ми имаше доста черни точки около очите. Само на мен даваше да ги почивствам.
Съпругът ми и децата нямат черни точки. Но като ги знам какви са, никога не биха ми позволили са ги докосна. Дъщеря ми един път в месеца ходи при козметичка.

Ще повторя покупка от Лили - лосион за тяло за много суха кожа Barnangen /oil intensiv/. Много добре се отразява на сухата ми кожа.

# 716
Благодаря 🙂

# 717
Ще повторя покупка от Лили - лосион за тяло за много суха кожа Barnangen /oil intensiv/. Много добре се отразява на сухата ми кожа.
Не ми харесва как мирише това... Пробутах го на мм, той го измаза (маже си краката, много му е суха кожата иначе). Ефект има видим, ама аз съм много капризна на консистенция, миризми и как е кожата след намазване - да не лепне, да не усещаш мазилото като чорап, да има видим и дълготраен ефект! Любимата Велнеа с ванилия ми свърши, вече я няма в Лили и сега се чудя дали да отворя Нивеа, Орифлейм или Ритуалс. Няма да купувам четвърто мазило, то пък е срамота при тия залежи. Някой, ако открие подобно като качества масло, не лосион, за тяло, да споделя, моля.

# 718
  • София
Да, лосионс на Barnangen няма хубав аромат. Не мога да намеря друг подходящ продукт. Зимата много добре се чувствах с него. Слагай го на цялото тяло. Кожата ми е доста суха. Оправи я. Сега лятото го ползвам само за краката. Не слагам ба цялото тяло. Малко ме спасява от сухотата. 
Крема за тяло на Орифлейм. Не го ползвам, защото има аромат и ме притеснява да не изсуши много кожата ми.

# 719
Не съм го отворила този на Орифлейм още. Вероятно ще отворя него, защото другите два са запечатани с фолио и могат да чакат. Аз, поне за тяло, харесвам ароматните мазила, но да ми миришат хубаво. Не ми ли харесва аромата, има кой да го измаже, той не протестира. 😊

Общи условия

Активация на акаунт