Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 75

• 47 923
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Купих тоя шампоан за косопад и растеж на Биоблас с чесъна, че нещо се скубя повечко и бретона ми гледам се е поразредил, дано има ефект. Уж, много го хвалят, да видим.

Купих го за 6.50лв. от турски магазин във Варна. Яд ме е, че предния път на тая цена бяха два на промо плюс ампула, ама тогава що не взех да ме питат.
Пп Имаше и някакъв друг, бил доста ефективен, но много силен и агресивен и много изсушавал косъма и скалпа, та викам ш'го пропусна. Grinning

# 721
И мен ме подхвана косопада от близо месец. Дали има нещо в състава, което е противопоказно при бременност?
С какъв аромат е Joy

# 722
Дами,
Какво ви е мнението за червилата на Голден Роуз? Заглаждам два техни типа - червило-молив с кремообразна формула и течното им матово червило mat ink.
Имате ли наблюдения върху тях? Като ученичка 9-10 клас само техни червила ползвах, но от години не съм пробвала нищо тяхно.

# 723
Дами,
Какво ви е мнението за червилата на Голден Роуз? Заглаждам два техни типа - червило-молив с кремообразна формула и течното им матово червило mat ink.
Имате ли наблюдения върху тях? Като ученичка 9-10 клас само техни червила ползвах, но от години не съм пробвала нищо тяхно.
Аз ги харесвам много.Каквото
имам тяхно ми е ок.

# 724
Този цвят на това червило на GR ми е любимо. Изхабила съм поне 4
Скрит текст:

# 725
  • София
И моливите харесвам, и течните матови. Имаха и едни балсамести със спф, които май изчезнаха и от тях доста измазах( доста от един и същи цвят:grinning:)

# 726
И мен ме подхвана косопада от близо месец. Дали има нещо в състава, което е противопоказно при бременност?
С какъв аромат е Joy
Ами още не съм го ползвала, само го подуших от опаковката, приятен аромат усетих. Не мирише на чесън. Joy Wink
За състава не знам, може би трябва една справка да направим с Гугъл, да видим какво казва. Grinning
Ето:
Скрит текст:
БИОБЛАС ШАМПОАН С ЧЕСЪН 360 мл.
Шампоанът против косопад BIOBLAS, съдържащ органично масло, възвръща здравия вид на косата, загубен с течение на времето. Предотвратява косопада. Укрепва, подхранва и регенерира косъма от корена до върха.

Фактори като стрес, неправилно хранене, замърсяване и сезонни промени са причина косата да загуби енергията си и да капе. Благодарение на специалната си формула с истински екстракт от чесън, шампоанът подобрява осезаемо състоянието на косъма, преструктурира го и му придава блясък. Богата на сяра, витамини и аминокиселини, формулата осигурява цялостна грижа. Възстановява увредената коса от корените до върховете и я заздравява.

Клинични изследвания:

Клинични тестове показват, че патентованият билков комплекс B19, разработен от BIOBLAS, е ефективен срещу косопад и подхранва интензивно косата. Установено е, че рН стойността е подходяща и дерматологично съвместима със скалпа.

93% удовлетвореност на потребителите*.

*въз основа на потребителски тестове. 93% от хората съобщават, че BIOBAS предотвратява косопада.

Състав: AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, CARBOMER, AMODIMETHICONE, ZINC PYRITHIONE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HERBAL COMPLEX B19 (URTICA URENS LEAF EXTRACT, HEDERA HELIX LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE LEAF EXTRACT), MEL, TETRASODIUM EDTA, TRIDECETH-12, CETRIMONIUM CHLORIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, ALLIUM SATIVUM BULB EXTRACT, NIACINAMIDE, Cl 19140, Cl 15985, CITRIC ACID.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса и леко масажирайте до образуване на пяна, след което изплакнете.

В случай на контакт с очите, измийте ги веднага с обилно количество чиста вода.

Опаковка: 360 мл.

Производител: Biota Laboratuarlarι, Турция.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 16:50 от Джаста Праста

# 727
  • Light of Zartha
Правило ли ви е впечатление дали водоустойчивите спирали изсъхват по-бързо? Взех си водоустойчивия вариант на lash sensational, защото обикновената ми е любима, и издържа точно първите два пъти без размазване. След това се размазва горе долу колкото и обикновената. Вярно, че съм с мазна кожа и съм по цял ден навън на жегата, но очаквах повече. Плюс това е на месец и вече стана доста суха, а обикновената изсъхва постепенно и карам поне няколко месеца с нея.

# 728
Скрит текст:
Кой номер е това червило?

# 729
Скрит текст:
Скрит текст:
Кой номер е това червило?
104

# 730
При мен Биоблас нямаха ефект, а за нещата на GR - перфектно спрямо цена/качество.

# 731
Внимавайте с турските шампоани с чесън.
Мога да се "похваля", че съм ползвала почти всичките, закупени от Турция.
Биоблас мнооого ми изсушаваше косата, ефект имаше, но много малък. Косата ми нямаше сресване след това.
За сметка на това Ресторекс също изсушаваше, но пък даде по-добър ефект.

# 732
Днес бях в кварталната аптека и видях,че продават бб кремовете на Миша,има и тестери.Имаха и шийт маските им на по-ниски цени от Лили.Не знаех,че в аптеките има Миша.

# 733
  • София
Днес бях в кварталната аптека и видях,че продават бб кремовете на Миша,има и тестери.Имаха и шийт маските им на по-ниски цени от Лили.Не знаех,че в аптеките има Миша.
От коя верига е аптеката?

# 734
Матрикария,май само във Варна ги има.

Общи условия

Активация на акаунт