Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • При елфите ...
Може да е полезно...

https://www.ikea.bg/product-recall/

# 166
  • Варна
Здравейте, искам да поръчам от серията плаца, но в сайта ми изписва, че няма наличност. Имате ли идея дали е временно и кога ще може да се поръчват?

# 167
Направи запитване по мейл или телефон, ще ти отговорят.
Бях си набелязала една поставка за обувки за антре, гледах оня ден, че няма наличност. Звъннах по телефона да ги питам дали е нещо временно или са я махнали от каталога, отговориха ми, че началото на септември ще има доставка.
Трябва да кажеш номера на продукта.

# 168
Знаете ли дали тази година ще има намаление в Икеа за ученически неща? Искам едно бюро да купя за стаята на сина ми и принципно чаках август, но засега не срещнах информация за предстоящи промоции.

Обикновено от 15.08 натам правят намаленията за учениците.

# 169
Ikea ще зарадва лоялни клиенти със свещи с аромат на популярните й кюфтенца.

https://profit.bg/svezho/ikea-shte-zaradva-loyalni-klienti-sas-s … 4DCirEVrOyQvrRE1s

# 170
  • софия
Добре, че не съм в САЩ! Аз се чудя как да проветрявам след готвене да не ми мирише на ядене, а те зорлем ще ми умирисват. А и кюфтенцата нещо не ми допадат особено.
Да си я държат тая свещ.

# 171
Наистина ли го мислят, че тази миризма става за ароматизатор, потресена останах от идеята им.

# 172
И аз това си помислих, може и да обичам да хапвам кюфтенца/та, но да ми мирише на тях, за нищо на света. Някой е решил да оригиналничи.

# 173
Да разбирам, че няма да си ги купите Joy

# 174
  • Варна
Знаете ли дали тази година ще има намаление в Икеа за ученически неща? Искам едно бюро да купя за стаята на сина ми и принципно чаках август, но засега не срещнах информация за предстоящи промоции.

Обикновено от 15.08 натам правят намаленията за учениците.
Много благодаря, ще следя 🙂

# 175
  • софия
Обикновено и през август има някакви промоции, но за сега нищо.
Нищо сигурно и предвидимо няма в "промоциите" на ИКЕА.

# 176
  • Пловдив
Избирам сушилник за съдове за майка ми,която няма съдомиялна.
Някак отхвърлиха двуетажни,защото на долния ред всичко се мокри от чиниите отгоре.
Някой от вас има ли такъв

https://www.ikea.bg/products/cookware/dishwashing-accessories/ri … -pribori/79323709

Ще съм благодарна за отзиви,защото не съм го виждала на живо.

# 177
  • UK
Аз имам подобен, без часта за вилици и лъжици. На мен ми е много удобен, но аз имам миялна и нямам много съдове за сушене. Предполагам, че за малко семейство е ок.

# 178
  • Пловдив
Много благодаря!Да , домакинството се състои само от двама.

# 179
  • софия
На мен този сушилник ми харесва, но не мисля, че е подходящ за домакинство без миялна. Дори и малко. По-скоро е за такова с миялна и да сложиш някоя и друга чаша, прибор, които си преплакнал набързо. Къде ще се сложи тенджера, тиган, капаците след като бъдат измити? Ще има и 2-3 чинии, чаша и то съвсем няма място.
По-възрастните хора не са и добре координирани, могат да бутнат нещо без да искат, а сушилника няма борд.

Общи условия

Активация на акаунт