Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 44 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Колко време преди доставката звънят?

Кой?
Ренус или Интерлогистика?

# 301
  • Пловдив
Ренус ми звъняха ден по-рано за да уточним час за доставка и час по-рано в деня на доставката.

# 302
Един ден

# 303
  • Варна
Ренус. Благодаря!

# 304
Платовете на метър ли се продават , или са парчета с размери 1.50 на 1

# 305
  • Русе/Germany
Имам един шантав въпрос, не знам дали е за тук обаче.
В двете детски имам единичен малм, но от ниския вариант, стоя и се чудя сега, дали ако се изпили/изреже 2см от предната страна на рамката би могло да се получи да сложа чекмеджетата за малм 🤔🙈
То за рязането ще стане, де, но дали няма да се наруши разпределянето на тежестта или нещо такова 🤔🤔🤔
Леглата са здрави, не ми се сменят, та се чудя дали мога да оползотворя мястото отдолу, освен като прахосъбирачка 🤷‍♀️
Слагам снимка за да стане ясно за какво говоря.
Ака не е за тук питането ми, ще ходя да търся нещо за ремонти 😂

# 306
Аз не знам да има нисък малм. Мисля че чекмеджетата са точно за този тип, като показания, легла малм.

Ти защо си мислиш че няма да паснат чекмеджетата от серията им?

Не знам с пилене дали ще стане, това не е дърво, а е пълно с пресована хартия мисля.

# 307
  • Русе/Germany
Защото преди години леглата бяха по-ниски, снимката просто я взех за показно, дупката отдолу на старите е 12см и малко, чекмеджетата са 15см високи.

# 308
По-скоро чекмеджетата да се срежат, не леглото. За тая странична греда, не е малко да се отнемат 3 см. На тези чекмеджета за Malm, които се предлагат, освен че пише, че са за високо легло, пише и 29 см, но не знам да не е височината на тази странѝца, лицевата отпред, която е най-висока. А и крачета имат чекмеджетата... Също може леглото да се повдигне на 3 см с две релси под горна и долна табла.

# 309
  • Sofia
Защото преди години леглата бяха по-ниски, снимката просто я взех за показно, дупката отдолу на старите е 12см и малко, чекмеджетата са 15см високи.

По-добре си вземи други кутии, има и с капаци, на колелца, вместо да се развали леглото.
Царгите (това, което искаш да режеш) обикновено са масив или рамка от масив и пълнеж.

# 310
  • Русе/Germany
Ясно, значи изобщо да не го предлагам като вариант на ММ 😂😂😂 че ще ме изхвърли вече хахха
Бях мернала из нета вариант за две дълги дъски захванати от вътрешната страна на леглото, така се скрива дупката и може също да се използва дупката за складиране, та може това да му предложа.

Благодаря ви!

# 311
Има схеми..погледни ги до къде на кое му е вшсочината на чекмеджето.

# 312
Момичета, някой има ли съпруг дърводелец? За консултация. Поръчах тези бар столове (още не са дошли), без да обърна внимание, че са за плот до 110 см. А ми трябват за плот до 90 см. Ако им се резнат 10 см от краката, дали конструкция ще загуби устойчивост?
https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/bar-stools2/h … blegalka/90319918

# 313
Не знам, ама ММ така резна краката на металната стълба, и после се оказа крива и  клатеща се.
Беше твърде висока, и решил да я скъси, ама я изхвърлихме, защото се клатеше ужасно, и двата крака бяха във въздуха ,като се разпънеше...

Ако има друг модел, да върнеш тези ли..

# 314
Благодаря, Тета! Ще откажа поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт