Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 43 784
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Поне ресторант има ли?

Няма

# 586
Здравейте. Извинявам се, ако въпросът ми вече е коментиран.
Харесах мебели за детска стая, но за повечето излиза, че не са налични за проджба онлайн. Също така не са налични в магазините в София, а са налични във Варна.
На мое запитване ми отговориха, че няма как да ги доставят в София и единственият вариант е да се купят от физическия магазин във Варна.
Това нормално ли е, не би ли трябвало да могат да изтеглят бройки между отделните магазини?

# 587
А как стой въпроса с наличностите, почти нищо няма налично от системата PAX за гардероби, в магазина не знаят кога точно ще има доставки, а за цвят избелен дъб изобщо липсват в сайта..., ще махат серията от продуктовата гама или просто не достигат количествата ???
Има ли и други който стоят и чакат на стенд -бай..., тези който са с повече опит  с пазаренето от ИКЕА, може ли да споделят дали са изпадали в такава ситуация

# 588
Харесах мебели за детска стая, но за повечето излиза, че не са налични за проджба онлайн. Също така не са налични в магазините в София, а са налични във Варна.
На мое запитване ми отговориха, че няма как да ги доставят в София и единственият вариант е да се купят от физическия магазин във Варна.
Това нормално ли е, не би ли трябвало да могат да изтеглят бройки между отделните магазини?

Еконт имат такава услуга да ти го купят  доставят.

# 589

Еконт имат такава услуга да ти го купят  доставят.

Благодаря, ще се поинтересувам какви са условията за тази услуга.

# 590
А как стой въпроса с наличностите, почти нищо няма налично от системата PAX за гардероби, в магазина не знаят кога точно ще има доставки, а за цвят избелен дъб изобщо липсват в сайта..., ще махат серията от продуктовата гама или просто не достигат количествата ???
Има ли и други който стоят и чакат на стенд -бай..., тези който са с повече опит  с пазаренето от ИКЕА, може ли да споделят дали са изпадали в такава ситуация
Аз чакам РАХ избелен дъб. Не бързам, но като гледам и те не бързат да доставят асортимента... Не знам какво ще правя. Възможно е да прибегна накрая до поръчка за изработка, защото така или иначе конфигурацията ми е особена.

# 591
  • София
Онзи ден ходихме и поръчахме 2 гардероба, а искахме 3, но много неща липсваха. Два дивана искахме и не бяха налични, нещо страшно е. Накупихме каквото имаше налично и ще си чакаме липсите. В световен мащаб има криза и с логистиката, производството, фабриките, стоителния материал.

# 592
Скрит текст:
Има ли и други който стоят и чакат на стенд -бай..., тези който са с повече опит  с пазаренето от ИКЕА, може ли да споделят дали са изпадали в такава ситуация
[/quote]Аз чакам РАХ избелен дъб. Не бързам, но като гледам и те не бързат да доставят асортимента... Не знам какво ще правя. Възможно е да прибегна накрая до поръчка за изработка, защото така или иначе конфигурацията ми е особена.
[/quote]
аз от 2 седмици ги следя ... Вие от колко време ги чакате ?
Аз си взех някой части, но ако до 1 месец няма никакво инфо, ще ги връщам Disappointed Relieved ... чувствам се като хамалин

# 593
Около месец.

# 594
ооо това не ми звучи добре ... май след месец, пак ще мъкна кашони ... защото имам рафтове, вратички и чекмеджета, а нямам рамки ...

# 595
Наградите бяха основно някакви дребни неща - ароматни свещи, хавлийки, дребни декорацийки, но имаше и няколко дивана и фотьойл. Някой да се похвали, че ги е спечелил? Wink
Надали:-) на компютърно генерирано колело на късмета:-)
Аз едно шоколадче уцелих..

# 596
  • Бургас
Аз някаква смотана чанта спечелих. Ама такъв боклук скоро не бях виждала. 😆

Ние зациклихме с ремонта, но мебелите поне ги имаме. Мъжа ми първо мрънкаше, че затрупахме още един апартамент и после трябва да пренася. Обаче, като гледам как с месеци се чака и  цените хвърчат постоянно нагоре вече е доволен.

Аз едно огледало следя от няколко месеца и няма. Вече си мисля, че ще го махат от асортимента. Само във Варна има няколко бройки и накрая ще го поръчам с Еконт. Ей това е - https://www.ikea.bg/products/decoration/mirrors/wall-mirrors/ekn … -s-ramka/30193139

# 597
И аз все това огледало гледам на живо в маг.Харесва ми. Няма къде да го сложа засега, по -нататък, ако е на същата цена....Хубаво е на живо, доста издължено, почти в цял ръст

Получих есемес за поръчката на спалня Singesand  и гардероб , скрин Brimnes

# 598
  • Бургас
Аз искам да го сложа хоризонтално над скрин Малм в спалнята. 🙂

# 599
Аз искам да го сложа хоризонтално над скрин Малм в спалнята. 🙂
Имам вкъщи елипсовидно огледало без рамка, така си стои в кашона. Миналата седмица и аз бях замислила да го сложа над скрин MALM, даже бормашината приготвих за дупчене и после се отказах. Ма сега ме караш пак да се замисля... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт