Време е за ИКЕА! - Тема 34

• 43 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Перник
Моля, който има от тези завеси... да ми каже бялото колко е бяло и колко горе-долу са плътни?!? Thinking

https://www.ikea.bg/products/curtains/curtains-blinds/curtains/h … k-t-2-br/40430814

За бялото не мога да кажа колко е бяло. Аз поръчвах сиви, но ги върнах - на ММ му се видяха твърде прозрачни. Иначе бяха хубаво сиво, материята също ми хареса. В крайна сметка взехме тези https://www.ikea.bg/products/curtains/curtains-blinds/curtains/m … 2-br-k-t/80417815

# 571
Здравейте, искаме да се възползваме от намалението от офертата -10% до днес и да поръчаме гардероб PAX. Доколкото знам трябва да отидем на място, не може онлайн. След поръчката му от физически магазин какво се случа - дават ни още днес частите, които са налични и изчакваме за другите или ще ни викнат когато всичко поръчано от нас е налично? Защото не сме освободили още стаята за нов гардероб, но пък не ми се иска да пропуснем тези 10 процента..

# 572
Може да поръчате и платите само неща, които са налични. Няма изискване да се ходи на място, може да се поръча и онлайн с взимане от магазина. Двата склада са автономни един от друг и често с различни наличности. Проверете си предварително, защото няма такава опция да платите и да чакате, освен с кухните.

# 573
При финализирането на проекта ми изписва за абсолютно всички части "не е налично за покупка онлайн", затова реших че не може да се поръча pax онлайн.
Благодаря

# 574
  • София
Скрит текст:
Моля, който има от тези завеси... да ми каже бялото колко е бяло и колко горе-долу са плътни?!? Thinking

https://www.ikea.bg/products/curtains/curtains-blinds/curtains/h … k-t-2-br/40430814

За бялото не мога да кажа колко е бяло. Аз поръчвах сиви, но ги върнах - на ММ му се видяха твърде прозрачни. Иначе бяха хубаво сиво, материята също ми хареса. В крайна сметка взехме тези https://www.ikea.bg/products/curtains/curtains-blinds/curtains/m … 2-br-k-t/80417815
Ние сме с HILJA като полупрозрачни и с този MAJGULL зад тях. И двата модела са точно по вкуса ми, от полупрозрачните имам сиви и бели - бялото не е заслепяващо бяло, но не е и притъпено; сивото е още по-готино, според мен - пасва идеално, ако човек не иска катове завеси и в същото време да не е на показ.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 09:45 от ToniShu

# 575
  • Пловдив
И аз тъкмо си купих Hilja.Какво да кажа....,много ми харесват.Бели са,без да жълтият.Да,прозират,но платът е много близко до естествен на вид.Досега не съм открила плътни завеси,които да ми създават усещане за натурален продукт,с изключение на много скъпи ленени завеси.
 Да дам и една идея на тези от вас,които искат да се възползват от 10те процента,когато няма наличен желания продукт.Купувате си  подаръчен ваучер  и може да го похарчите,когато артикулите се появят.За ваучера отново ви дават  10%.

# 576
  • Пловдив
При финализирането на проекта ми изписва за абсолютно всички части "не е налично за покупка онлайн", затова реших че не може да се поръча pax онлайн.
Благодаря
За съжаление програмата за проектиране не кореспондира със сайта коректно.
Затова: отворете нов прозорец в браузъра и копирайте продуктовия номер на всеки детайл от гардероба, след което го добавете в кошницата толкова пъти, колкото програмата ви дава.
При мен само лоста за закачалки не беше наличен за онлайн поръчка.

# 577
  • София
Да дам и една идея на тези от вас,които искат да се възползват от 10те процента,когато няма наличен желания продукт.Купувате си  подаръчен ваучер  и може да го похарчите,когато артикулите се появят.За ваучера отново ви дават  10%.

Не се бях сетила. За съжаление късно е вече.

# 578
И ние имаме голямото с шкафчето 2 броя, аз си го пазя и може д аизкара още дълго. Докато при тенйджъра от един юмук му счупи плота.
Здравейте. Това ли имате? https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … no-byuro/80213074
Аз вече поръчах малкото и дори го сглобих. Щерката много го хареса, както и баткото. Той има по-голямо бюро, но никой от двамата не го ползва. За домашните и за рисуване ползваха една 7 годишна помощна масичка купена пак от ИКЕА.
Снощи и двамата ползваха новото бюро: единият рисува, другият писа домашно.

# 579
йоко, за същото говорех.

# 580
Хора, на новия магазин ИКЕА в Мол София какъв му е смисъла? Отидох, то няма почти нищо. Останах много разочарована, предполагах, че поне повечето от аксесоарите ще ги има.. може би съм пропуснала някой таен вход? Grinning Търсих например аксесоарите за баня, никъде не видях...

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 13:17 от moonriver

# 581
Да се надяваме скоро да се развие и да има поне дребните неща.
Тези дни пусках поръчка и се надявах да мога да я взема от него, но го нямаше в опциите. Дано го добавят, голямо улеснение ще ми е...

# 582
Вчера използвах промоцията и поръчах едно гардеробче. Добре, че ги видях на живо - тотално си смених идеята какво да купувам. На излизане имаше и някаква томбола за пазарувалите над 10 лв., на която всеки печелеше. Наградите бяха основно някакви дребни неща - ароматни свещи, хавлийки, дребни декорацийки, но имаше и няколко дивана и фотьойл. Някой да се похвали, че ги е спечелил? Wink

# 583
  • софия
Хора, на новия магазин ИКЕА в Мол София какъв му е смисъла? Отидох, то няма почти нищо. Останах много разочарована, предполагах, че поне повечето от аксесоарите ще ги има.. може би съм пропуснала някой таен вход? Grinning Търсих например аксесоарите за баня, никъде не видях...
Другото, което не разбирам, е, че мога да направя поръчка там, но си я взимам от Околовръстното.
Wtf? Че аз направо ще отида и ще си взема нещото от там.

# 584
Поне ресторант има ли?

Общи условия

Активация на акаунт