В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 748
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Търся си свестни наематели на малък апартамент с гараж, намира се на улицата нагоре от денонощия Асклепий. Моля, ако се сетите/стане на въпрос с някои, имайте ме предвид!

# 181
Здравейте, някой с мнение за оптика Леонардо? Мисля да ходя на преглед и евентуално очила.

# 182
  • Велико Търново
Последните години там си правя очилата и отделно също от там купувам слънчеви такива, минавам за доволна, но то е единствено, защото имат най-голямо разнообразие в града от към модели.
Лекарката също харесвам, но аз съм ходила само при нея и другата, която е в Цвета оптик, така, че при по-сериозен проблем с очите не бих отишла в Леонардо/поне за прегледа/.

# 183
Благодаря, зтачи ще отида там. Нямам сериозен проблем с очите, до сега не съм носила очила. На 45г. съм и от известно време дребните букви взеха да ме мъчат. Отделно работя на компютър и очите ми са някак уморени, та поне да отида да ме прегледат.

# 184
  • Велико Търново
Идеално ще ти е, ще останеш доволна.Като започнеш да избираш рамки първо се огледай на първия етаж и след това поискай да се качиш на втория да разгледаш.Няколко пъти ми показваха едни рамки "за нова колекция", не им харесвам обслужването изобщо, но избор има.Аз бих минала през Сити оптик, Цвета и Леонардо накрая.

# 185
Ситиоптик - два пъти съм купувал очила. Вярно оставих 180 лева последно, но съм много доволен. Става въпрос за очила за компютър без диоптри. Плюс техниката им е на високо ниво. Друг е въпроса, че докато ми правеха очилата влязоха видимо познати на двете служителки и им обърнаха доста внимание, защото бяха се насочили към очила за 300 лева+ и малко ме позаебаха, но простимо - всеки си търси интереса.

# 186
  • Велико Търново
Аз веднъж писах, но пак ще пиша. Последно купувах очила от Верея оптик. Намира се горе-долу срещу Леонардо. Изключително доволна останах от обслужването. А докторът (младо момче, на което не запомних името) беше много старателен и прецизен. Такъв обстоен преглед не ми бяха правили за очила.

# 187
Знаете ли дали някой от гинеколозите работи утре или в неделя? Притеснена съм и не знам как ще изкарам до понеделник. За проблем кого бихте препоръчали? Благодаря ви предварително!

# 188
  • Велико Търново
Конти, ако не намериш никой бягай към АГО. Дежурен все някой има.

# 189
  • Велико Търново
Присъединявам се към мнението на dannyny за Верея оптик. Д-р Емилиянов е лекарят. Наистина прави много обстойни прегледи. Определено много съм доволна.

# 190
  • Велико Търново
Мъжът ми ходи там, а той е с много висок диоптър 7 и е доволен, но аз все още го раздавам "кифла", въпреки, че годините ми изобщо не са за тази категория, но все гледам да е марка, да е модерно...

# 191
Ангелов работеше преди в събота до обяд.

# 192
  • Велико Търново
Мисля си че може и Рашкова да приема в събота. А ако проблемът е по време на бременност , задължително АГО

# 193
Днес мога ли да намеря корен от репей някъде? Не се сещам за работещ билков магазин.

# 194
  • софия
Присъединявам се към мнението на dannyny за Верея оптик. Д-р Емилиянов е лекарят. Наистина прави много обстойни прегледи. Определено много съм доволна.
Само този доктор ли е там? Искам да отида и да съм сигурна, че ще попадна на него 😊

Общи условия

Активация на акаунт