В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 731
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Запис в новата тема, аз си пиша в старата. Ужас!

# 166
  • Велико Търново
Благодаря за темата!
H. D. Преди да стане готвач е фитнес инструктор и шампион по културизъм Simple Smile
Много търпелив и педантичен инструктор е.

# 167
А в кой фитнес работи?
Дали въобще все още се занимава с това след участието си в тв предавания?

# 168
  • Велико Търново
Работи в pm в гум. Занимава се. ако искате телефон ще пратя на лично съобщение. Аз съм изключително доволна!

# 169
Да, ще съм благодарна, също и колко време продължава една тренировка, каква е цената  - аз нямам никаква двигателна култура и трябва да започна от нулата. Преди време отидох на място в Мания и естествено попитах за инструктор. Поогледа ме момчето, събиращо таксата, видя че съм пухкава и ми каза "е, не виждаш ли къде са кардио уредите" Grinning

# 170
  • Велико Търново
Виж Татяна от "Спортно Търново", Юлияна от фитнеса до Лидъл, че го забравих как се казва, имат инстаграм страници и фб такива.
Ако искаш ми пиши и на лични, със сигурност мога да съм ти полезна/аптеката и фитнеса са моето спасение от всичко негативно/

# 171
  • В.Търново
Запис в новата тема, аз си пиша в старата. Ужас!
д-р Ламбева май работи.За това ми я препоръчаха.В Търново не стават невролозите. Не мога да отида до Плевен, та за това питам за Ламбева. Rolling Eyes

# 172
Доц.Стойков извършва ли Фетална морфология?

# 173
  • България моята родина
Фитнесът в ГУМ на Трухчев вече не работи.Аз също се надявах да започна да го използвам,защото ми беше близо до работа,но уви.

# 174
  • Велико Търново
Доц.Стойков извършва ли Фетална морфология?
Не. Всеки понеделник идва д-р Иванов от Стара Загора, той прави фетална морфология в кабинета на доц. Стойков.

# 175
Русалка, не знам аз споделям че тогава не я намерих, преди години съм я ползвала и бях доволна. Звъни по телефон и ще разбереш.
Аз съм ходила при Д-р Хараланов, Д-р Върбанова, както и при д-р Иванов - шеф на болницата в Горна Оряховица и съм доволна и от тримата. Навсякъде обаче много се чака. Бяха ми казали имена и на д-р от Търново, но като цяло мисля че всеки един от тези тримата е доста добър специалист и не стигнах до Търново, разбира се при мен не се оказа нещо сериозно, така че не знам колко моето е от значение.
За детето сме ходили до София - на детски невролог, също съм много доволна.

# 176
Дали  някъде в града има богато зареден магазин на Mayoral?
В Бебемаркет Биберон има цялата колекция от 0-18м. на Майорал

# 177
Здравейте!
Моля да ме насочите към пулмолог, който работи с бременни. Надявам се да не е нещо сериозно, но за първо време ми трябва преглед.
Благодаря! Simple Smile

# 178
Здравейте. Може ли да ми препоръчате човек, който изработва шкафове по поръчка?
Благодаря предварително

# 179

Общи условия

Активация на акаунт