В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 718
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Точно такива са и при нас.

# 151
  • Велико Търново
Здравейте!
Препоръчайте ми вариант/място за празнуване на детски РД на 9 годишно дете с 5-6 деца -гости.

# 152
" Шоколад" на Картала много го хвалят, но не съм го посещавала.
Забавленията били точно за 9- 10 годишни.
Детето / 10 г./ ходи два пъти на РД там и много му беше харесало.

# 153
Неотдавна в тази или предишната тема някой сподели, че ще посети д-р Сирачка за проблеми с щитовидната жлеза. Моля ви за мнения, ако някой е ходил при нея за точно такива проблеми. Мнения за техниката в нейния кабинет също ще са ми полезни. Трябва да придружа човек, който предпочита да не пътува в тази обстановка. Другите в града са посещавани и са ми ясни... при тях не бих записала час. Предварително благодаря!

# 154
Аз съм я посещавала, много съм доволна. Техниката е обща, не е в кабинета . Ползваше, тази, която и един кардиолог, ехографски кабинет в коридора - може би общ.
 Много мила, позитивна, препоръчвам с 2 ръце.

# 155
  • В.Търново
Наде, при нас има.Обикновени, от плат.Ако е някаква специална ортеза, тогава се поръчва от София.
Не някаква специална. Да е по-удобно от бинта през врата. Утре уж изписват Пипи. До края на седмицата аз или майка сигурно ще минем.
Ако не откриете може да проверите в магазина Само здрав на Габровски.Имат и сайт.
https://www.samozdrav.bg/
Или в аптеката по пътя над пазара.

# 156
Здравейте на всички !
Мога ли да попитам някой сблъсквал ли се е диагнозата фиброаденом и дали има в града ни някой добър специалист към кого мога да се обърна ?
Благодаря ви предварително!

# 157
  • Велико Търново
Аз имам такова чудо, но го следя в Плевен при Байчев. Тук не мисля, че имаме някой, на който да мога да се доверя.

# 158
  • Велико Търново
Ако не откриете може да проверите в магазина Само здрав на Габровски.Имат и сайт.
https://www.samozdrav.bg/
Или в аптеката по пътя над пазара.
Вече е къснон и за моята препоръка, но може да е полезна за друг. На Полтава 3, вх.З (след Еконт) има физически магазин на adapt.bg - за помощни средства, медицинско оборудване и апаратура за домашно лечение.

# 159
  • Велико Търново
На мен ми е полезно, не го знаех този магазин, сега ще разгледам сайта.Благодаря ти!

# 160
Дали  някъде в града има богато зареден магазин на Mayoral?

# 161
  • Велико Търново

Не, че ходя по магазини, но едва ли.

# 162
  • Велико Търново
В МОЛ-а на третия етаж имаше. Пазарувала съм и от moliv.bg.

# 163
  • Велико Търново
В мол-а на последния етаж имат магазин. Иначе из града не съм виждала

# 164
  • Велико Търново
На мен ми е полезно, не го знаех този магазин, сега ще разгледам сайта.Благодаря ти!
Да, според мен не е зле поне в по-големите градове да има такива магазини. Друго си е човек да може да види и да пипне Simple Smile Макар че пак не всички нуждаещи се имат достъп. А те за съжаление май стават все повече.

Общи условия

Активация на акаунт