В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 714
  • 787
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Да знаете лекар, който срещу възнаграждение би прегледал възрастен човек в събота и неделя с температура и възпаление по лицето?

Доктор Точков?

# 136
Да знаете лекар, който срещу възнаграждение би прегледал възрастен човек в събота и неделя с температура и възпаление по лицето?

Доктор Точков?

Мисля, че доктор Кьорчев работи също в събота.

# 137
  • Велико Търново
Кьорчев би трябвало да се отзове. Точков си е педиатър.

# 138
  • Велико Търново
Което не му пречи да диагностицира и възрастни!
Все пак на ден минават по една камара рецепти/пациенти на Точков през нас.

# 139
  • Велико Търново
Точков си преглежда наред, изобщо не пречи че е педиатър.

# 140
Здравейте! Скоро разбрах, че съм бременна и съм в търсене на гинеколог за проследяване на бременността, иска ми се да е жена и да изражда! Много ще съм благодарна ако споделите мненията си! 😊

# 141
  • Велико Търново
Д-р Топузанска е моята препоръка.
П. С. Не използвайте думата "изражда" пред който и да е АГ Simple Smile

# 142
  • Велико Търново

П. С. Не използвайте думата "изражда" пред който и да е АГ Simple Smile

И "забъркай този крем" пред никой фармацевт:laughing:

# 143
Здравейте! Скоро разбрах, че съм бременна и съм в търсене на гинеколог за проследяване на бременността, иска ми се да е жена и да изражда! Много ще съм благодарна ако споделите мненията си! 😊

И аз препоръчвам д-р Топузанска. По мое мнение, от жените, които работят в родилно, само тя става. Иначе горещо препоръчвам за следене на бременността д-р Рашкова. Аз се следих при нея и в осми месец се свързах с д-р Топузанска за избор на екип за раждането.
Но ако държите да се следите още от началото при АГ, което ще води раждането, Топузанска е Вашият човек. Simple Smile

# 144
  • Велико Търново
От къде в града може да се купи фиксатор/опора за счупена ръка? Ако има значение, за тинейджърка ще бъде.

# 145
  • Велико Търново
Наде, при нас има.Обикновени, от плат.Ако е някаква специална ортеза, тогава се поръчва от София.

# 146
  • Велико Търново
Наде, при нас има.Обикновени, от плат.Ако е някаква специална ортеза, тогава се поръчва от София.
Не някаква специална. Да е по-удобно от бинта през врата. Утре уж изписват Пипи. До края на седмицата аз или майка сигурно ще минем.

# 147
  • Велико Търново
Утре като отида на работа ще ти снимам какво представлява.

# 148
  • България моята родина
Здравейте,
Интересувам се от добър детски психолог в града.Мнения и препоръки преки и не преки ще са ми от полза-благодаря предварително.

# 149
  • Велико Търново
От къде в града може да се купи фиксатор/опора за счупена ръка? Ако има значение, за тинейджърка ще бъде.
Ето такава купихме преди три години от специализирания магазин под стара болница за детето.

Общи условия

Активация на акаунт