В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 666
  • 787
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Препоръчвам" Енигма"- препоръки за грижа на лицето, избор на козметика, хигиена...всичко е на ниво.

# 121
  • Велико Търново
Аз нещо не можах да разбрера-към салона на Яна са ви насочили, но вие не сте го посещавала, а сте била в друг салон, който е бил мръсен с нисък клас козметика, правилно ли съм разбрала?
Салонът на "Яна" се намира на ул. Баба Мота.

Моите предложения като за хигиената гарантирам не на 100%, а на 1100 процента са:
Поля в салон "Енигма"-голям луксозен салон, висок клас козметика.
Кристина от салон "Кристина" същото.
Ваня, която работи в салон "Крейзи", който се намира в непосредствена близост до салона на Яна.

Козметиката е от високия клас.

# 122
Ходих в "Яна" по препоръка на познати. Още си спомням колко мръсна беше четката за почистване на лице тип Кларисоник и как много ми препоръча и намаза с крема за лице  на Лидл "Cien".

# 123
Здравейте! Събирам препоръки за добър личен лекар (педиатър) във Велико Търново. Такъв, който да обръща внимание на пациентите си, без да ги претупва и неглижира. Да е внимателен с децата и да си вдига телефона. По възможност да работи със запазване на часове, за да не се налага да чакам с болно дете по един час пред кабинета му.
Към момента при нужда водя детето при д-р Кьорчева и съм много доволна, но тя не е ОЛП, а ми се иска да се възползвам от здравните си осигуровки, а не да плащам за преглед при всяка хрема.

# 124
Здравейте! Събирам препоръки за добър личен лекар (педиатър) във Велико Търново. Такъв, който да обръща внимание на пациентите си, без да ги претупва и неглижира. Да е внимателен с децата и да си вдига телефона. По възможност да работи със запазване на часове, за да не се налага да чакам с болно дете по един час пред кабинета му.
Към момента при нужда водя детето при д-р Кьорчева и съм много доволна, но тя не е ОЛП, а ми се иска да се възползвам от здравните си осигуровки, а не да плащам за преглед при всяка хрема.

Здравей, ние избрахме д-р Лора Камбурова. Работи в поликлиниката и е ЛЛ на бебето. На мен най много ми хареса, че си работи само с бебета и деца, без възрастни и не се редиш с пенсионери пред кабинета.

За сега сме доволни, винаги си вдига телефона и отговаря по вайбър. Не записва часове обаче. До сега не се в случвало да чакаме, мисля че си вика пациентите с уговорка по телефона за ориентировъчен час.
Бебето е на 5м де, тепърва ни предстоят още много прегледи при нея.

# 125

Ние сме при д-р Таня Витанова и съм много доволна. Много рядко е предписвала АБ на малкия(2 или 3 пъти за близо 4г.). Вдига ми телефон извън работно време. При нея е с предварително запазен час, защото аз изобщо не обичам да се редя на опашка с болно дете или пък ако е спешно да се моля да ни пуснат да минем

# 126
  • В.Търново
Не знам къде ми се загуби въпроса от вчера или оня ден, какво ви е мнението за невроложката д-р Ламбева от Горна?

# 127
Дали има добър педиатър близо до Триъгълника-напр. нова болница?

# 128
  • Велико Търново

Да работи със ЗК?
Ако няма изисквания за ЗК, на мен един живот няма да ми стигне да нахваля доктор Полендакова.Вярно, че девойките вече гаджета имат, но имам ли притеснения за нещо, винаги е насреща.

# 129

Да работи със ЗК?
Ако няма изисквания за ЗК, на мен един живот няма да ми стигне да нахваля доктор Полендакова.Вярно, че девойките вече гаджета имат, но имам ли притеснения за нещо, винаги е насреща.
Полендакова не работи ли със здравната каса. Аз питам за джипи на детето. То е на 9 години. Иначе случайно да сте виждали някъде в града да продават маска на анонимните.

# 130
Момичета, къде мога да запиша пет годишна госпожица на класически балет? Видях, че има няколко школи в Търново, но от личен опит някой, ако може да ми препоръча.

# 131
  • Велико Търново
Балетна школа "Класика".
Балетиста беше в клуба по художесвена гимнастика преди това и имам лични впечатления.
Виргиния балет е другата школа.

Поландакова работи със ЗК, но трябва да имате направление за педиатър от личния лекар.

# 132
  • Велико Търново
Не знам къде ми се загуби въпроса от вчера или оня ден, какво ви е мнението за невроложката д-р Ламбева от Горна?
Не се е загубил. Просто е написан в старата тема. Grinning

# 133
  • В.Търново
Не се е загубил. Просто е написан в старата тема. Grinning
Simple Smile)

Явно някой е писал там и ми е излязла старата тема в известията. Simple Smile)

# 134
Да знаете лекар, който срещу възнаграждение би прегледал възрастен човек в събота и неделя с температура и възпаление по лицето?

Общи условия

Активация на акаунт