В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 53 778
  • 787
  •   1
Отговори
# 105
Някой знае ли цената на курс по английски език за година в езиков център ABC?

# 106
Препоръчайте майстор за вътрешни щори.

# 107
  • Велико Търново
Препоръчайте майстор за вътрешни щори.

Да се поправят ли?

# 108
Не.
Ще останат лайсните, само по вертикала ще избирам, най- вероятно релефни.
Мисълта ми е, че ми трябва някой сръчен.
Днес да измери, до два дена да са сложени. Примерно.

# 109
  • Велико Търново
Преди фитнеса, който се намира срещу църквата на Пишмана има магазин за щори, мъжа ми ползва човека, който работи там.Два пъти е идвал у нас за да поправя "модните ми недоразумения".Провери там.

# 110
Мерси, Сиска!
И друго се сетих да питам.
Къде мога да намеря за хладилник това голямото пластмасово, което е най- отдолу / в което се слагат зеленчуците/.
Счупи се, а хладилникът ми е вече на 14 год., дали има някъде такива универсални да се продават?

# 111
В момента в Лидл продават органайзер за хладилник: https://www.lidl.bg/p/vreme-e-za-neshcho-vkusno/organayzer-za-hladilnik/p59169. Нали за такова става дума? Дано ти върши работа и дано има останали...

П.П. Иначе предполагам, че може да се намери в Практикер, Практис, ИнХаус, виж им сайтовете, имат подробни каталози. Евентуално в Метро също? Thinking

П.П.П. Не знам и доколко ще са универсални.. Гледай размери и си измери хубаво и пространството в хладилника, и пластмасовата "ваничка" на място в магазина. Щом е малко по-стар, може да не му пасва всичко.

# 112
Къде могат да ми разкроят и обкантят плоскости и след това са пробият отворите за дръжки и панти? Имам размери, чертежи и точните места където трябва да са отворите. Насочиха ме към "Роси", но на сайта им пише, че правят разкрой и обкантване само.

# 113
Пробвай дали в "Чочко" могат да свършат тази работа. В Чолаковци са. Ето линк към контактите им: http://chochco.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.
Бих посъветвала да се обадиш с този въпрос и там, и на "Роси" за всеки случай. Дори и на не могат да го направят, би могла да ги помолиш за съвет към кого да се обърнеш. На "Роси" например съм звънила няколко пъти с въпроси за различни чаркалаци и все попадах на хора, които бяха компетентни и ме ориентираха доста точно и конкретно, дори и за неща, които не бяха съвсем пряко свързани с техните продукти и услуги.

# 114
  • Велико Търново
Доколкото съм запозната, роси работят вече само с *майстори" и отказват подобни операции на обикновените хора Simple Smile

# 115
Благодаря Ви! Съветите ви са изключително ценни!

# 116
Здравейте, да знаете къде в града децата могат да се запишат да тренират волейбол?

# 117
Момичета, препоръчайте ми добра козметичка, моля. Държа на чистотата и на добрите продукти. Последно много мои познати ме насочиха към салон "Яна". Мръсотия до шия и се използва козметика на Лидл "Cien". Бях в потрес.

# 118
  • В.Търново
Чак не мога да го повярвам за Яна. Ходила съм преди време, но работеше с хубава козметика и беше чисто.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 00:46 от Русалка_1

# 119
  • Beyond the stars
Момичета, препоръчайте ми добра козметичка, моля. Държа на чистотата и на добрите продукти. Последно много мои познати ме насочиха към салон "Яна". Мръсотия до шия и се използва козметика на Лидл "Cien". Бях в потрес.

Пепи, едноименен е салонът и се намира непосредствено до Петлето.
За козметиката не мога да се изкажа, тъй като предимно за кола маска и вежди съм посещавала.

Общи условия

Активация на акаунт