В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 53 747
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде там
Здравейте, може ли да ми дадете актуална информация за летните линии към морето от ВТ, кои курорти са с директен транспорт? Благодаря!
Има линия на Алекс Ок до Ахтопол. Спира във всички населени места от Бургас до Ахтопол. Аз съм я ползвала преди няколко години и беше ок.
Тази година линия има само до Бургас!
Относно Свежест фирма за пране на килими, много съм доволна. Идват вземат килимчето перат и го връщат като бонбон увито и ухаещо приятно.  На автомивка не бих занесла килим след като един така и не се отмириса на блато

# 91
Като стана въпрос за пране на килими има едно Свежест - фабрика за пране май се води. Доволни ли сте?
Това до хотел Росица ли е?...
Объркала съм ги. Flushed Онова до Росица се казва ЕМ ТИ ФРЕШ. От Свежест също съм доволна, за химическо чистене на дрехи съм ги ползвала, но предвид мненията по-горе ще се "престраша" и за килими вече. Simple Smile А дали перат и одеяла? Thinking

# 92
Може ли да ми кажете къде е това заведение "Асти"?

# 93
  • някъде там
Може ли да ми кажете къде е това заведение "Асти"?
Точно над парка на Триъгълника, те там са пореди като започнем с Уно, после Папагала

# 94
Благодаря

# 95
Искам да подаря порцеланова чаша с надпис, измислен от мен. Моля ви за препоръки къде да го направя. Също така съм съвсем "боса" в тази материя... аз ли трябва да купя чаша предварително от друго място или местата, където правят, си имат и чаши? Simple Smile

# 96
  • Велико Търново
Конти, аз бих си избрала чаша и отишла в рекламна агенция с нея да я принтират. Например във векс до 5ти корпус мацката е супер идейна (не защото ми е приятелка), и мъжа й също. И двамата са "хора на изкуството" и бълват идеи, буквално! Ако искаш ще питам, дали нямат и чаши направо да избереш там

# 97
  • Велико Търново
Иначе във всяко фото правят - имат си чаши, избираш си модел и готово. Но наистина някоя рекламня агенция може да сътвори нещо по-интересно.

# 98
Благодаря ви, момичета! Simple Smile Агентче, да, моля те, попитай. А дали може да ме ориентирате и за цени?

# 99
Здравейте, може ли да ми уточните къде се намира скалния венец? Така ми дават ориентир за жилище.

# 100
Здравейте, може ли да ми уточните къде се намира скалния венец? Така ми дават ориентир за жилище.
Вероятно става дума за ето тази част от улица Козлодуй:

https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x40a92796a3ad4ae9%3A0x699d … aoQpx8wEnoECEcQCA.

# 101
Вероятно става дума за ето тази част от улица Козлодуй:

https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x40a92796a3ad4ae9%3A0x699d … aoQpx8wEnoECEcQCA.
Това в центъра ли е?

# 102
Ако е обява за продажба/наем на жилище, те 3/4-ти от града го пишат центъра... Иначе това се намира точно покрай парк "Дружба", в долната му част, така да се каже. От обратната страна на "парадния" му вход. Simple Smile

П.П. Може със стрелките на стрийт вю-то да се "разходиш" и да придобиеш представа.

# 103
Здравейте, някой да има телефона на фирмата, която прави щампи върху тениски в мола?

# 104
Здравейте, някой да има телефона на фирмата, която прави щампи върху тениски в мола?
T-shirt On ли е това? Това е телефонът: 0895855597. Тук има телефони и описание на (почти) всички магазини в мола: https://mallvt.bg/bg/shops. Simple Smile

П.П. По азбучен ред са, много е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт