В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 765
  • 787
  •   1
Отговори
# 225
Медилаб на 2рия етаж в поликлиниката не правят пср тестове.
Но правят антигенни тестове, който има съмнения ще предпочете тях защото са по-евтини.

Да попитам - къде правят медицински педикюр (за мъж става въпрос). Намерих някаква информация, но е стара.

# 226
  • Велико Търново
В болницата най-малко хора чакат сутрин. Недостатък е, че резултатите се вземат на място, няма онлайн проверка.

# 227
  • Велико Търново
Медилаб на 2рия етаж в поликлиниката не правят пср тестове.
Но правят антигенни тестове, който има съмнения ще предпочете тях защото са по-евтини.

Да попитам - къде правят медицински педикюр (за мъж става въпрос). Намерих някаква информация, но е стара.

Салон "Крейзи", уникални са всички там, имат и обучителен център.Недостатък е, че часа ще е за след месец, освен, ако не се освободи нещо случайно.

# 228
В Г. Оряховица, салон Barrett (до второ основно училище, ул. "Иван Вазов" 20). Имат ФБ страница.

# 229
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Относно медицинския педикюр - Crazy.
Има още едно място във ВТ, за което знам - Студио Mim Nails на Никола Габровски 35. На светлинни години са от Crazy. По-лесно се взема час и се справят с проблеми, но ако се търси естетика - не са те хората.

# 230
  • Велико Търново
Професионалист в медицинския педикюр е Марианка Ляскова. Работи в салонче на Тодор Балина, малко след маслинопродавницата. Препоръчвам с две ръце.

За Медилаб - там правят наистина антигени тестове и си има доста народ и е тясно. Докато пред Рамус поне чакат хора навън Simple Smile

# 231
  • Велико Търново
Благодаря за информацията за медилаб, нз че правят антигенни там, а ходя всяка седмица.

# 232
  • Велико Търново
Аз не съм убедена дали и в Рамус до Бачо Киро не правят, но със сигурност не правете pcr. Според мен всички лаборатории предлагат антигени вече

# 233
  • Велико Търново
Аз не съм убедена дали и в Рамус до Бачо Киро не правят, но със сигурност не правете pcr. Според мен всички лаборатории предлагат антигени вече

Не правят, минавам всеки божи ден поне по два-три пъти от там, пише го с големи букви на вратата.

# 234
  • Велико Търново
Здравейте! Кажете има ли лаборатория, в която НЕ правят тестове за корона вирус? Имаме да правим кръвни изследвания, но не искам да се редим с чакащите за пср.
Аз два пъти ходих по време на пандемични вълни на кръвни изследвания в Медика. Там предпочетох, защото се чака отвън. Застана си на метър и половина-два дистанция и правя забележка зад мен ако някой се доближи. Вече вътре как е .... Но и не се знае в другите лаборатории дори и да не правят такива тестове, какви пациенти са минали.

# 235
Рамус имат втори филиал до поликлиниката, в него се правят само тези тестове. Вероятно затова този до Бачо Киро не ги прави изобщо. Не е лошо като идея.

# 236
   Коя фирма бихте ми препоръчали за направа на кухня - с добро съотношение на цена и качество?

# 237
  • Велико Търново
Нз името на фирмата, но аз съм изключително доволна от една "бригада" дърводелци. Момчето, което дойде първоначално, беше супер позитивно и ме грабна и като човек. Иван се казва, ако искаш ще ти пратя номера му на лс. Аз започнах разговора с думите " не гледай, че къщата е голяма, нямаме много пари да знаеш Simple Smile" даде ни абсолютно разумна оферта, изпълни всичко в срок и дори сложи по-висок клас механизми от тези които бяхме договорили за горните шкафове. Две седмици по - късно му се обадих, че искам още рафтове (2 броя) и дойде и ги монтира за без пари. Аз съм наистина много доволна!

# 238
  • В страната на мечтите.
Момичета, имам малко странно питане - някоя от вас знае ли къде в града продават свинска кожа, която е готова за готвене? Четох че в Била има, но обиколих и двете и не намерих.

# 239
  • Велико Търново
Момичета, имам малко странно питане - някоя от вас знае ли къде в града продават свинска кожа, която е готова за готвене? Четох че в Била има, но обиколих и двете и не намерих.
Свинска кожа обикновено има в Еленския магазин до денонощната аптека Асклепий.

Общи условия

Активация на акаунт