В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 760
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
  • Г. О.
Благодаря ви! Искам второ мнение и вече от няколко места чувам добри отзиви за ортопедите в Плевен, май натам ще се ориентирам. Всичко хубаво, момичета! Бъдете здрави:)

# 211
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Доволни ли сте от някой ортопед? Може и в Плевен.
Д-р Георги  Димитров,Плевен. Мисля, че в момента преглежда в Сърце и мозък. Преди 2 години търсих отзиви и и от няколко места ми препоръчаха него. При нас беше само за профилактичен преглед, но останах много доволна от отношението. Обърна подробно внимание и разясни всичко изключително разбираемо.

# 212
  • Горна Оряховица
Здравейте, кой зъболекар ще ми препоръчате за пародонтоза. Майка ми иска да запише час при някого за преглед и последващо лечение или имплант евентуално в бъдеще.
Познати ми препоръчаха:
ВАСИЛЕВА
Пенева.

# 213
  • При децата ми
Здравейте, и аз с въпрос: Препоръки за очен лекар?

# 214
Аз съм доволна от д-р Шивачева, но си следя късогледството, не съм имала кой знае какви проблеми.

# 215
Костуркова от мен.

# 216
  • софия
Здравейте, кой зъболекар ще ми препоръчате за пародонтоза. Майка ми иска да запише час при някого за преглед и последващо лечение или имплант евентуално в бъдеще.
Познати ми препоръчаха:
ВАСИЛЕВА
Пенева.
Не мога да Ви препоръчам за В. Търново, аз лекувах преди около 2 години в София. Бих се радвала след лечението да споделите как е протекло. При мен мериха джобове, почистване подвенечно(не помня колко пъти подред се ходеше), излезе ми по спомен над 1200 лв. Оттогава- кървенето наистина спря и сякаш венците не са така" отдръпнати". Успех 🤗

# 217
Здравейте, Търся телефон на д-р Василена Топузанска или  на доц. Стойков. И информация с какво работно време са и работят ли със здравната каса. Може ли да си взема направление и да го използвам при тях?
Моля за помощ

# 218
За д-р Стойков имам ето тази визитка. Доколкото знам приема само на платени приеми, но не съм посещавала лично.
Скрит текст:
За докторката не мога да помогна с лични координати, но мисля, че може с направление.
Тук има информация за приемно време и телефон: https://dkc-vt.com/%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8/
Мненията за нея са разнопосочни. Чух доста коментари, че претупва пациенти, специално за небременни. Иначе бях прочела една камара положителни отзиви във фб група за нея. Хубаво е, който има лични впечатления, да сподели и без друго често се пита за това.

# 219
Здравейте, Търся телефон на д-р Василена Топузанска или  на доц. Стойков. И информация с какво работно време са и работят ли със здравната каса. Може ли да си взема направление и да го използвам при тях?
Моля за помощ
Това е номера на д-р Топузанска 0886093446. Обадете ѝ се за час. Работи с направление Flowers Bouquet

# 220
Стойков не работи по каса. Аз съм доволна от него.

# 221
Здравейте! Кажете има ли лаборатория, в която НЕ правят тестове за корона вирус? Имаме да правим кръвни изследвания, но не искам да се редим с чакащите за пср.

# 222
В болницата?

# 223
  • Велико Търново
Рамус до ОУ"Бачо Киро" не правят пср-и. Но пък редовно сутрин си има опашка от чакащи имай предвид

# 224
  • Велико Търново
Медилаб на 2рия етаж в поликлиниката не правят пср тестове.

Общи условия

Активация на акаунт