В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 920
  • 787
  •   1
Отговори
# 315
Някой да знае къде има Зентел за острици в Търново? Детето ги е хванало и трябва да вземаме всички.

# 316
  • Велико Търново
Здравейте, къде правят антигенни тестове за 10лв във ВТ или това не е истина?
Медилаб на 2ет. в политиката.
Някой спомена във фейсбук, че от Медилаб са казали, че за сега техните не важат за издаване на сертификат.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:12 от dannyny

# 317
Мисля, че и в "Рамус" правят, но тази до " Бачо Киро", не до поликлиниката.

# 318
Извинявам се, но в сайта на Медилаб пише бърз антигенен тест 33лв. Споменаха ми за фургон до мола, не знам дали е вярно?

# 319
  • Велико Търново
Извинявам се, но в сайта на Медилаб пише бърз антигенен тест 33лв. Споменаха ми за фургон до мола, не знам дали е вярно?
Явно тези от 9 лв не се признават.

# 320
  • Beyond the stars

Е нали точно тези от 9лв би следвало да са тези, които част са поети от държавата. Къде е логиката те да не се признават за сертификат ?

# 321
  • Велико Търново

Е нали точно тези от 9лв би следвало да са тези, които част са поети от държавата. Къде е логиката те да не се признават за сертификат ?
Още от миналата година тестовете за антитела в Медилаб бяха 9 лв, а в Медика  28 лв. (сега са 31,50) - техните са на Роше и може би точно тези видове се признават сега.
Държавата поема антигенните тестове, а не тестовете за антитела. Има разлика.

# 322
  • Beyond the stars

Още от миналата година тестовете за антитела в Медилаб бяха 9 лв, а в Медика  28 лв. (сега са 31,50) - техните са на Роше и може би точно тези видове се признават сега.
Държавата поема антигенните тестове, а не тестовете за антитела. Има разлика.

Питането беше за антигенен, не за антитела . Различни неща са определено.

# 323
  • В.Търново
Питах лично докторката и каза, че са по 10лв и дава сертификат.

# 324
  • Велико Търново
Питането беше за антигенен, не за антитела . Различни неща са определено.
Да, моя грешка.
В началото бяха обявили, че антигенни с договор от РЗИ, т.е. по 10 лв, правят само Медика и фургона пред болницата, но към днешна дата дали има промяна не зная.

# 325
Антигенен за 10 лв. правят в  Медика, на колелото на бърза помощ и Рамус до поликлиниката. Аз съм ходила 2 пъти на бърза помощ - в почивен ден се чака много.  Сертификат на момента.

# 326
  • В страната на мечтите.
Някъде в Търново има ли ресторант, където да има брънч или нещо подобно на ресторант с шведска маса, където плащаш определена сума и си избираш от всичко налично на масите? Във Варна има такъв ресторант, който е по цял ден с такава маса и ми е интересно дали и в Търново може да се намери нещо подобно?

# 327
Благодаря на всички за информацията!

# 328
  • Велико Търново
" Шаро" е до Марно поле, от Алегро тръгваш надолу по улицата.
"Шаро" имаше и там, където сега е БИЛЛА Слънчев дом (бившият Дензел) в началото на Беляковско шосе. Гледам, обаче, че имаше табелка, че са го изместили някъде по ул. Пейо Яворов (това е улицата точно срещу въпросния магазин БИЛЛА). Не знам къде точно, но вероятно е пишело и номер, така че вероятно лесно ще се намери.

# 329
  • Велико Търново
" Шаро" е до Марно поле, от Алегро тръгваш надолу по улицата.
"Шаро" имаше и там, където сега е БИЛЛА Слънчев дом (бившият Дензел) в началото на Беляковско шосе. Гледам, обаче, че имаше табелка, че са го изместили някъде по ул. Пейо Яворов (това е улицата точно срещу въпросния магазин БИЛЛА). Не знам къде точно, но вероятно е пишело и номер, така че вероятно лесно ще се намери.
Точно под новия блок, който строят вляво.

Общи условия

Активация на акаунт