В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 812
  • 787
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Роси, все си мисля, че това може и да ти е полезно, ако вече си наясно се извинявам.
Скрит текст:
Роси, все си мисля, че това може и да ти е полезно, ако вече си наясно се извинявам.

# 541
Здравейте, не намерих в тази тема да е питано.  Предложете ми добър пулмолог, не държа да е в града. Пловдив, Стара Загора. Където и да е, но да е добър. (не да изкарва всички с Астма и да лекува само с пулмикорт). Става въпрос за детенце на 1г.

# 542
И моята дъщеря е записана на пулмолог при Кьолиева. Пулмикорта го ползваме само при тежките пристъпи отначало. Иначе се лекуваме при класически хомеопат от Пловдив. С възрастта и с лечението намаляха и вече са по веднъж-два годишно.

# 543
Здравейте,интересува ме някой ходил ли е в I Clinic при Сара Яворова

# 544
Здравейте, болярки!

В начален етап на търсене на жилище в Търново съм и търся мнения относно Велико Търново Хилс.

Имате ли идея защо цените са доста по-ниски, сравнени с останалите жилища в града? Ясно е, че е отдалечено, но някак си пак ми се струва нереално. И изобщо какво е Вашето мнение за този проект и самото качество на строителството.

Предварително благодаря Simple Smile

# 545
  • Велико Търново
Инфраструктура 0
Път до там 0
Снегопочистване 0
Градски автобус 0
Строителството не мога да коментирам, като качество, но на мен ми стига аргумента да нямам път до дома ми.
Цените не са толкова ниски, колкото ви се виждат, поне ние преди 3г, когато ходихме не видяхме жилище за под 600е кв/м.

# 546
Точно вчера с мъжа ми ходихме до там, понеже ни беше интересно как изглежда в момента.
Освен написаното от skk007 ще добавя, че няма кьораво магазинче, цялата площ около блоковете изглежда запусната, буренясала и стърчат две-три сгради на груб строеж. Мъжът ми го нарича “призрачен град” и май е прав. Тръгна с големи обещания този проект, но нищо общо няма с планираното и не бих купила там.

# 547
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате масажист?

# 548
Има ли някъде в града испански хранителни продукти?

# 549
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате масажист?
Назиктер Николова - козметичен салон Beauty

Масаж при Дидо/Massage by Dido
Скрит текст:

# 550
Моят мъж ходи при Силвия, препоръчаха му я приятели.

Може ли на мен да ми препоръчате маникюристка? На Пишмана живея, има няколко салона, но не знам къде да отида. Не искам нищо кой знае какво - френски маникюр, добро оформяне и почистване, нормално и учтиво отношение.

# 551
За Хилс само отрицателни мнения съм чувала.
Не знам как върви квадрата, но в моя блок съсед продава за 1000 евро, кв.

# 552
Здравейте МАМИ,от няколко години живеем във Велико Търново и имаме бебче ( 8 месеца ).Предполагам , че е рано ,но все пак ще попитам:трябва ли да имам адресна регистрация ,за да запиша детето си в ясла ( Велико Търново )?

Извинявам се ако темата вече я има ,но не я намерих...

# 553
Здравейте МАМИ,от няколко години живеем във Велико Търново и имаме бебче ( 8 месеца ).Предполагам , че е рано ,но все пак ще попитам:трябва ли да имам адресна регистрация ,за да запиша детето си в ясла ( Велико Търново )?

Извинявам се ако темата вече я има ,но не я намерих...

Удостоверение за настоящ адрес се иска за ДГ, яслата няма такова изискване, поне до миналата година. Вие вече може да си подадете документи за ясла и ще си чакате приема.
Попринцип детето се води на адреса на майката.

# 554
От къде в града мога да взема бебешки червен конец със златен елемент?

Общи условия

Активация на акаунт