В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 122
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, имам нужда от съвет.
Майка ми има болки в едната гърда (усеща парене) от известно време. Мислихме за мамолог, но се оказа че няма такъв в града. ЛЛ предложи да се мине първо ехограф, а ако се наложи после мамограф, защото машината била травмираща за гърдата. (Не знам как се прави това изследване).
Звъннах на Нова болница с идеята те да ми кажат какъв специалист прави само ехограф на млечни жлези, а те ме прехвърлиха към Рентген, те ми казаха да звънна на ДКЦ за мамограф.
Съвет какво да търся:  АГ или да пътуваме до Плевен за мамолог.
Бих потърсила проф. Байчев - преглежда в Плевен и в София.
В София бих могла да препоръчам д-р Евгени Стоянов от Полимед - специалист образна диагностика.

# 616
  • софия
Здравейте, имам нужда от съвет.
Майка ми има болки в едната гърда (усеща парене) от известно време. Мислихме за мамолог, но се оказа че няма такъв в града. ЛЛ предложи да се мине първо ехограф, а ако се наложи после мамограф, защото машината била травмираща за гърдата. (Не знам как се прави това изследване).
Звъннах на Нова болница с идеята те да ми кажат какъв специалист прави само ехограф на млечни жлези, а те ме прехвърлиха към Рентген, те ми казаха да звънна на ДКЦ за мамограф.
Съвет какво да търся:  АГ или да пътуваме до Плевен за мамолог.
Ако имате възможност за София, Ви препоръчвам д- р Тихомир Гемеджиев, преглежда в "Св. София- Санте".

# 617
Здравейте!
Търся учител по БЕЛ за подготовка за НВО след 7-и клас. Ще съм благодарна, ако препоръчате някого.
Благодаря!

# 618
  • Велико Търново
Здравейте!
Търся учител по БЕЛ за подготовка за НВО след 7-и клас. Ще съм благодарна, ако препоръчате някого.
Благодаря!

За тази учебна година ли го търсите или за другата?

# 619
siska79,
за идната учебна година.

# 620
  • Велико Търново
Моите момичета и двете ходят от пети клас, сега ходи само малката и тя догодина ще има матури.Огромни папки с тестове и преразкази имат, където са работили.При интерес ще дам координати.

# 621
  • Велико Търново
Защо да е травмираща за гърдата мамографията? Аз съм ходила в Рентгенови кабинети д-р Маринов (с един вход са с лаборатория Медика) и впечатления за травмиращо въздействие нямам.

# 622
Симона, ако имаш възможност мини някой ден през денонощната "Асклепий" и ще поговорим, за толкова години що нещо съм видяла,поне със съвет мога да съм полезна.

На предната страница писах за Валянова.
Благодаря! При първа възможност ще пиша, когато мога. Simple Smile

# 623
Благодаря на всички, свързахме се с д-р Диков от гр. Плевен. Още на същия ден ни прие, направиха нужните изследвания оказа се киста, която ще се наблюдава. Самото изследване с мамограф не е травмиращо както ни беше казал ЛЛ.
Хубав уикенд ви желая.

# 624
  • Велико Търново
Благодаря на всички, свързахме се с д-р Диков от гр. Плевен. Още на същия ден ни прие, направиха нужните изследвания оказа се киста, която ще се наблюдава. Самото изследване с мамограф не е травмиращо както ни беше казал ЛЛ.
Хубав уикенд ви желая.

Щях него да препоръчам, но не знаех дали практикува още.Баща е на моя приятелка.Радвам се, че всичко е наред!

# 625
  • Beyond the stars
Препоръки за фирма/човек за почистване на апартамент? И евентуална цена за ориентир. Става въпрос за около 60 квадрата, първоначално основно и после евентуално абонаментно почистване.

# 626
  • софия
Здравейте. Може ли да ми препоръчате учител по математика за 10 клас, но да преподава онлайн?

# 627
  • Велико Търново
Здравейте. Може ли да ми препоръчате учител по математика за 10 клас, но да преподава онлайн?

Инка, моите ходят при Маргарита Белчева.Белчев ни преподаваше физическо едно време, сещаш ли се?Преподава и онлайн.

Препоръки за фирма/човек за почистване на апартамент? И евентуална цена за ориентир. Става въпрос за около 60 квадрата, първоначално основно и после евентуално абонаментно почистване.

Първоначалното може да варира от 100 лв. нагоре, а абонамента е към 40 лв. за веднъж седмично.Ако е жена/да не е фирма/ може и да е 20-25 лв.

# 628
  • софия

Инка, моите ходят при Маргарита Белчева.Белчев ни преподаваше физическо едно време, сещаш ли се?Преподава и онлайн.

Първоначалното може да варира от 100 лв. нагоре, а абонамента е към 40 лв. за веднъж седмично.Ако е жена/да не е фирма/ може и да е 20-25 лв.
Белчев май не го помня😛, но мерси, Сиска. Да имам вариант, ако не намеря тук присъствено.

# 629
  • Г. О.
Здравейте. Има ли уролог, от когото сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт