Дните до ДЕКЕМВРИ жадно поглъщаме, здравички бебчета да си прегръщаме!

• 19 422
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравйте Simple Smile

Sarra, аз със сигурност ще идвам утре, ще гледм 9-915 да съм отпред.
si_mama, и при мен определено се засилиха ритниците и като сила и като честота, обаче не е постоянно, но бебка и преди беше по-ленива, незнам при мамите при които бебоците са си били буйни и в по-ранноте месеци как е Simple Smile Но определено вече име е тясно
А за килцата съм +14, но напоследък не забелязвам да качвам много, те са ми отпреди толкова горе-долу.

# 121
  • София
Sarra, за съжаление няма да мога и тази седмица да идвам, Никол ще си е вкъщи. Следобяд сме на лекар да видим още ли има хрипове, в петък следобяд имаше Sad. Когато мога ще дойда, няма да ти забравя снимките, обещавам!  Hug
Аз съм +12 кг до сега, преди малко се премерих, обиколката на корема ми е 95см, вашите колко са?

# 122
si_mama, и моето бебче по цял ден  ритка, особено, когато си чета нещо или съм на курс, когато искам да съм съсредоточена...

Пробвай през нощта да спиш по гръб, да не би да рита, защото не му е удобно, в позата, в която си застанала?

# 123
  • София
Леле, вечер е ужас, докато не заспи дребния не мога и аз...на която и страна да легна, все ме рита, явно като ми се опира корема в матрака и го притиска...а като се сгуша в гърба на мъжа ми и започва и него да рита.  Crazy По гръб обикновенно спасяваме положението,ама мога ли цяла вечер по гръб да спя?

# 124
здравейте мамчета:)
и аз утре ще се постарая 9:10 да бъда на линия на Витошка Peace
И при нас ритничетата не спират.....даже все по-често се чудя кога спинка малкия бебчо newsm78, но жив и здрав нека ритка Heart Eyes
за утре аз ще бъда със син гащеризон и зелено яке:)

чудесен ден ви желая и до утре  bouquet

# 125
  • sofia
Sarra , и аз за сега съм сигурна за утре - ще се постарая да съм точна, между 9,10-9,15 ч. на Витошка. Аз ще съм с дънки и черно сако,ама то май много хора са облечени така....Иначе аз съм вече +18 кг и едва ли тук има някой който да е качил толкова много Cry Ама какво да правя, то и бебето ми се вижда едричко - вече е 2,200 кг Heart Eyes Е, според видеозона де...
  Момичета, на 25.10. съм се записала на 3Д във Фемина, но незнам само за 3Д-то ли е 80 лв. или пък ще ми направят и фетална морфология?Понеже си спомням че Сара каза че общо 80 лв. е за фетална, доплер и 3Д, (40+10+30лв.), а пък като се записвах ми казаха само за 3Д 80 лв.?....
 И моя момък ритка доста,  Hugпонякога даже ми е болезнено, имам чувството че се обръща с цялото тяло на всички посоки и аз да ви кажа понякога ми се струва, че аха и може да излезе Rolling Eyes

# 126
Здравейте, милички трогнахте ме до сълзи с тезе прекрасни пожелания. На всички мъжки майки желая да имат такова добро дете като мойто ! Милото ми, дано наистина се сбъднат вашите пожелания!
Ники, нали знаеш притчата за мъдреца и човека дето отишъл да му се жалва че в къщи му било тясно?
Не може ли тактично да им намекнете че....
Аз малко ще влизам по рядко, щото си обучавам заместника и ....., а от къщи - абсурд да се доредя макар че има 2 РС-та.
Целувки на вас.

# 127
si_mama

Аз да висе оплача и да питам дали само при мен е така Tired Напоследък бебо се е разбеснял и ритка и подскача денонощно,ама наистина постоянно..... newsm32  сегаще кайете ами това е хубаво...да ама аз вече немога и дори да спя  smile3516  и  си викам от сега не ми дава ами като се роди....И на всичкото отгоре тази нощ повръщах много гадно и  няма да ви обяснявам как се чувствам сега..... smile3507 
   Добре, че сте вие да ви се пооплача  Mr. Green
  Кажете при вас как е с ритането????

Знам, че е хубаво да го усещаш всеки ден как ритка, но не е хубаво да рита нонстоп...така, ще питай лекаря си

# 128
и аз ще гледам утре 9:15 да съм отпред, само да намеря къде да паркирам.
Аз пък да ви кажа с апартамента сме добре, обаче няма да можем да довършим ремонта до докомври и ще дойда при майка ми за 2-3 месеца. А така ми се искаше да сме сами, но не можахме да се справим. Но надявам се всичко да се подреди, да сем живи и здрави.
Аз какво да ви казвам за моето бебе много пъти съм се оплаквала, че както щурее после почива 1-2. Днес пак е укротило топката, докато вчера бесня много.
Моята обиколка е 103см.

# 129
Здравейте, маминки!

Най-накрая и аз да намеря време да се разпиша. На 28 години съм, от София и сме се записали при щъркела за 18.12. За сега се стягаме за дамско попълнение и вече толкова съм свикнала с мисълта, че направо не знам, как ще се пренастроя ако излезне кавалер.... Но каквото и да се случи с таткото вече чакаме с нетърпение новото попълнение.
От вас днес разбрах за темата на утрешната лекция на списание 9месеца. Звучи интересно и определено много полезно, затова в случай, че приемате нови попълнения бих искала и аз да се присъединя, но не знам дали не се налага  предварително записване. Може ли някой да ми каже?

# 130
И аз да се разпиша!Моята обиколка на корема е 116см.Малкия мушморок рита редовно,не много силно и на равни интервали.Дори вчера го водихме за първи път на сватба и се държа много прилично! newsm62Да се похваля-от днес съм в майчинство 45 дена преди големия ден!Не съм сигурна дали се води вече майчинство,но едно е сигурно-вече поемам по голямото нагорнище! Joy

# 131
  • Варна
здарвейтиииии  Crazy
аз днес начесах малко краста  smile3508 обиколих магазините и купих одеало,спален чувал,2 хавлийки,протектор за матрак и малко дрешки  newsm44
на 4ти ще взема останалото заедно с кошарката, защото ще сме с колата на свекъра (нашата се развали тотално  yahoo_49 ) че да има превоз  Wink

# 132
  • Варна
е хайде Честит Рожден Ден на alex_shu  newsm51
подаръка ще си го получиш Декември месец  smile3503 Gift

# 133
newsm59 alex_shu ! Желая ти прекрасно бебче през декември!!!  Tada newsm67

# 134
Добро утро!
Видричке,  welcome!
Алекс шу newsm59 nbirthday Tada Да не забравиш да почерпиш че то.... храната си е важно нещо! 10-12 пъти на ден!
Снимахте ли от училището за родители? Май никой не е! Мацко къде си ? На теб разчитах!
Нов ден - нов късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт