Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 54

• 51 865
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Чела съм, че в чужбина се прави в амбулаторни условия, явно не е прецедент.Май и тук съм виждала опция също.
Мисля, че се прави с някаква локална анестезия коретажа на канала.Биопсията е ясна.
Без никаква упойка.Каза:-Ще стиснеш зъби и ще го направя.Хубаво, ама след такава процедура, не е ли редно да се проследи жената за известно време?

# 166
Не са ме проследявали .Без упойка аз лично не бих си го причинила/други неша съм правила без/.Имам висок праг,но ако примерно мръднеш или нещо подобно?Виж ако наистина има начин с местна анестезия както писа по-горе ДХ3 -така да.

# 167
Ще стиснеш зъби... 🙄
На мен ми взеха биопсия и ми махнаха полип в кабинет.
Но беше направено от гинеколог, който ме следи от години и ми е махал полип и в болнични условия. Просто прецени, че може да стане и веднага с минимална болка. Права беше. Но ѝ се доверих, точно, защото ме познава и вече съм минавала през подобно нещо при нея.

# 168
И аз без упойка няма да си го причиня!

# 169
  • София
Дилатация на цервикален канал без упойка ми звучи като средновековно мъчение.
Никога не бих позволила.

# 170
Дилатация на цервикален канал без упойка ми звучи като средновековно мъчение.
Никога не бих позволила.
Каза, че дилатация няма да ми прави☹Може би и заради това да ми е казал, че става в кабинета☹

# 171
  • София
Аз не знам как се прави абразио без дилатация.

# 172
Аз не знам как се прави абразио без дилатация.
Точно и аз това се учудих🤔

# 173
Колко време чакахте за биопсия за резултати при Карагьозов?Каза ми 7-10 дни,все си мисля,дали няма по-рано да са готови.

# 174
При моята биопсия и абразио, не ме хвана местната упойка и беше изключително болезнено. Няма да влизам в подробности, но не го препоръчвам- чисто мъчение.

# 175
При моята биопсия и абразио, не ме хвана местната упойка и беше изключително болезнено. Няма да влизам в подробности, но не го препоръчвам- чисто мъчение.
Благодаря за информацията!🤗🤗🤗

# 176
Излязоха ми резултатите от Адела. Пап 1, че и клетки в норма. Такъв резултат не съм имала от 15 години сигурно. 🤔
Сега ме гризе до колко адекватен е резултата. Няма да издържа 1 година до следващ преглед със сигурност. Да устискам 4 месеца поне. 😊

# 177
И аз съм имала Пап 1 и то в една и съща лаборатория.При това не много години след Лееп.

# 178
Излязоха ми резултатите от Адела. Пап 1, че и клетки в норма. Такъв резултат не съм имала от 15 години сигурно. 🤔
Сега ме гризе до колко адекватен е резултата. Няма да издържа 1 година до следващ преглед със сигурност. Да устискам 4 месеца поне. 😊
Еха....СУПЕР🤗🤗🤗Дай, Боже на всички дами в тази група, такъв резултат!🤞🤞🤞

# 179
  • София
Честито, прекрасен резултат, свиркай 6 месеца поне Blush

Общи условия

Активация на акаунт