161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 55 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Честно казано в района, в който сте, по-добре да не попадате в квартал без добър скрининг на наемателите. Там още преди ковид искаха депозит равен на неама плюс първи и последени неам и с кредитна история. Намерихме с invitation homes и 4 години бяхме с тях. Качваха наемът всяка година, но пазарът го позволяваше.

# 136
  • The QC to be!!!
И на летище София и на още 3 други Европейски летища това лято ми го признаваха за валидно, но за разлика от София другите искаха и негативен тест.

Какъв месс Sad
https://www.forbes.com/sites/suzannerowankelleher/2021/07/28/vac … /?sh=439f83204493

Agent, допълнителния тест не беше защото не ти признават сертификата, те така си искаха на всички от даден лист държави. Провери какви са изискванията им сега. Сменят ги често.

За кола, по скоро идете и погледнете какви 2ра употреба има за сумата 2-3К $.

# 137
Няма вече втора употреба коли за 2-3 хил. Не и тази година. Има опашки за разнебитени десетгодишни седани, които вървят по 8-9 хиляди и вървят като топъл хляб. Има жесток недостиг на коли втора употреба в момента.

# 138
  • Sunshine state
В нашия район има коли втора ръка в маркетплейс и крейгслист за 1500-3к, тук обаче ренталите са кът и като наемахме за летището и обратно, се ръснахме доста.

# 139
Няма коли под 8000$.
Отделно за да я придобиеш има фи, отделно първия плейт се плаща.

Ако някой знае за кола под тази сума във Форт лотърдейл и района, да ми пише, моля.

# 140
  • Sunshine state
Първият плейт ни струваше 400$. Жалко, че няма под тази сума във вашата ериа, тук сме заринати с коли за по 1500-3к в прилично състояние.
Скрит текст:
Някъде около вас няма ли по-изгодни? Понякога си заслужава да разширите рейнджа на търсене в съседно каунти, например.

# 141
Наистина моментът за купуване на кола е доста лош. В търсачката за Маями, който ви е близо, излезнаха само блъскани, както са си със смачканите ламарини.
За Орландо излезнаха по-добри опции:
https://www.cars.com/shopping/results/?dealer_id=&list_price … in=&zip=32812

Проверявайте и репорта от карфакс дали и колко пъти са удряни. Ако се ограничите само до Форт Лодърдейл и район ще ви е трудно да намерите нещо по-евтино.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 16:52 от Aerin

# 142
  • Sunshine state
В Маями има много дилършипс, в които трябва да сте внимателни, понеже мамят и прикриват дефекти. Колегата ми (кубинец) ходи да си купи специално оттам камаро за 26К, че по-изгодно, но беше със сериозен компютърен дефект и едвам им го върна с намесата на институции и бетър бизнес бюро. Та, и от дилър е гаранция- Франция. Има ги всякакви.

# 143
  • Down south
А сертифицирана кoла на кредит с cosigner? Така няма да похарчите голяма сама,  ще влезете веднага в системата и съответно ще започнете да градите кредитна история .

# 144
Карфакс също прикриват проблеми. Ние заменихме старата кола с чисто нова, после я видяхме качена от дилъра и карфакса беше чист. А проблема на колата е за около $20хил. Така че, на късмет е.
А, би ли споделила как мина пътуването с детето. На каква възраст е?

# 145

А, би ли споделила как мина пътуването с детето. На каква възраст е?
На 3 и половина.
Нямаше проблем. Спинка, яде, гледа анимации.
На върджин не искаха маска за детето, но и полета беше празен.

А сертифицирана кoла на кредит с cosigner? Така няма да похарчите голяма сама,  ще влезете веднага в системата и съответно ще започнете да градите кредитна история .
Нямаме косайнър. Сами ще се финансираме.

Не се ограничаваме с форт лот. Може и до Маями.
Орландо вече е далече.

# 146
Ако намерите кола от дилършип извън югоизточна флорида, може да попитате за транспортиране до близък до вас дилършип. Има немалка такса за това, но като цените са много по-приемливи в северната част на Флорида и това е вариант. Ако може да изкарате флоридски книжки преди купуването на автомобил, може да спесите от застраховката, която също е много скъпа в тази част на страната.  Ние сме със state farm от години, но много от младите ни познати използват geico, заради по-ниските цени.

# 147
  • USA
За да изкарат книжки, първо трябва да си наемат жилище, искат 2 документа за доказване на адрес за книжката/аз си носех договора за наем и разпечатка от банката за адрес /, а ако автомобила не е на твое име се явяваш с кола на приятел, който трябва да те включи в застраховката си за изпита, малко сложно идва.При кола на името на единя съпруг е ясно, другия просто се включва в застраховката.
 преди да отиде на изпит е хубаво да покара из улиците, те изпитите са на някоя "плаза" където е дмв-то, аз като се явявах преди 3-4 г знаеех къде е се упражнявах една седмица да въртя из плазата защото имаше едни смахнати знаци стоп скатани из палмите, ако не си се разхождал там идея си нямаш че ги има. Няма райони може да се явиш където искаш стига да е във флорида, ако искаш в маями, ако искаш в дейви, ако искаш в хайлиля ..имаше апоитмънти досега, вече ги махнаха, строяваш се на вратата преди да отворят и когато ти дойде ред, подаваш явяваш се, плащаш и до 1 час си с шофьорската книжка.
 За флорида е характерно десен завой на червено, има го из листовките. Тях Лъки може да си дръпнеш от нета, има и приложение да си решаваш на телефона за упражнение. Самия изпит е на компютър с тач дисплей, четеш и натискаш верен отговор. Ако не го изкараш още същия ден може да се явиш отново, просто отиваш на касата и доплащаш.  На място се извършва очния, казват ти на кой ред да изрицитираш числата .

# 148
Вие си преценявате най-добре, но има автобуси Форт Лодърдел-Орландо за по 30-40 долара, мъжът ти би могъл да отиде. Няколко хиляди долара, са си няколко хиляди долара, особено за новопристигнали.

# 149
  • Sunshine state
Мъжът ми взе книжка с колата на приятел и не са му изисквали да е включен в застраховката. Това преди повече от 5г и не знам дали няма промяна. Аз си изкарах първо листовките и взех learners permit и като взехме колата, изларах и изпита, който беше повече от фасулски - въртяха ме около ДМВ улиците и накрая да паркирам ми казаха напред. Това е. За книжките представихме негов адрес с негови сметки, той им обясни, че за момента живеем с него. Това беше.

Общи условия

Активация на акаунт