161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 52 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
След 8 ноември теоретично да.

# 316
  • Чикаго / София
Agent, мерси за разказа! Много красиво изглежда.

# 317
Чета ви и ви се дивя как ви се идва баш зимата тук Wink
Ние все към Калифорния, Флорида и Хавай гледаме, а зимата към Куба и Мексико Simple Smile
За нас си е екзотика сериозна, дебела зима с много сняг - дори при нас станаха рядкост - студ и ужасяващ океански вятър колкото щеш, но хубав сняг, тццц... А и ММ си беше навил на пръста да кара впряг с кучета и ми го пробутваше като мечтано изживяване за децата Wink

Моля те, Контесо, сравни ваканция в Куба и Мексико. Мексико ми е дошло байгън във варианта "алл инклузив в радиус на 2 часа път от Канкун". А е толкова интересна и шарена страна и все ги ръчкам моите да идем и да видим нещо много по-различно от куки кътър ваканция в инклузив. А за Куба все си представям роуд трип, за хотел/ризорт не искам и да чувам!

Agent Provocateur, много интересен пост, заинтригува ме Simple Smile
Локацията или абсурдния факт как някой може да е толкова многословен във форум Simple Smile

Agent, мерси за разказа! Много красиво изглежда.
Моля, Ирчо Hug Като мина на телефона ще ви добавя няколко телефонни снапа.

# 318
Agent, при над има сняг поне шест месеца и сме байгън от сняг и риенето му Simple Smile
Впряга с кучета е хубаво преживяване, идете.

Не мога да сравня Куба и Мексико, защото още не сме ходили, но Калифорния ни хареса много.

# 319
Отидохме, как ще пропуснем шанса да си поиграем с още едни кучета! И ММ ме вози, и аз го возих, и децата се возиха сами без нас, а за капак, о, щастие! се търкаляха като прасенца с новородените кученца по пода на бараката, където ги държаха!

Много обичам да рина сняг, заменя ми тренировката и ми е едно чисто и красиво, и дребният съм го научила от малък, сестра му обаче кръшка!
Скрит текст:

# 320
Страхотно сте си прекарали, чуден сняг и детенце.

Ние сме по- свободни летата и тогава ходехме, зимата не ми се ходи никъде със сняг Wink, но и работим много тогава.

# 321
  • Чикаго / София
Аууу Агент, какъв е дребен и сладък тук младежа Heart Eyes

Аз съм от тези, които не обичат сняг и студ и зимата в Канада, освен на ски, за друго не бих отишла.

# 322
  • Sunshine state
Страхотни снимки! ❤
Не съм никак фен на зимата , та във Флорифа ми е добре, през останалото време като пътуваме, гледаме да е лято и там, накъдето сме се запътили. 😋😁 Много пъти са ме питали липсва ли ми снега, но това са хора, които не ме познават, защото тези, които ме познават знаят, че отговорът е твърдо не. ☺

# 323
  • САЩ
Сняг и на мен само на картинка ми допада Simple Smile Май досега само веднъж съм се връщала за Коледа в България, и не планирам пак, то даже вече и зимни дрехи почти не притежавам Simple Smile Но много сладки снимки!

# 324
  • The QC to be!!!
Последните разпоредби/условия за пътуване до щатите със самолет: https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/ea/r … scX50L8iSEBBY_6Pw

Влизат в сила 08Ноември21.

# 325
  • USA
Моля, кажете ми как го разбирате това,

"U.S citizens and LPRs who are fully vaccinated will need to present airlines with proof of vaccination  and of a negative COVID-19 test three (3) days before their flight."

Този тест до 3 дни преди пътуването, или точно и само 3 дни. В смисъл не се приема, ако е направен в деня преди пътуването ли?

# 326
  • София
Да не е по-стар от 3 дни от деня на излитане, това значи. Показвате  го при кацане на граничния контрол.

# 327
Имаше лек спор назад за тестовете, кога се правят. Ние и много мои познати ги правим часове преди пътуването и дори на същия ден. Не сме имали проблеми. Не случайно има и тестови пунктови на самите летища, за случайно забравили. Прозореца на валидност е 3дни. Това е.
Аз само не мога да разбера, за какъв чеп са тези тестове на вече ваксинираните?
Имам подозрения, че това никога няма да свърши. Хареса им да лапат пари!
И също ми е чудно, как се решава дали някой не може да бъде ваксиниран. И това прочетох също в разпоредбата.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 14:06 от NaviMK

# 328
  • София
Not all vaccines are born equal... За съжаление, по ефективност ваксините не са равностойни, и напоследък има пробиви (особено при Янсен), та затова. Пазят се хората.

# 329
  • Down south
Цитат
Да не е по-стар от 3 дни от деня на излитане, това значи. Показвате  го при кацане на граничния контрол.
За кацане  в щатите, не се показва на граничен контрол тук, авиолиниите са длъжни да се погрижат, всички летящи и влизащи, да имат необходимото.

Общи условия

Активация на акаунт