161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 53 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм със Скайп. Ако е необходимо обаждане само до стационарни телефони, то планът е доста добър - включва 2000 минути.

Телефонните компания също имат опции, но поне когато проверявах последно бяха доста по-скъпи.

Лъки, успех с последните приготовления и лек път!

Ние днес приключваме БГ престоя за годината. Успяхме да отидем до Бузлуджа - има проект за възстановяване - след 10 години пак ще дойдем да видим.

# 91
  • Miami
Момичета, нашият полет е във вторник и сега съм в чуденка  тестовете в неделя дали е ок да ги направим?  Ние сме от Русе и трябва в понеделник да пътуваме за София и не ми е удобно да ги правим в понеделник. Направо вече с тези тестове ми дойде до гуша:angry:

# 92
Момичета, нашият полет е във вторник и сега съм в чуденка  тестовете в неделя дали е ок да ги направим?  Ние сме от Русе и трябва в понеделник да пътуваме за София и не ми е удобно да ги правим в понеделник. Направо вече с тези тестове ми дойде до гуша:angry:
Ние летим в неделя и тестовете ще ги правим в петък.

# 93
Кори,

Не сте ваксинирани ли? През къде летите?

Дъщеря ми в момента лети ( в момента чака транзит в Мюнхен). Ню Йорк- Мюнхен- София.

Лети само с ваксинационното си картонче. Никакви тестове не е правила. И на връщане май не й трябва ( това не съм го проверила със сигурност за връщането, защото е рано). България е зелена зона

# 94
За връщане в Америка трябва тест независимо от това откъде се лети и дали сте ваксинирани.
Може с PCR или антигенен. Трябва да е направен не повече от 3 дни преди датата на полета.
В зависимост от това през коя държава летите, проверете дали не изискват именно PCR. Иначе антигенен е по-бързо и евтино да се направи.

# 95
Аз доколкото разбрах искат ПСР за влизане в САЩ.
И на деца, също.
Ако може с антигенен много бих се зарадвала, но за сега не намирам инфо за това, признават ли антигенните.

# 96
  • The Land of the Free
Аз доколкото разбрах искат ПСР за влизане в САЩ.
И на деца, също.
Ако може с антигенен много бих се зарадвала, но за сега не намирам инфо за това, признават ли антигенните.
https://travel.state.gov/content/travel/en/international-travel/ … red_US_Entry.html

да може с антигенен тест.Деца над 2 год също им трябва тест

# 97
  • Down south
Наши приятели се прибраха от България миналата седмица. Летели са през Германия, имали са антиген тест.

# 98
  • Miami
Кори,

Не сте ваксинирани ли? През къде летите?

Дъщеря ми в момента лети ( в момента чака транзит в Мюнхен). Ню Йорк- Мюнхен- София.

Лети само с ваксинационното си картонче. Никакви тестове не е правила. И на връщане май не й трябва ( това не съм го проверила със сигурност за връщането, защото е рано). България е зелена зона

Нямаме ваксини. Дано не ни накарат да си слагаме, хич не искам. И ние летим през Германия с Луфтханза.

И аз мислех, че само с PCR може да се влезе в САЩ. Сега направо ме хвърлихте в тъч с тези антигенни тестове.

# 99
Говорих с авиокомпанията. Казаха от Лондон до САЩ, се изисква ПСР.

# 100
  • The Land of the Free
Говорих с авиокомпанията. Казаха от Лондон до САЩ, се изисква ПСР.

не знам какво са  Ви  казали авиокомпанията аз ви извадих от travel.state.gov официалният сайт какво се изисква .Съветвам тях да ползвате като официален източник . Аз през май влизах в САЩ с антигенен тест и нямаше проблем. моя приятелка преди два дни си пътува за САЩ пак с антигенен тест нямаше проблем.В сайта на CDC също пише ,че антигенен е ок
Сега ако самата авио компания изисква само ПСР за да Ви качи на борда  това е друг въпрос. Но аз летя с бритиш еъруейс и те не изискват ПСР .може и с антигенен

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 14:56 от Kayana

# 101

Lucky, не знам защо така са ти казали. Може с антигенен. За транзит през Англия също може. Ако ти е по-спокойно с PCR, направи си, но наистина не е необходимо. Ето и правилата за тестове транзит през Англия

# 102
Аз тези дни проучвах пътуване САЩ-Лондон и това, което видях, е че авиолиниите явно могат да си имат и собствени интерпретации на това какъв тест е необходим и достатъчен. При мен Юнайтед и AA ми дадоха различни изисквания от/до Кралството. Така че препоръчвам допитване и до тях, независимо какво казва СДС. Винаги може да има разминаване и превозвачът си е в правото да налага публикуваните си изисквания за тестване.

# 103
Допитала съм се до авиокомпанията, тъй като за първи път ще летя с тях и не ми се рискува излишно. Казват ПСР за влизане в САЩ. Не мисля да споря с тях на гейта, с малко дете и багажите да ме оставят в Лондон.

# 104
Аз тези дни проучвах пътуване САЩ-Лондон и това, което видях, е че авиолиниите явно могат да си имат и собствени интерпретации на това какъв тест е необходим и достатъчен. При мен Юнайтед и AA ми дадоха различни изисквания от/до Кралството. Така че препоръчвам допитване и до тях, независимо какво казва СДС. Винаги може да има разминаване и превозвачът си е в правото да налага публикуваните си изисквания за тестване.
Да, до този извод бях стигнала и аз преди 6 седмици, та може да е едно качването на борда на конкретния превозвач и друго изискванията за влизане или трансфер пред дадена страна. Consistency no less! И понеже при мен се събраха 5 страни, освен САЩ беше весело! Grinning
В САЩ влязох с антигенен тест (+ ваксинация)!

Искате ли да ви покажа малко автентична Американа в тази четвъртоюлска тема Wink
https://24hoursoflemons.com/

PS Специални благодарности на Янажар и Спринкълс, че ми обърнаха внимание на тези планове на Скайп, че по навик си седя на кредит и ми чарджи кредитната карта автоматично поне по няколко пъти месечно по $10! Благодаря ви, дами, Просекото е от мен!

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 03:37 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт