161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!

• 55 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
От Тампа  с едно прекачване са повече от хиляда
Маями - София ме интересува.

# 541
Здравейте.
Ще пътувам на 23.03 за месец.
Амстердам- Ню Йорк- Амстердам . Моят билет излезе 520 долара . Има и доста под 500, но аз имам да ползвам кредит към Делта и мога само с тях.

Та можете да погледнете и от Ню Йорк.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 06:54 от rosss

# 542
Skyscanner и директно от компанията. От Маями бих проверила полета на Автрйските или Турските Аавиолинии. От Форд Лодърдейл сме летяли с канадските на много ниска цена, но беше с две прекрачвания и не бих повторила.

# 543
Ние букваме само през cheapoair последните години. Има някакъв минимален процент и за тях, като посредници. Имат добри цени, като цяло. И да, около 1000 и нагоре са през юли, август е по-евтино.

# 544
  • Чикаго / София
Да, билетите Юни и Юли са скъпи - около 1,000 с багаж даже си е добра цена.

Ние купуваме с агент, че все са ни завъртяни пътуванията и не ни се разправя да търсим сами. Цените горе-долу са еднакви.

# 545
Благодаря.
Две прекачвания по скоро не, че съм с малко дете.
Слвдващата година живот и здраве ще планирам първата половина на август.
За сега турците дават най добра цена, и един полет на Луфтханза. По нататък не пускат ли още полети, или това което е сега....

# 546
Аз при тези обстоятелства не бих си купила билет предварително. И по мои наблюдения няма голяма разлика в цените. Купували сме до Европа на деня от летището (дълга тема), но не бяха кой знае колко по-скъпи.

# 547
Lucky, като цяло е малко вероятно да има много нови полети. Има някои, които бяха прекратени покрай КОВИД и сега се "завръщат", но не бих се надявала много нови да се появят. По принцип по-евтините билети се изчерпват в самото начало. Да, има вероятност по-късно да намериш нещо на по-добра цена, но то ще е повече на случаен принцип . Вие до Варна ли летите? Мисля че турските линии имат такъв вариант с едно прехвърляне.

Иначе относно ситуацията - това е една от причините в последните години да си купувам билети с опция да отказ/промяна. Аз обичам да имам нещо планирано и ми е криво, когато нямам планирано пътуване 🙂

# 548
Миналата година подновявахме няколко паспорта, което ставаше много бавно дори и с ексресна поръчка, та се наложи да изчакам с купуването на билети до края на май. Намерих много добри цени за юни/юли, но бяхме гъвкави с датите. Винаги съм купувала през Март иначе като основно гледам КЛМ през Амстердам, защото там не сме имали неудобства при транзитното преминаване, а и полетите са по-кратки.

# 549
Lucky, като цяло е малко вероятно да има много нови полети. Има някои, които бяха прекратени покрай КОВИД и сега се "завръщат", но не бих се надявала много нови да се появят. По принцип по-евтините билети се изчерпват в самото начало. Да, има вероятност по-късно да намериш нещо на по-добра цена, но то ще е повече на случаен принцип . Вие до Варна ли летите? Мисля че турските линии имат такъв вариант с едно прехвърляне.

До София ще летим. 
София - Варна е лесно.
Търкиш или Луфтханза е по добре. Първите имат 2 чекирани багажа, малко по дълъг полет.
И развитието на войната ме притеснява.

# 550
  • Down south
Гледайки полетите, обърни  внимание и на престоя при прекачването.

Заради закъснение и кратък престой може да се изпусне полет. Никак не е приятно, дори и да пътуваш сам, с дете е още по-неприятно.

# 551
Аз от Луфханза не съм доволна, защото ни промениха полета два пъти. Изпращат ти имейл с новите часове и прекачвания. Времето за прехвърляне в един момент се оказа супер малко, сменяха и градове, не си спомням вече какви каши бяха - дали не добавиха още едно прекачване на връщане. Ако искаш. Накрая пътуването отпадна и уж билетът, който беше със застраховка се оказа, че не е съвсем. Тоест бил, ама през трета компания и Луфтханза не ги интересувало. Пихме по една студена вода за по-лесно и за по-малко нерви.
За турските авиокомпании съм чувала само хубави неща, лично още не съм пътувала с тях.
Моя позната миналата година си пътува до България от Маями с Луфтханза за под $700. Не съм я питала дали е имала някакви перипетии.
Аз никога лято не съм летяла с билети под $1100-1200.
Най-доволна съм била от КЛМ, само 6 часа презокеански полет, но това беше от Чикаго. Единствено не ми хареса колко дребнави бяха за багажа, теглиха ми даже и дамската чанта.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 03:22 от Aerin

# 552
  • Sunshine state
И аз не харесвам Луфтханза заради дребнавоста им - за една сип сайз фанта, от която ми отсипаха една глътка в малка чашка като тези за сироп, ме изгледаха сякаш им поисках отлежало каберне. Ами извинявайте, ама се ядосах и й казах на стюардесата да ми даде кенчето. Куца им сървиса и не ме кефят. С турците не съм имала никакви забележки никога. С Върджин мъжът ми пътува скоро и беше много доволен, но там пък зависи от престоя на Хийтроу и често губят багаж, та..

# 553
За престоя си знам, поне 2 часа. Даже на Шарл де Гол.не стигат.
Аз съм летяла доста, ама преди ковид. Сега е друго.
Най добри за мен са Аустриан, ама ми идват скъпо.
С турците съм летяла много, и с Луфтханза също, само че фирмата ми плащаше и не цените не ме вълнуваха. Турците са по културни.вярно е за багажа, ръчния не го гледат.
Последно летяхме с Върджин и ни загубиха и 3 те куфара, нормален престой беше уж.

Значи да се мятам и да не чакам.да поевтиняват.

# 554
Лифтханза винаги когато съм търсила имат поне един евтин полет в седмицата до София с една спирка във Франкфурт. Ето и за юли има избор за малко над $500 има и дни за под $500.
https://mobile.lufthansa.com/rs/revenue?execution=e1s1&l=en
Много пъти сме/съм летяла лятото от САЩ до рязлични държави в Европа за много по-малко от $1000 и то купени в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт