Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 548
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 105
Да попитам, след като пише до 13.07 това означава ли, че може по- рано? Или за всички области и училища класирането щe e едновременно?

# 106
  • София-Младост
Да попитам, след като пише до 13.07 това означава ли, че може по- рано? Или за всички области и училища класирането щe e едновременно?
Може. Но едва ли.
Мисля, че по едно  и също време излиза за всички РУО класирането.

# 107
  • София
Класирането си е до 17:00 на 13/07. Кога точно ще е, няма как да знаем. По-скоро преди 17:00.
От МОН за никъде не бързат, следват си графика.

# 108
  • София
nonich, хич не ми е минало през ума, дали трябва да имат всички данни от бележката. Нашите ги раздадоха още в сряда, сканирах и в петък бях пуснала за НГДЕК,дано има късмет детето (и най-вече майка му).

# 109
  • София
nonich, хич не ми е минало през ума, дали трябва да имат всички данни от бележката. Нашите ги раздадоха още в сряда, сканирах и в петък бях пуснала за НГДЕК,дано има късмет детето (и най-вече майка му).
Браво на теб, но не ми беше ОК да имат данните на детето за вход в системата на МОН.

# 110
  • София
Сладкишче, това е тема за информация. Моля те, пиши кое е училището. Ако не тук, поне в темата за въпросното училище, ако има такава.

Аз, например, днес минах през 133-то и се срещнах със зам. директорка, която беше много любезна. Дори не ме попита за бала на дъщеря ми. Писала съм в темата за училището.

# 111
  • Бургас
Yasp, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много успехи на наборчето ! Весел празник!
Kally May, Благодаря за пореден път за темата

# 112
  • София
Подредихме желанията, пуснахме.
И аз така- младежът си даде предпочитанията, аз ги допълних след най-желаните му училища и сега остава да чакаме.

Сладкишче, и аз бих искала да знам кое е това училище, много нелепо отношение.

Със закъснение от предната тема, но едва ви догоних, Сторм, пожелавам скорошно възстановяване на мъжа ти, нека да го дава по-спокойно поне отсега занапред, такова събитие преживях и с баща ми и с брат ми- сигурен знак да намалиш скоростта. Стискам палци!

Yasp, честит рожден ден!

На всички, успешна седмица и редене на желанията!

# 113
  • гр.Варна
Привет и благодаря за новата седмична тема!
Нашето момче иска МГ,но първоначално мислеше едно,а сегадруго.Преди малко реших,че ще подавам заявление,но той искал да си помисли още малко.Можело друго да реши.То бива,бива нерешителност....

# 114
1АЕГ почва да изостава и 2АЕГ и диша във врата, да не кажа, че я надминава. Ако все още е преди 2ра е до голяма степен заради схващането на хората, че щом е първа е “истинска”, пък другата, видиш ли, е някакво копие. Ми те копията задминават оригиналите, защото се стараят да се подобряват, ако ще я караш само на стари лаври… така стана с 73то, 35то, дори 32ро са по-добри от някои “елитни” (това тъпо определение) школá. Да не говорим колко качествени училища има в провинцията също. Майка ми е учител в старо “елитно” училище та имам поглед. Е, то също вече е на стри лаври, ама не мога да и го обясня това. Затова продължавам да смятам ДЗИ за добър ориентир и то там, където бройките са по-високи.

# 115
  • София
Добрата новина е, че ще сменят директорката на Първа АЕГ, така че има шанс училището да бъде поето от някой млад, ентусиазиран човек, който да му върне старата слава. Иначе Втора АЕГ си е ок, но за моите деца е много отдалечена. По принцип старите езикови гимназии са все в близост до центъра, което ги прави удобни за всички. Докато Втора АЕГ, 73-то и подобни са бивши квартални училища и сградите им са в определени райони.

Що се отнася до критерия ДЗИ - ако не се лъжа Първа АЕГ е преди Втора засега.

# 116
  • София
Привет и от мен, не смогвам да ви изчета.
Подадох.
Ама се оплескаха нещата - бяхме си направили списък предварително и аз въвеждах само кодове...Проверих първите 10 по-обстойно, за да няма грешка. Долните гледах само правилното училище е .
Записах и точно си казвам - свърши се - и гледам, че има разминаване на кода и 2 от паралелките.... Трябваше да са с разширено испански, а са с немски....
Направо ще се гръмна!!!!
Така че момичета - внимавайте!
Disappointed

# 117
  • Варна
Успех с класирането на децата. Нашите желания не са готови, отиде с приятели на плаж.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 12:12 от Neri

# 118
Докато Втора АЕГ, 73-то и подобни са бивши квартални училища и сградите им са в определени райони.

Що се отнася до критерия ДЗИ - ако не се лъжа Първа АЕГ е преди Втора засега.

Но пък "кварталното" 73то е преди "елитната" Първа АЕГ,  поне от линка, който имам аз. Може пък и да бъркам Simple Smile

# 119
За НГДЕК се иска и служебната бележка за резултатие от НВО. Добре, сканирах я.
На тази служебна бележка има входиящия номер на детето в МОН и кода за достъп.
Следва ли тази информация да я имат в НГДЕК? Мисля да я залича, но се чудех дали всички служебни бележки съдържат и тези реквизити.

Успешно редене на желанията на всички.
Успешна седмица.

Кали, благодаря за новата тема Flowers Hibiscus.

Нашата бележка има номера и кода за достъп. Същата като първата служебна бележка е , но с резултатите

Общи условия

Активация на акаунт