Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 617
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Диди, винаги има шанс детето да сбъдне желанието си. Не се отказвайте. Но все пак подредете и други желания, за да се застраховате.

# 166
За съжаление за най-желаните училища няма  да му стигне бала на сина ми. Въобще не знам как да ги редя. В голяма чуденка съм.Ще ги мъдря до сряда и тогава "каквото сабя покаже".

# 167
  • София
За съжаление за най-желаните училища няма  да му стигне бала на сина ми. Въобще не знам как да ги редя. В голяма чуденка съм.Ще ги мъдря до сряда и тогава "каквото сабя покаже".
И при нас така, за съжаление. Пак ще си ги сложим първите желания, но сега е такава каша в главите и на двама ни от училища... Наредили сме ги горе долу в един екселски файл, утре вече в сайта (кофти, че не може да си ги подредим там и да се запазят, преди подаването).

# 168
И при нас така, за съжаление. Пак ще си ги сложим първите желания, но сега е такава каша в главите и на двама ни от училища... Наредили сме ги горе долу в един екселски файл, утре вече в сайта (кофти, че не може да си ги подредим там и да се запазят, преди подаването).

Да, и ние така, ще ги пишем , с ясната представа,че няма да се класира. И голямо чудене какво друго да пишем. Много са му ограничени желанията.

# 169
  • Варна
Диди, ако е момче детето, защо мислиш, че няма да му стигне 450 за Испанската? От миналогодишната статистика за второ класиране само за ИЕ/АЕ изглежда, че няма да стигне - за другите ми се струва, че има доста добри шансове. Успех!
Моли, исках да кажа, че нямам намерение да превръщам темата, за моите размисли и планове, в спор. Трудно ми е да се изразявам писмено явно. Много ти благодаря за мнението и ако съм те засегнала по някакъв начин - искрено се извинявам Flowers Hibiscus

# 170

Има бал 450, и иска в едно-единствено училище и никъде другаде- в Испанската. Ама като видях на Дидева статистиката за миналата година за там, няма шанс просто.
Дидева си погледна собствените прогнози ( за второ класиране). Само ИЕ АЕ е по-висок от 450 за младежи.

# 171
  • София
Диди, ако е момче детето, защо мислиш, че няма да му стигне 450 за Испанската? От миналогодишната статистика за второ класиране само за ИЕ/АЕ изглежда, че няма да стигне - за другите ми се струва, че има доста добри шансове. Успех!
Моли, исках да кажа, че нямам намерение да превръщам темата, за моите размисли и планове, в спор. Трудно ми е да се изразявам писмено явно. Много ти благодаря за мнението и ако съм те засегнала по някакъв начин - искрено се извинявам Flowers Hibiscus

Момче е, мисля го, щото на второ класиране ми се видя момче прието с най-нисък бал 463...

# 172
за съжаление не се застъпват нгдек и мон и ще се наложи за някои записване-отписване.

# 173
Аз си написах само Попов, защото съобразно миналогодишните балове, ще може да се класира. Ако обаче тази година баловете са много по-високи от миналогодишните, не знам какво ще правим. Писах и една медицинска техника в Ломоносов, дано да го бъде. Аз не виждам смисъл да пиша училища с много висок бал или такива в които не искам да учи.

# 174
  • София
Диди, нещо грешно си видяла според мен... или си гледала за друго училище, или за момичета.
По прогнози момчето ти трябва да влезне още на първо класиране в Испанската.

# 175
  • София
Диди, нещо грешно си видяла според мен... или си гледала за друго училище, или за момичета.
По прогнози момчето ти трябва да влезне още на първо класиране в Испанската.

Диди, синът ми е със сходен бал (450,5), мисля, че има големи шансове да се класира в испанската - и аз гледах на Дидева статистиката (пак благодаря) както и прогнозните балове за тази, според които също е ОК. Детето иска в ИЕ+АЕ ли?

# 176
  • София

Има бал 450, и иска в едно-единствено училище и никъде другаде- в Испанската. Ама като видях на Дидева статистиката за миналата година за там, няма шанс просто.
Дидева си погледна собствените прогнози ( за второ класиране). Само ИЕ АЕ е по-висок от 450 за младежи.

А Диди не разчита правилно на Дидева  таблиците 😉
Благодаря за разяснението !

Elpet, не , изобщо не иска ИЕ+АЕ , той ходи на Британика от години,  иска ИЕ +ИтЕ

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 16:43 от .:Диди:.

# 177
И аз тук. Не успявам да ви чета:( много работа имам покрай отпуските на колегите...

# 178
Оправиха детайлната статистика. Добавих я към другата.

# 179
Ние довечера ще се опитаме да редим желания. Но не знам кога да подадем заявлението. Гледам тук, че и датите гледат някои, може и ние да ги вземем предвид (късметлийската 07.07. Blush)
Дидева, благодаря за помощта и труда, който полагаш, за да помагаш на всички неориентирани деца и родители!

Общи условия

Активация на акаунт