Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 530
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 345
Аз лично не бих рискувала с 1 желание, но синът ми не е с много висок бал. Ако беше с бал 490 с чиста съвест щях да пиша само 1.
С бал 498 не смееме да пишем 1 паралелка. Ще напишем още една за всеки случай, ей така да има. Не че ще се стигне до нея, ама ако се стигне как да обясня после на детето, че ме е мързяло да чукна още едно желание и то чака 3то класиране за да се запише където останат места?
И нашият бал не е нисък, но написахме цели 14 желания. Не знам каква е целта на писане на едно желание, защото детето не иска друго. Така или иначе ако не го приемат в желаното, пак ще трябва да избере друго.

# 346
  • гр.Варна
За моето дете сагата приключи преди броени минути след получаване на изключително приятен (финансов) мейл.
Ще хабим яко бал, защото няма да го ползваме.
Имам си колежанин! Heart
Леле,Ради,колко се радвам за Тома!!Убедена съм,че ще се чувства много добре в колежа Simple Smile
Ще чакаме да споделиш отзиви и по-натамкак върви обучението Simple Smile
Прегръдки!

# 347
  • София
mama irinka, да ви е жив и здрав рожденикът и неговият Ден да донесе късмет на батко му Kissing Heart
_re_ge, стиснати палци и от мен /дано не бъркам, че се изгубих в морето от постове Joy / Kissing Heart
smooth, честит ви колежанин! Нека това бъде първата стъпка към последващ голям успех Kissing Heart

# 348
  • София
_re_ge, ще се справи детето Hug

# 349
  • София-Младост
Подадох, проверих сто пъти отпред назад, отзад напред...сверих и дано има късмет!
До 13.07.

# 350
  • Ланкър, планините Овнерог
Бяхме на консултация за подаването и се обърках. Мислех, че знам как става класирането - от горе на долу и където стига бала. Точно обратното ми обясняват - от долу на горе и спира, където е твърде висок балът и не качва на горе, въпреки че на по-предни желания има по-нисък и възможен бал. Аз така или иначе не виждам смисъл да пишем високобалови след нискобалови, но по-желани, но си стояха в табличката - да не чупя хатъра на щерката.

# 351
Гита, кой ви обясни това?

# 352
Взехме решение, ще си имаме колежанин 🙂. Няма да участваме в класиране и ще "похабим бала"😀😀😀. Надявам се, че няма да съжаляваме за направения избор.
Късмет и успех на децата🤗!
Storm76,🙏❤! Бързо и пълно възстановяване на съпруга ти.

# 353
  • София-Младост
Гита Ог
От горе или от долу, според мен се джуркат всички желания...иначе с бал 300, ще си сложа СМГ или АЕГ на 18 място(от 20 желания) и ще ме спре там и ще ме приемат.
Няма логика;)
И нали затова пишем, най-желаното най-горе...а не най-долу:)

# 354
  • у дома...
Бяхме на консултация за подаването и се обърках. Мислех, че знам как става класирането - от горе на долу и където стига бала. Точно обратното ми обясняват - от долу на горе и спира, където е твърде висок балът и не качва на горе, въпреки че на по-предни желания има по-нисък и възможен бал. Аз така или иначе не виждам смисъл да пишем високобалови след нискобалови, но по-желани, но си стояха в табличката - да не чупя хатъра на щерката.
Това, което са ви обяснили категорично не е вярно. Ако беше така, то миналата година дъщеря ми щеше да бъде приета по предпоследно желание, а не по първо. На първо место бяхме писали единственото истински желано училище и паралелка. След нея имаше и доста по-високобалови училища, и след тях - училище в което се утрояваше БЕЛ и беше на 100 % сигурно.

# 355
  • София
silan, честито и на вас Kissing Heart

# 356
Благодаря, beb4o,не ни е отпусната финансова помощ, но така или иначе решението беше взето Simple Smile.
Надявам се,че детенцето е добре и се възстановява😘.

# 357
Гита Ог, разпространете пишман консултантите из фейсбук групите и подобни места, където се нищи кандидатстването, за да спасите, който можете.
Ами, някои деца ще си прецакат подредбата така!!!
Надявам се не вземат пари за тези "консултации".

# 358
  • Някъде на край света
И ние подадохме! Сега една седмица почивка! Simple Smile
Моята дъщеря е направила странен избор ( за някой, който се води от бала ), но за мен осъзнат избор като е наредила всички желания не според бал, а според усещане. Първо желание е с по-нисък бал миналата година спрямо второ. Все пак решението й е аргументирано и съм напълно съгласна с това.

# 359
  • София
Благодаря, beb4o,не ни е отпусната финансова помощ, но така или иначе решението беше взето Simple Smile.
Надявам се,че детенцето е добре и се възстановява😘.
Възстановява се малкият, вече едва го удържаме да не подгони топката Joy Но е много стриктен откъм спазване на диетата, останаха още 13 дена до края й Hug

Общи условия

Активация на акаунт