Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 459
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
smooth, честит колежанин! Simple Smile
Сирма07, снощи помагах на едно приятелче на дъщеря ми да подаде заявлението. И наистина няма как да се напише една и същя паралелка 2 пъти - системата си извежда грешка. Вероятно втория профил не е същия, сравнете по кодовете.

# 331
Вече съм подала списъка с желания.

# 332
  • София-Младост
Sirma07, отидете в училище гнездо, за да го коригират там.
ИЛИ в РУО.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 11:09 от Ала-Бала

# 333
  • На морето!
Не би трябвало да е проблем, ако искате да е на 10то място, а не на 24то.

# 334
Благодаря за отговорите!
Успех на всички дечица!

# 335
  • София
Аз лично не бих рискувала с 1 желание, но синът ми не е с много висок бал. Ако беше с бал 490 с чиста съвест щях да пиша само 1.
С бал 498 не смееме да пишем 1 паралелка. Ще напишем още една за всеки случай, ей така да има. Не че ще се стигне до нея, ама ако се стигне как да обясня после на детето, че ме е мързяло да чукна още едно желание и то чака 3то класиране за да се запише където останат места?

# 336
  • София
Предвид бала на моята и желаните от нея училища, със сигурност ще е достатъчно 1 желание. Аз, обаче, ще напиша 3 за щастие.

# 337
При нас оценките вече са нанесени в системата !
Синхронизацията е пълна Simple Smile
                 А има ли изчислен бал срещу всяко желание? Тогава синхронизацията ще е пълна.При нас липсва все още,а оценките ги имаше още преди да подадем заявлението.
Не, няма такова изчисление.

# 338
  • Стара Загора
Стара Загора област не сме като в  София . Минимален бал миналата година е бил 444  за момиче на първо класиране. 
Момчета с Немски са влезли с 302 на 2 ро. Тази година с новите паралелки в Езиковите Предприемачество с англ.  и софтуерни и хардуерни с Немски малко трудно се предвижда бал.

# 339
Подадох 17 желания на младежа, като вярвам, че би трябвало и първите три да стигнат, но за всеки случай... Веднага след това се появиха и оценките от свидетелството. Медицинското го сканирах с приложение за телефон и то стана в PDF формат и размер под 2 MB и нямаше проблем с прикачането му.

Днес е рожденик брат му - догодишен седмокласник! Черпя ви с любимата му плодова торта!

# 340
  • София
Мама Иринка, честит ви празник.
Да е здрав и да ви носи много радост, а догодина да имате допълнителни поводи за радост.

# 341
И аз по волята на моя син наредих 20 желания. Тъй де, да има:)
Сега, не ми се карайте, ако е коментирано, но като му разпечатах заявлението след като го бях подала, видях, че в него липсва информация-за свидетелството за основно образование, адрес по местоживеене, има някакви неща-приел заявлението, град, дата…Изглежда си като хартиено заявление.  Това разбира се не трябва да ме притеснява, нали:)

# 342
Трябва ли ни отпечатано заявлението? Аз снощи подадох чак в 21ч и не съм печатала?
Щерката после се сърди и рева чак, хаха.

# 343
  • София
Да, лисват, Дидева обърна внимание да не се тревожат хората, но пък не е питано много по този въпрос Joy

# 344
Да, някой беше писал, че е нормално да липсва тази информация в разпечатката. Не се притеснявай!

Essentiall , не ти трябва, но можеш и сега да го разпечаташ. Отиваш пак в секция Желания.

Общи условия

Активация на акаунт