Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 419
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 360
  • Ланкър, планините Овнерог
Консултацията беше в школата, към която беше на уроци по бел, не сме плащали. Не спорих, няма смисъл, но някой може да се върже. А аз се чудех за какви тапи се пише тук и от къде им е дошла мисълта за тях. Искаха да ме убедят и да наредим нещата по бал, а не по желание. Как пък не.

# 361
  • София
Някой има ли инфо за паралелката в 133, която е математическа с АЕ/РЕ? Отзиви - както за училището, така и за паралелките? Моята дъщеря иска 1ва или 2ра АЕГ, но е с 444 бал и може и да не стане за 2ра, затова търся спасителни варианти, но в 133 АЕ е само с мат... Друг избор имаме ли, някое друго училище да се сещате. Испански също ни е вариант, но по-нежелан, иска си АЕ.

# 362
  • София-Младост
Искаха да ме убедят и да наредим нещата по бал, а не по желание. Как пък не.
Реално бал няма! Той ще се формира чааак като мине първото класиране.
Някой има ли инфо за паралелката в 133, която е математическа с АЕ/РЕ? Отзиви - както за училището, така и за паралелките? 
Писах веднъж, на позната дъщеря и  учи там 11 клас. Руски не е научила кой знае колко, английски-да. И им е удобно с метрото е за 20-30 минути в у-ще.
Испански има в 127-мо у-ще, в 32 СУ, в 22 СУ.
"Втора" испанска, ако ви е удобно локацията...Слатина май беше.

# 363
  • София
Благодаря, Ала-Бала, но когато е записвала е била също МАТ, или не? Ако имаш инфо, де. Не съм сигурна колко мат ще се учи, но явно много, защото профила не е чужди езици, а математически.
Коя наричат 2 Испанска, кой е номера на училището? Преди мислех, че е 22, но явно не е.

# 364
  • София-Младост
Нямам инфо за математиката, сега погледнах чата, не учат предмети на английски в горните класове...сестра и завърши 22 с АЕ, там са се учили.
В 32 СУ племеницата също учат някои предмети на английски.

# 365
  • Ланкър, планините Овнерог
Ала-Бала, че няма, няма, миналогодишните гледам/е. Тази година нали се предполага, че ще се качват, аз искам да падат, амаааа ... Само се моля да не се качват с повече от 20т, та поне да учи нещо, което е близко до нея и да не е голям компромисът.

# 366
Някой има ли инфо за паралелката в 133, която е математическа с АЕ/РЕ? Отзиви - както за училището, така и за паралелките? Моята дъщеря иска 1ва или 2ра АЕГ, но е с 444 бал и може и да не стане за 2ра, затова търся спасителни варианти, но в 133 АЕ е само с мат... Друг избор имаме ли, някое друго училище да се сещате. Испански също ни е вариант, но по-нежелан, иска си АЕ.

За добър АЕ препоръчвам 127-мо и 7-мо. Учи се много сериозно в 8-ми клас, от 9-ти имат разказвателни предмети на езика, държи се на дисциплината и локацията им е много добра.
Успех!

# 367
  • Варна
Честито на колежанчетата !На добър час, дечица !

Ние писахме 12 желания, но започна да ме хваща страх, че са малко . Повечето желания са на ръба на бала му, има и невъзможни  . Ако има покачване с над 20 т за 1ЕГ, ще стане страшно .

re_ge, стискам палци за вас днес !

# 368
Тази паралелка май е нова. До миналата година не е била математическа, а просто АЕ с втори руски. Успех!
Иначе аз имам две познати деца в 133, но в паралелката с френски и отзиви само от изминалия 8 клас, но са доволни. И от нивото на обучение, и от дисциплината.
Също така, без да съм 100% сигурна, но за английски след езиковите, препоръчвам 32СУ. Там след 8 клас се изучават също предмети на езика, специално с АЕ е ок. Но няма математически профил, от тази година има нова паралелка СХН.

# 369
  • София
Има ли възможност за промяна на желанията, ако вече да пуснати онлайн? Благодаря
Може да ги промените на място със заявление в училищните  гнезда
Може само в РУО.
От опит преди 2 години, сега погледнах пише го и в системата.
В училищата гнезда може само да се подаде първоначалното заявление.
Скрит текст:

# 370
За моето дете сагата приключи преди броени минути след получаване на изключително приятен (финансов) мейл.
Ще хабим яко бал, защото няма да го ползваме.
Имам си колежанин! Heart
Леле,Ради,колко се радвам за Тома!!Убедена съм,че ще се чувства много добре в колежа Simple Smile
Ще чакаме да споделиш отзиви и по-натамкак върви обучението Simple Smile
Прегръдки!
Благодаря ти, Хрис. Толкова бях притеснена, че щяхме да редим желания и в родната му Варна. Ако не е колежа, то по-добре по - близо до плажа Joy

# 371
Медицинското го сканирах с приложение за телефон и то стана в PDF формат и размер под 2 MB и нямаше проблем с прикачането му.
Бихте ли споделили кое е приложението?

# 372
Медицинското го сканирах с приложение за телефон и то стана в PDF формат и размер под 2 MB и нямаше проблем с прикачането му.
Бихте ли споделили кое е приложението?

PDF Scanner

# 373
На сладкишче и трите мнения за Първа АЕГ са пълни с негативизъм и невярни внушения. Въпреки това искат да я пишат в челните желания. Или гроздето е кисело, или искат да намалят конкуренцията. Simple Smile
Снощи попълнихме желанията си. Определно имаше корекции.
Като родител съм длъжна да проуча желаните паралеки и училища на детето си, не смятате ли?
Само за статистика.
За това не пожелах да напиша името на училището. Сега съжалявам, че ме залива вълна от защитници на въпросното училище.
Извинявам се, ако съм обидила някой с поста си.
Вероятно да, била съм емоционална, но аз съм си такава.
Усмихнат ден на всички.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 15:42 от sladkish4e

# 374
  • София-Младост
Е, нали това правим в тази тема, споделяме на база проучване.

Общи условия

Активация на акаунт