Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 346
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 765
Има отделна тема за "Веда".

# 766
  • София
magi_sveta, arino, змия, Ronique, lothen, чес-ти-то и наздраве!
Едва ви изчетох, честито и от мен на децата с рисуване и за НГДЕК!
На NaM и Валерияк на патерица да си ви живи и здрави рожденницте, аз ще черпя другата седмица -записванията стартират на рождения му ден, надявам се да е на късмет Simple Smile

ПП. аз като пълен идиот цъкнах днес да видя в системата, ей така, ами разбира се, нищо, но не се сдържах.... гита каза да си сипваме, вместо това, та ... Simple Smile

# 767
  • София
Здравейте, моля за мнения за училище ,,Веда”
Има специална тема по темата
Училище ВЕДА

# 768
Благодаря! Желая на всички приемане на най-желаното място и да започваме вече лятото, стига толкованстрес🙂

# 769
  • В светлината на слънцето
Мисля, че е повече от ясно, че вероятността ромчета да са в 32, особено в гимназиален етап, е  ниска. Ако пък има такова дете, значи си е изкарало бал и етническият му произход не би трябвало да безпокои никого.

Ако има роми, то те са в околността - предвид близостта до Женски пазар. Но в крайна сметка и в този квартал живеят хора и си го харесват, и си се чувстват добре.

То и 91 НЕГ е в околията. Сигурно и там е пълно с ромчета. Joy

# 770
Честито на приетите вече дечица:) Останалите ще тръпнем в очакване...
Дано следващото правителство взима по-адекватни мерки, относно учащите.

# 771
  • В светлината на слънцето
Честито и от мен на всички приети! Heart

# 772
  • София
Скрит текст:
Еми в едно са, да. И това ли е проблем? Joy Ох, да се свършва вече. Дано по-скоро става 13ти.
Не, не е проблем с висок бал като вашия. Но нали си правите сметката, че всеки, който иска да влезе в строителния ще пише всичките специалности?
Казват, че балът тази годин ще е висок. Това означава, че деца, които не са си и помисляли за елитните гимназии сега ще се пробват там. И битката за всяко място ще е тежка.
Възможно. Аз не съм писала всички техни, но пък транспортно и водно са с 200т. под неговия бал и мислех, че това е застраховка за отпадане от класирането. Освен да бях писала в наше село училището, където и с 0т. ще влезе.

А, няма, 30 т. е минимумът... Grinning

# 773
  • Anywhere
Е то 30т бал са две 3-ки от дипломата 🤭

# 774
То и 91 НЕГ е в околията. Сигурно и там е пълно с ромчета. Joy
Няма нищо смешно. Нормално е хора, които не са от града да не знаят кои училища какви са.
Ето, аз съм от Пловдив, но не знам в кои гимназии се срещат чат- пат и в кои са на 100%. Моля някой да ме светне без да ми се подиграва.

# 775
Честно,  не знам как е възможно бала да се вдигне с 50т. Миналата година с по-добър бал са били 495 момчета, тази година 510 .Това както и да ги гледам са една-две паралелки разлика.Аз ли не смятам вярно?
По моята логика този скок може да се обясни с повече кандидати с висок бал за това училище. Което, при тези сходни числа за 2020 и 2021 г., ми говори, че баловете в останалите много предпочитани гимназии не би трябвало да имат големи отклонения, тъй като високите балове се пренасочват към НГДЕК.
Но това е моята логика... (ако изобщо съм разбрала правилно ситуацията Grinning)

# 776
  • София

Сега сериозно.
Като човек, минал през 131-во в един период от прогимназията, като се образува (беше ми кварталното) (отново - ако някой се чуди за 131-ви къде е и какво е, погледнете класацията на училищата. Под 100-цата, някъде там о/о Бузема ще го намерите). Изобщо не циганетата са проблемът на едно училище, а учениците независимо от етноса. И българчетата могат да са дори по-голям проблем от циганетата. В класа ми в 131-во май нямаше и едно цигане, не помня. Но пък имаше и общо едно дете... ми, да речем, мислещо. Появи се в 7-ми клас и след 2 седмици по мистериозен начин изчезна от училището. Как ставаха тези неща по време на комунизЪмЪ аз не зная, но ако бях останала там по всяка вероятност щях така и да си остана с основно, ако да получех по някакъв начин средно би било някакво чудо и въпреки усилията ми. Не гледайте цвета, резултатите гледайте.

# 777
За Варна какви са прогнозите за езиковите училища ?С колко ще скочи бала?

# 778
Честито на всички вече приети деца и на техните родители!

Вале, според мен, балът му ще стигне за първо класиране, не го мисли.

# 779
  • Варна
Didia, дано, дано така стане и тази година!Благодаря ти за успокоителните думи. Имам нужда да чета това ☺️
Аз много разчитам на прогнозите на дамите от темата и най-вече на една Слънчева дама 🙏

Общи условия

Активация на акаунт