Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 305
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 900
Знам, че ще предизвикам възмущение, но има ли и някой друг с проблем с влизането на MOН сайта? При мен излиза "Неуспешна валидация на capcha" и на комп и на тел.

и при мен е така, сигурно имат някакъв временен проблем.

# 901
Знам, че ще предизвикам възмущение, но има ли и някой друг с проблем с влизането на MOН сайта? При мен излиза "Неуспешна валидация на capcha" и на комп и на тел.

и при мен е така, сигурно имат някакъв временен проблем.
Аз също имам проблем от преди минути. Допускам, че подготвят системата за класирането.

# 902
Аз влязох.Но няма бал.

# 903
  • Някъде на край света
Здрави и много щастливи да са ни празнуващите! Beers
Изобщо не влизам. Wink Проверявам си редовно тук и ако някой ги види, тогава! Няма да ми избяга класирането!

# 904
Изобщо не влизам. Wink Проверявам си редовно тук и ако някой ги види, тогава! Няма да ми избяга класирането!
И аз така.

# 905
И аз сега се пробвах. Не може да се влезе. Да не би пък още утре да излязат класиранията? Би било чудесно!

# 906
  • София
И аз сега се пробвах. Не може да се влезе. Да не би пък още утре да излязат класиранията? Би било чудесно!
Аз влизам без никакъв проблем от телефон.

# 907
На мен ми дава грешка. Пише някаква невалидна сесия на системата за сигурност.

# 908
  • София
Същото излиза и при мен. Може в понеделник да имаме вече новини 🌝

Хана, да ви е жива и здрава Руми! Весел празник 🎉

# 909
ЧРД на Руми и Гита, живи и здрави да постигат мечти!

Надали ще има класиране преди 13и, не ми се вярва.

# 910
  • София
Надали ще има класиране преди 13и, не ми се вярва.
Очаквай  неочакваното Grin

# 911
  • Пловдив
Здравейте, намерих това примерно пълномощно. Можете ли да ми кажете дали е актуално?

ПЪЛНОМОЩНО

Долуподписаният/ата ………………………………………………..………….., притежаващ/а л.к. № ………………..………….., изд. на ……………………. от …………….………., ЕГН/ ЛНЧ ………………………………., с постоянен адрес: ……………………………………………………………………………………...………………, родител на ……………………………………………………………...………………………….
                                            /име, презиме, фамилия на ученика/
вх. № на ученика ……………………………..
                                  /от служебна бележка/

УПЪЛНОМОЩАВАМ

..., притежаващ/а л.к. № …………………….., издадена на ……………………. от …………………….., ЕГН/ ЛНЧ ………………………….., с постоянен адрес:  ………………………………………………….

СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:

Да ме представлява пред …………………………………………………………...……………,
     /наименование на училището, в което е приет ученикът на първи етап на класиране/
като подаде от мое име необходимите документи по чл. 72 от Наредба № 10 от 01.09.2016 г. за организацията на дейностите в училищното образование за записване на сина ми/ дъщеря ми ………………………………………………………………………...…………,
в горепосоченото училище или да подаде заявление по чл. 66 от Наредба № 10 от 01.09.2016 г. за организацията на дейностите в училищното образование за участие във втори етап на класиране.

УПЪЛНОМОЩИТЕЛ:………………………………..
                                               /име, фамилия, подпис/

# 912
  • София

Хана, честита ти рожденичка! Да е все румена и засмяна - като прекрасното си име!

# 913
  • София
Честита да ви е рожденичката Хана, много здрава и успешна да бъде!
Честито и на всички празнуващи тези дни, които съм пропуснала да поздравя 🤗
И аз не влизам в системата, даже я бях забравила.  Не съм видяла и дали вече има нанесени оценките от дипломата, ама хич и не ми трябват. Преди години в провинциално РУО бях председател на комисията, която въвеждаше оценките и правехме класиранията (тогава бяха двойни -  след 7 и след 8 клас) като тогава нямаше онлайн подаване и автоматизирани системи, всичко въвеждахме на ръка. Доста тежки и безсънни нощи бяха. Тогава не съм и мислела, че някога ще съм от другата страна 🙂

# 914
Здравейте, намерих това примерно пълномощно. Можете ли да ми кажете дали е актуално?

ПЪЛНОМОЩНО

Долуподписаният/ата ………………………………………………..………….., притежаващ/а л.к. № ………………..………….., изд. на ……………………. от …………….………., ЕГН/ ЛНЧ ………………………………., с постоянен адрес: ……………………………………………………………………………………...………………, родител на ……………………………………………………………...………………………….
вх. № на ученика ……………………………..
                                  /от служебна бележка/

УПЪЛНОМОЩАВАМ

..., притежаващ/а л.к. № …………………….., издадена на ……………………. от …………………….., ЕГН/ ЛНЧ ………………………….., с постоянен адрес:  ………………………………………………….

СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:

Да ме представлява пред …………………………………………………………...……………,
     /наименование на училището, в което е приет ученикът на първи етап на класиране/
като подаде от мое име необходимите документи по чл. 72 от Наредба № 10 от 01.09.2016 г. за организацията на дейностите в училищното образование за записване на сина ми/ дъщеря ми ………………………………………………………………………...…………,
в горепосоченото училище или да подаде заявление по чл. 66 от Наредба № 10 от 01.09.2016 г. за организацията на дейностите в училищното образование за участие във втори етап на класиране.

УПЪЛНОМОЩИТЕЛ:………………………………..
                                               /име, фамилия, подпис/

Свери си текстовете от наредбата и подготви различни пълномощни според вероятния прием. Волята следва да е недвусмислено изразена. Така написано не дава яснота на какво основание упълномощеният ще прецени дали да запише детето или да подаде заявление за участие в следващо класиране. Пишеш пълномощно само за записване в 91 НЕГ (примерно). Друго пълномощно за заявяване на участие във второ класиране. С упълномощения се разбирате какво искате да направи според ситуацията и той представя съответното пълномощно.

Общи условия

Активация на акаунт