Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 38

• 46 856
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Sofya,а без мотивирано предложение не издават ли виза?
Питам,защото ние изготвяхме такова,но за да променим вече издадената  виза, като добавим гараж на улична регулация.Първата виза я изкарахме само със скицата.

# 751
  • София
nelina, не, изисква го Simple Smile

# 752
  • София/Варна
В нашата община можеш направо скица с виза да си вземеш, ако не излизаш извън ограниченията от 3 и 5м. Ние правихме мотивирано като при nelina_london, защото искахме гараж по улична регулация.

# 753
  • Sofiа
За община Горна Малнина не са ни искали мотивирано предложение за виза.

# 754
За община Горна Малнина не са ни искали мотивирано предложение за виза.
Зависи гаража дали е на улична регулация! Ако е, ще ви трябва такова предложение без значение от общината. Днес съм входирала и аз същото. 🤷‍♀️

# 755
  • София
katia_13, нашият гараж не е на уличната регулация, 6.5 м отпред и 3 м о комшиите отстояния и пак ни поискаха мотивирано предложение 🤔
Мислите ли, че около 5 м от едната страна на строежа ще са достатъчни, за да въртят машини? Искам да засадя няколко дръвчета, за да имат време да пораснат и се чудя дали ще оцелеят?

# 756
[/img][/img]Здравейте,
тъй като ни предстой строеж на къща в град Пловдив и до седмица трябва вече да потвърдим на архитекта да пуска проекта  на нашата къща.Ако може да разгледате снимките и да си дадете вашето мнение какво ви харесва и какво не,защото се чувстваме много объркани.Поздрави  и предварително благодаря за всеки отговор🤗[/img][/img]

# 757
  • Пловдив
София,тежкотоварни машини минават през 5 м разстояние,вече зависи какви маневри ше трябва да правят.През двойната ни врата,която е 4м. влиза бетоновоз.
юлияна,снимките не са видими.Ако са от телефона или компютъра,натиснете само иконката за снимка(планина и слънце) ,изберете снимка и я качете,без нищо друго.

# 758
  • Отвъд алеята зад шкафа
Поправих ги в цитата.

Здравейте,
тъй като ни предстой строеж на къща в град Пловдив и до седмица трябва вече да потвърдим на архитекта да пуска проекта  на нашата къща.Ако може да разгледате снимките и да си дадете вашето мнение какво ви харесва и какво не,защото се чувстваме много объркани.Поздрави  и предварително благодаря за всеки отговор🤗

# 759
Много ви благодаря!Надявам се вече да са видими😊

# 760
  • Пловдив
Визуално ,много ми харесва.Срещу нас има комплекс от 4 къщи,които са доста приличат на вашата.Има много прозорци на всички посоки,а коя е южната?От всички останали ще имате доста топлозагуби от прозорци,а и изолирането на терасите ви и стрехите,ако са бетонени ще е приключение.

# 761
На мен са ми малко странни многото видове прозорци и междинните колони на втория етаж на снимка 1 на фасадата. Има три единични, един голям с хоризонтална част над трите крила и долу друг вид голям прозорец.  Аз поне бих ги оеднаквила. Също не разбирам от снимката, но ми се струва, че като паркираш, трябва да "заобиколиш", за да влезеш или не се вижда и от към колата подхода към вратата? Толкова тераси/балкони при наличието на двор също ми е малко странно. На три сални на втория етаж имахме само един мини балкон. Един голям към спалнята ок, ама виждам май още 3... Освен ако не ги искате, за да се пуши на тях?

# 762
Поправих ги в цитата.

Здравейте,
тъй като ни предстой строеж на къща в град Пловдив и до седмица трябва вече да потвърдим на архитекта да пуска проекта  на нашата къща.Ако може да разгледате снимките и да си дадете вашето мнение какво ви харесва и какво не,защото се чувстваме много объркани.Поздрави  и предварително благодаря за всеки отговор🤗

Стършанов ли е архитекта ?

# 763
Визуално ,много ми харесва.Срещу нас има комплекс от 4 къщи,които са доста приличат на вашата.Има много прозорци на всички посоки,а коя е южната?От всички останали ще имате доста топлозагуби от прозорци,а и изолирането на терасите ви и стрехите,ако са бетонени ще е приключение.

# 764
katia_13, нашият гараж не е на уличната регулация, 6.5 м отпред и 3 м о комшиите отстояния и пак ни поискаха мотивирано предложение 🤔
Мислите ли, че около 5 м от едната страна на строежа ще са достатъчни, за да въртят машини? Искам да засадя няколко дръвчета, за да имат време да пораснат и се чудя дали ще оцелеят?
Честно да Ви кажа не зная. На мен от едната страна на гаража са мисля 3м 🤣, колкото е по изискване от съседа..а там трябва и водомерна шахта да позиционирам 🤦‍♀️ . Архитекта искаше да взема разрешение от съседа да е плътно гаража до съседа, но не ми се занимаваше да ги издирвам. Идея нямам дали ще стигнат 3м за машините, но на толкова е цялата къща от едната страна.. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт